• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne guzel bi platform resmen kadin dayanismsi

karamelii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
62
0
28
Buradan bazi kadinlara sesleniyorum ....lutfennnn evli adamlarin peşini birakin..bi yüzden kaç yuva yikildi kac çocuğun hayatini mahvettiniz....tamm adamlarda daha büyük suç ama ...bi kadinin düşmani yine bir kadindr sözünü dogrulatmayin... Ben evli değilim henüz yakinda dugunum var...

Buradan bazi kadinlara sesleniyorum ....lutfennnn evli adamlarin peşini birakin..bi yüzden kaç yuva yikildi kac çocuğun hayatini mahvettiniz....tamm adamlarda daha büyük suç ama ...bi kadinin düşmani yine bir kadindr sözünü dogrulatmayin... Ben evli değilim henüz yakinda dugunum var...

Ahhh o ev yikan kadinlarr benim yuvami yiktiniz baskasinin kini yikmayinn

Benim başıma böyle birşey gelmedi ama hayat bu herşey olabilir. Teyzemin başına gelmişti. Bana olmuş gibi üzülmüştüm. Evli olduğunu öğrenip hala devam edebilen ve rahat uyuyan kadınları anlayamıyorum.
Eşini ve çocuklarını düşünün. Kaç yıl bir yuva için uğraşıyor insanlar ve bir başka kadın yüzünden yıkılıyor. Çok yazık :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X