Ne güzeldi herşey

ucuzhayal07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
50
28
3
Ne mutluydum çocukken. Tek derdim o oyuncak bana alınacak mı? Annem arkadaşlarımla oynamama izin vericek mi ? Tek sorunum buydu..
Şimdi herşey çok başka. Evlilik bu sorunluluk dediler anladım. Düşe klka alışır insan dediler anladım ama bazen insanın boğazı düğüm düğüm oluyor. Eşimin arkadaşınn çocuğunun doğum günü vardı oraya gittik bugün. İyi kötü arkadaşları erkekler bi yere oturdular. Malum maç vardı bu akşam dediler içkili bi restoranta gidicez. Bana sormak etmek yok. Üstelik arkadaşlarının 2 si gece kluplerinde karısını aldatan pislikler. Kocamın onlarla takılmasını istemiyorum. Hayır dedim. Eve geldik kavga kıyamet. Ağlıyorum umru değil. Yattı uyudu. Çok yoruldum artık. Öyle yoruldum ki herşeyden herkesten önüme çıkan ilk arabanın önüne atlayasım var..

Neden okadar mı değersizsin? Yani sana kendini kötü hissettiren biri için sana verilen o değerli canı hiçe sayacak kadar neden önemsiyorsun onu? O yokken yokmuydun? Mutsuzmuydun? Onunlamı doğdun? O umursamıyorsa sen neden umursuyorsun? O senin için kıyarmıydı canına? Sorunlarınla baş edemiyecek kadar neden güçsüzsün?

Ayrı çevreniz, eşinizden bağımsız hayatınız olsun.
Siz de kendi arkadaşlarınızla program yapın.
Bir insanın aldatacağı varsa, arkadaşlara falan ihtiyaç duymaz. O sebeple de bence için rahat olsun.

Elimde bir sihirli değnek olsun istiyorum size, kendime, ihtiyacı olanlara değdireyim ve bizler kendini değerli hisseden, gururlu, kocası mutlu etmiyorsa sensiz de olabilirim mesajı verebilen kadınlar olalım. Böyle olunsa acaba erkekler daha mı farklı olur? Yani kocanız siz ağlarken uyuyor. Ya vicdandan nasibi kıt ya da artık ağlamalarınızdan bıktı. Güçlü olun, ne yapın edin ezik olmayın. Yani sert çıkın, tartışın demiyorum ama sorunları aşacak gücü hissedin ve ona da hissettirin. O sizi bırakıp dişarı gitmek istemesin ve emin olun bunun yolu kavga ve tartışma değil.

Haklısınız kahvaltıyla duruyodum şimdi yemek yiyorum niye aç durayım ki ? Benden daha değerli ne var

Asla ezik bi kadın değilim hatta kocamın değişine göre dişli bi kadınım. Kendimi ezdirmem altta kalmam. Fakat insan bazen çöküşlere uğruyor y benimkisi o misal..

O kadar da değil hayatın bu kadar değersiz mi kendini topla !
Arkadaşını söyle sana kim olduğun Söyleyeyim demişler bende olsam eşimin öyle kişilerle arkadaşlık etmesini istemezdim ama beni takmıyorsa da tepkimi daha sert belli ederdim

anım ha diyince degismezki hersey adamın atkadasları sen diyince hemen sak diye kesmez . bide mac önemli erkekler için bana sormadılar deme bizde bugun dısardaydık mac var dediler 7 de evde olacaks sekilde geldik . arkadaslarınıda kötüleme ona . adamda haklı. kestirip atamaz . bide sen onlarla görüsmesine engel olmak yerine kısıtlarsın caktırmadan

Canım anlatmak istediğim şu, dişli olduğun belli ki kocan gidememiş, tartısma çıkmış. Ama ağlasan da bunu umursamamış. Şimdi senin dedigin oldu ve kendini ezdirmedin ama mutlu değilsin. Bu durumda izlediğin yöntemi değiştirmelisin belki de. Kendini ezdirmedin ama bu sorun yine de seni ezdi di mi?

Haklısınız kahvaltıyla duruyodum şimdi yemek yiyorum niye aç durayım ki ? Benden daha değerli ne var

Senden değerli birşey yok allah o canı sana verdi ve bir şansın var ya mutlu yaşıyacaksın kendince yada kocanın düşünceleri ve davranışları altında ezik ve mutsuz yaşayacaksın sen tercih et.allahtan başka kimseye köle olunmaz.insan sevdiğine darıljr gücenir kırılır ama baktın seni kırıyor susup kendini niye cezalandırıyorsun devam et hayatına o yaptığı hatayla kalsın.o kalp kırdıkça seni kaybeder sen onu kaybetmezsin.

izin vermemekle iy yapmissin. sn ne agliyosun istedigin olmus. bosver. o arklarla da iletisimi kesmeye bak yawas yawas. karisini aldatan arkadastan esine de sana sa hayir gelmez. bnce sil goz yasini keyfine bak.

izin vermemekle iy yapmissin. sn ne agliyosun istedigin olmus. bosver. o arklarla da iletisimi kesmeye bak yawas yawas. karisini aldatan arkadastan esine de sana sa hayir gelmez. bnce sil goz yasini keyfine bak.

Iyy ya şu erkeklerin arkadaş olayına girmemesi lazım bence
En azından evli olanları
Beceremiyorlar
Biz kadınlar arkadaş edinirken bile acayip akılcıyız ama onlar
Şimdi bu olayın devamı da gelmezse nolim "karından izin kağıdı alamadın" diye

diğer sorunlarınızı bilemem ama ben eşlerin kısıtlanmasını hoş bulömuyorum.eşinde heveslenmiş gitmekk istemiş olabilir.herzaman olmuyorsa .ki bak senin sözünüde dinlemiş. akside olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…