Ne Hayallerim Yıkılıyor , Görümcelerim Yüzünden ...

iki_yaprak

sabırla bekliyorum gelişini....
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
382
122
73
Bana da bir fikir verin Allah aşkına. Ben de bir görümceyim ama bugüne bugün yenge hanıma canımdan öte seslenmedim , şükür o da anlayışlı ve aramızda büyük saygı ve sevgi var. İnsanlar neden böyle anlayamıyorum.

Bir kaç sonra nişanım olacak ve çıldıracağım artık.

Benim eşim olacak adamda adamlık yok ki . Olmayan şeyler söyleyip bizim aramızı bozmak için çabalıyorlar , bizimki de onlara inanıp burnumdan getiriyor. İnanmıyorsan güvenmiyorsan ayrılalım diyorum. O da ayrılık alsa olmayacak diyor.Ben de gerçekten ayrılık olsun istemiyorum. Ailesi girene kadar aramıza olaya her şey öyle mükemmeldi ki anlatamam. 5 yıllık bir birliktelik ve hiç incinme kırılma problem olmadı. Sevgim öyle büyük ki , atlatırız geçer evlenince evimize çıkınca düzelir diyorum ama çok korkuyorum ya bu görümceler hep böyle yaparlarsa

Benim adam aradaki dengeyi kurmayı bilmiyor , ya annesi ablası 19 yaşındaki kardeşi bile ne dese ona inanıyor

Büyük eltimle konuşuyorlarmış , öyle çok kıskanıyorlar ki seni diyor , ondan böyle yapıyorlar , ama kayınım onlara niye inanıyor , sana sormuyor mu diyor , cevap bile veremiyorum utancımdan.

Siz söyleyin , ben düşünemez oldum. Son bir konuşma yapmak istiyorum , öyle yada böyle. Başka şehirlerdeyiz , haftaya pazar günü gelecek. Ciddi ciddi konuşacağım ama ne yada nasıl bilmiyorum.

Not : görümcelerin yalan haber kaynağı enişte beydir !

........................................................................................................

Not : Dün itibari ile her şey bitmiştir.....

Son düzenleme:
Ne söylüyorlar mesela senin hakkında ? 19 yaşındaki kardeşe varana kadar senin hakkında nasıl şeyler söylüyorlar ?

Ayrıca eltine çok güvenme derim.Madem eltinin yanında senin hakkında konuşuluyor,o an müdahale edip sana yansıtmaması gerekirdi bence.

Eşim olacak adamda adamlık yok demişsin.Ve tüm paragrafı okuduğumda,hiç sevgiyle sözetmiyorsun kendisinden.Bunu bir düşün bence.

Sanırım ayrı şehirlerde olduğunuz için birbirinizi ve ailelerinizi fazla tanıyamadınız.

Maalesef bu gidişat pek hayırlı görünmüyor.Müstakbel eşin şimdiden ailesinin etkisinde kalıyorsa,evlendikten sonra çok daha fazla sıkıntı yaşarsın.

Son düzenleme:
nişanlılık döneminde ki evlenince düzelir mantığı sorunlu bir evliliğe çocuk yapınca düzelir mantığı ile aynı aslında..

sende diyorsun nişanlın da bütün hata..milletin her dediğine inanmasa kimse aranıza giremez..bu sorunları da yaşamazsınız.erkekler bu dönemde eş ve anne arasındaki dengeyi çok iyi kurmalı.çünkü iki taraf da birbirine yabancı ve ortak payda nişanlın..o yüzden ona çok iş düşüyor..

evlenince eğer nişanlın değişmezse daha büyük sorunlar da yaşayabilirsin.bari sen ezdirme kendini o zaman.

Son düzenleme:

Görümcemin kocası benim üniversite sınıf arkadaşımdı. O güya diyormuş ki okulda iki_yaprak böyleydi , şu davranışları vardı , arkadaş ortamı kötüydü gibilerden.Şuralara giderdi , böyle giyerdi ay daha karalamak için herşey. Halbuki benim ki yıllarca okuluma geldi gitti ,arkadaşlarımı da bilir , herşeyimi de. yani güvenmiyor demek ki bana hala Büyük görümce küçüğe anlatıyormuş , sanki o da yanımızdaymış gibi abisine anlatırlarken evet abi öyle , böyleymiş ve daha abartı şekilde tabi. Bizimki de inanıyor onlara.

erkeğin dedikoducu versiyonu da bi ayrı berbat oluyor..

ama bunlar çok yakışıksız ithamlar..nişanlın buna nasıl müsade eder..ayıp ya!

sorun nisanlinizda bence sustursun milleti
bu kadar basit
ayrica her lafin arkasindan giderse evlenince o evde huzur falan olmaz

Onlarla henüz yüz göz olmadım , olmam da. Tavrımı koyarım. arayıp da muhatap olmak istemiyorum. İstiyorum ki başladıkları ve başarılı oldukları beni karalama durumlarına eşim olacak adam inanmasın.5 yıldır kendi tanıyor beni , onlar yokken diyorum ya hiçbirşey yoktu , taki isteme olayı oldu , karşı taraf başladı.

erkeğin dedikoducu versiyonu da bi ayrı berbat oluyor..

ama bunlar çok yakışıksız ithamlar..nişanlın buna nasıl müsade eder..ayıp ya!

Bizim ki buna gayet güzel bir şekilde müsaade edermiş anladım Hatta inanıp beni de suçlar oldu.

Desem ki gerçekten böyle şeyler oldu, inan bu kadar içim yanmayacak.

Bunları elti ve eş adayınızdan mı duydunuz peki?
Eltiniz ne anlatıyor bilemiyorum.. Ama laf mitoz bölünme misali kendinden çoğaldıkça çoğalır... Demek o ki, nişanlınız nasıl bir ip üzerinde yürümeye çalıştığının farkında değil.. Görümcenin kocasına anlattırıyor olabilir sizin önce ki dönemlerinizi... Hiç bunu düşündünüz mü? Genelde bu böyle işler çünkü... Enteresan bir ipucu aldığında da altını kurcalıyor olabilir... Aralarında ki samimiyete göre "İftiraya" girmeden, ateş olmayan yerden duman çıkmaz mantığı ile, ve fakat doğru olanın üzerine 5 katarak anlatıyor olabilir enişte... Eşiniz sonra bunu alıyor, bir doğruya dayanarak (enişte ve siz okul arkadaşıydınız.. Dolayısıyla hiçbir şeyi saklayamazsınız) ağzınızı arıyor olabilir... "Filan dün akşam dedi ki sen .................. ile arkadaşmışsın ve ............................... gidiyomuşsunuz" (Noktalı yerlere isim ve bir mekan ismi düşünülebilir) Bu doğru olmayabilir, bir kere de gidilmiş olabilir, hiç gidilmemiş de olabilir, hep gidilmiş de olabilir (sonuçta bekardınız) Belki Filan böyle bir şeyi hiç söylemedi.. Nişanlınız ağzınızı arıyor... Erkeklerin böyle tuhaf, ne yaptıklarını bilmedikleri saçmalamaları vardır.. Tüm suçu görümcelere atmayın lütfen.. Hatta ben eminim bile buna benzer bir şey olduğundan...
Bir daha size böyle bir şey getirdiğinde sakın kendinizi savunmaya kalkmayın.. Gayet geniş takılın ve "Yine mi saçmalayacaksın.. Bana böyle şeyleri getirme lütfen... Laf taşımandan hiç hoşlanmıyorum.. birgün hepimiz bir araya geldiğimizde konuşuruz bunları... Bakalım kim neler söylüyor, ben de işitmiş olurum kendi kulaklarımla..." deyiverin...

Ama göreceksiniz... Görümceler, enişte... bu olayda sandığınız kadar sorumlu çıkmayacak...
Lütfen eltinizi de dinlemeyin...

Selamlar,

Bizim ki buna gayet güzel bir şekilde müsaade edermiş anladım Hatta inanıp beni de suçlar oldu.

Desem ki gerçekten böyle şeyler oldu, inan bu kadar içim yanmayacak.

bu adam bu laflara inanıyorsa ve 5 yıldır seni tanımadıysa neden hala bu evlilik de ısrarcı? suçlamaya ne hakkı var ayrıca? hayat senin,istediğin gibi yaşarsın kendini bildikten sonra..

suçluyorsa senile de evlenmeyecek o zaman..hadi görümcelerin yaptığı ayıp ama nişanlının yaptığı da ayrı bir gariplik.

hiç uğraşmayın evlenince bütün sorunlar puff diye uçmuyor

arkandan bu kadar laf söylemişler ama nişanlın onları susturmak yerine dinlemiş öyle mi

birde hayat arkadaşı olacak bu adam üzgünüm ama olacak iş değil

Evlenmeden önce birlikte daha çok zaman geçirmelisiniz.

Hatta mümkünse ailesiyle daha çok zaman geçirmelisin derim şahsen.

Aileyi görüp tanımak,hatta kendini tanıtmak açısından...

hakkında bu tip şeyler söylendiğini kimden duydun? eltin mi anlatyor? bana bi garip geldi bu olay.sanki bazı şeyler sana anlatılırken abartılmış gibi..

Bütün bunları eş adayımdan duyuyorum. Gayet soğuk bir tavırla konuşmaya başlıyor , sebebini sorduğumda bana onun bunun böyle söylediğini söylüyor , sonra kavgalar , gürültüler....
Enişte bey zaten olmayan şeyleri anlatıyor , çünkü bu evliliği istemeyen kendisi gibi sankii. Çünkü ben enişte beyin henüz evlenmeden önceki sevdiği kızmışım meğer.Hatta nişanlıyken duyguları devam ediyormuş bana karşı. Ben bunları kendisinden duydum .Eğer evlenirsem anlatmamdan mı korkuyor ki beni kötü anlatıyor onu da bilemedim. tabi ben de bunu isteme merasiminden sonra öğrendim Eş adayıma anlatmaya da korkuyorum ne bileyim , çok sıkışık durumdayım.

Son düzenleme:
hakkında bu tip şeyler söylendiğini kimden duydun? eltin mi anlatyor? bana bi garip geldi bu olay.sanki bazı şeyler sana anlatılırken abartılmış gibi..

yok eltimden değil , eş adayımdan duyuyorum. Kavga gürültü arasına sen öyle yapmışsın böyle yapmışsın diyor .

Peki bunu kimden öğrendin ?

Kendisi mi söyledi enişte bey ?

vallaha mı

ne enişteymiş ya? peki sen eniştenin sana aşık olduğunu kimden duydun? yine elt,n mi söyledi?
taktım eltiye ama..:)

ya çok garip şeyler bunlar..ya bu enişte olacak kişi seni evlenince de rahat bırakmazsa??

evet enişte beyden duydum

eltim bir kere beni sadece kıskandıklarını söyledi o kadar . başka birşey demedi yani. günahını almayayım onunda.

evet enişte beyden duydum

eltim bir kere beni sadece kıskandıklarını söyledi o kadar . başka birşey demedi yani. günahını almayayım onunda.

valla ben bu enişteden korktum..yani şok oldum şu anda.ancak filimlerde olur sanıyorum böyle şeyler..

konu başlığında yanlış bence,bana aşık eniştenin yaptıkları olmalıydı!

bu adam sizi rahat bırakmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…