- 17 Temmuz 2013
- 2.451
- 3.011
- 333
3 çocuğum var ve ilk 2 hamileliğim bu aserme yüzünden kabusa döndü.Beni hamilelikte en çok ne zorladı derseniz aserme derim.onceden olsa ben de aynı sizin gibi düşünürdüm ama malesef sizin düşündüğünüz gibi naz ya da rol degildi.ya da en azından benim için değildi.Demek siz şanslı hamilelik gecirmişsiniz.normal zamanlarda az ilgi gören ya da ilgi delisi kadınların tripleri bunlar.ben nazlı büyüdüm hassas bir bünyem var hamilelikte herkeste olan sorunları yaşadım sadece.öyle canın olur olmaz yiyecekler falan çekmiyor hepsi rol bence onların.gece 2 de canım karpuz çekti kışın erik çekti.e çektiyse çekti yat uyu derim erkek olsamkadına değer vermek bu değil ki .ev işlerini hafifletmek yemek yapımına yardım etmek yürüyüşe beraber çıkmak en büyük yardımlar zaten
Şunu da belirteyim belki dediğiniz gibi olanlar vardır eşinden ilgi görmediği için yapan ama şuan bile canim şunu istiyor desem 100 km uzaklıkta da olsa esim gider alır.yasamayan bilmez ama gerçekten aşerme bi hamile için çok zor.
Haa ben de naz yapanları sadece dogurmanin kendine özgü oldugunu zannedip ortalıklarda prenses gibi gezenleri komik buluyorum.3 hamileligimde de son anıma kadar herseyi kendim yapmis,lohusaliklarimi bile hep yanliz geçirmiş bi insanım.