Ne Hayallerim Yıkılıyor , Görümcelerim Yüzünden ...

hayaller görümcelerden değil,nişanlıdan dolayı bitmiş

Kimse zaten %100 kayınvalide, görümce hatalı diyemez ki egem ablacım ama su da var ki, 5 kisiden 3' ü genelde sorun cıkaran tipler oluyor. Yani her zaman sütten cıkma ak kasık degiller.

Allah merhametli, anlayıslı, kendi halinde, karısmayan kayınvalideler, görümceler, kayınpederlerle karsılatırsın tüm bekarlarımızı..

Konuşmanın içeriği ne olacak o kısmı anlamadım ben şimdi. Madem adam olmadığını düşünüyorsun nişanlının neden hayat geçirmek istiyorsun onunla? Annesinin her dediğine ne şekilde inanıyor; o kısım muamma??? Eğer ki kayıtsız şartsız annesinin dedikleri kanunsa kolay gelsin demekten başka iyi dilek sunmak zor olur. Ama daha ortada nişan yokken çok yersiz olur böyle bir konuşma bence.

Nişanlılık, flört dönemi eşinle yaşayacağın en güzel günlerdir . Bu günlerde bile sizi üzebiliyorsa evlenince işlerin değişmesi zor. Huylu huyundan vazgeçmez. Sorunlarınız evlenince daha da büyür eşin başkasının ağzına bakarsa. Blöf yap değişeceksen tamm ama değişmezsen ayrılıyorum seni ve aileni çekemem de napcak. Belkide değişir

Arkadaşlar günlük derken , tabi ki sıradan bir konuşma kastettim. Günü birlik enişteyle tabi ki konuşmuyorum. Yılların verdiği bir arkadaşlık sebebi ile çok önceden telefon numaramı biliyordu. aramaz sormaz öyle . o zaman aradı ve söyledi işte. yoksa tabi ki ne muhabbetim olacak benim onunla.

Gerekenleri söyledim . benimkine de açtım ağzımı yumdum gözümü. Nefsinden girdim , erkekliğinden çıktım. bitirdim.

Son düzenleme:

İnşaAllah sen yaşamazsın ve herşey senin için iyi olur.

o benimkini mahvetti , ama bende açtım ağzımı yumdum gözümü. nişanlıma bana sahip çıkmadığı için bana güvenmeyip bana sormadan beni yargıladığı için , bütün bunlara sebebiyet verdiği için tepkimi koydum.

Son düzenleme:

ben demedim zaten onu ya ben demişim gibi benden alıntı yapmışsın:)

İsteme merasimi oldu , ev bark hepsi kuruldu , söz verildi , nişan olacaktı. ama olmadan bitti. Aynen bende ailesi ile mutluluklar dileyip koyverdim.

Yanına bırakır mıyım , soracam herşeyin hepsinin hesabını.

muhtemelen eltin olacak kadın arayı bozmuştur. nasılki onların dediklerini sana anlattıysa seninkileride onlara anlatmıştır. büyük eltiler çok kıskanç oluyor.

muhtemelen eltin olacak kadın arayı bozmuştur. nasılki onların dediklerini sana anlattıysa seninkileride onlara anlatmıştır. büyük eltiler çok kıskanç oluyor.

Bunu ben de düşünmedim değil ama ben eltime hiç bir şey anlatmadım ki . Eltimde bana sadece beni çok kıskandıklarını söyledi , başka birşey söylemedi zaten.

Bunu ben de düşünmedim değil ama ben eltime hiç bir şey anlatmadım ki . Eltimde bana sadece beni çok kıskandıklarını söyledi , başka birşey söylemedi zaten.

Canım eski sözlün oldu artık dimi? Affetmeyi düşünme ne olur, nasıl başlarsa öyle gider..

Ne tepki verdi peki sen ayrılınca? Enişte müsveddesinin sana olan ilgisini söyledin mi peki?

ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın canım seni daha nişanlıyken ezdiriyorsa evlenince daha kötü olurdu inan bana

affınıza sığınarak önce bişeyler sorup sonra fikrimi söylemek istiyorum.
size ilgisi olduğunu enişte söyledi bana diyorsunuz da bunu nasıl söyledi "ben evlenmeden önce seni seviyordum onun için bu işin olmasını istemiyorum" demedi heralde. kusura bakmayın tekrar kafamda oturtatamadığım için soruyorum. yoksa üniversite döneminde size açılamyıp ancak sizin anladığınız bir ilgimiydi.
konuştuğunuz eltiniz eniştenin size ilgisini bilmiyor sanırım değil mi? yoksa bilip de ortalığı karıştırmak için yapmıyordur heralde
şimdi son durumda düşünüyorum. siz söz atmışsınız nedenini sözlünüze açıkça ve en doğru üslupla söylemişsiniz ama erkek tarafı tarafından eniştenin söyledikleri doğruşanmış olacak bu durumda.işte siz eniştenin dediği bir insanmış da ayrılma sebebiniz bundan dolayı olmuş gibi. hayatınızın ilerisini düşünüyorum. çevrenize sizin önceki yaşantınızdan dolayı söz attığınız yayılır sözlünüzün ailesi tarafından. malesef üzerinize yapışır.
yerinizde olsam sebepleri gün yüzüne çıkarır ve arkamı döneceksem öyle dönerdim. sözlünüz inanmadığıyla, laf çıkaranlar da kendi yaptıklarıyla kalırlardı.

Canım eski sözlün oldu artık dimi? Affetmeyi düşünme ne olur, nasıl başlarsa öyle gider..

Ne tepki verdi peki sen ayrılınca? Enişte müsveddesinin sana olan ilgisini söyledin mi peki?

Evet artık eski oldu

Yalvar yakar olsa da ne fayda , bana sahip çıkmadı

Enişte bey , o kadar çok şey söylüyormuş ki beni kötülemek için, olmayan şeyleri ve karşı taraf inanıyordu , eş adayım bile. kavga gürültü tantana güvensizlik ...

Bana bunu kendi söyledi ve bizim için herşey tamamken ailemden istediler nişanım olacakken... tepkimi o zaman koyunca da kötülemeler çıktı meydana ve acı bir sonuç...

Kimse bilmiyor henüz onun bana olan ilgisini . Belki de söylesem inanmayacaklar bile. Allah benim yanımda sebepleri bir bir çıkaracağım ortaya , kimin ne olduğu meydana çıkarmadan bu dünyadan gitmeye bile niyetim yok . Hepsinden alacağım öcümü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…