Ne hazırlasam?

Kızlar selam,

1.5 ay önce yeni bir siteye taşındım, burada benim yaşıtlarımda 2 arkadaş edindim. Onlardan biri beni ve diğer arkadaşı kahveye davet etti. Kahve, kek, çikolata falan ikram etti. Diğeri ise daha detaylı hazırlamıştı. Yoğurtlu makarna, börek, kek ve şerbetli bir tatlı yapmıştı. En son kahve içerek ayrıldık. Şimdi de ben çağırmak istiyorum fakat gelecek kişi sayısı 2, çocukları yok. Benle birlikte 3 kişiyiz. Ne hazırlasam diye karar veremiyorum. Bende kahveye çağırsam ayıp olur mu? Öğlen menüsü hazırlasam 4-5 çeşit neler yapabilirim 3 kişilik olacak şekilde? Yada kahvaltıya mı çağırsam çok kararsız kaldım
Bence Öğleden sonra gelsinler. Ben evime ilk kez gelen kişileri mutlaka çaylı ağırlarım. 4-5 çeşit yaparım mutlaka.

Bnmde yarın misafirim var.
Etimek tatlısı
Kısır
Patatesli börek
Sakallı pohaça
Elmalı kurabiye

Yapıcam.

Bence Öğleden sonra gelsinler. Ben evime ilk kez gelen kişileri mutlaka çaylı ağırlarım. 4-5 çeşit yaparım mutlaka.

Bnmde yarın misafirim var.
Etimek tatlısı
Kısır
Patatesli börek
Sakallı pohaça
Elmalı kurabiye

Yapıcam.
Teşekkür ederim 🌸😊

Peki acaba o zaman tuzlu çok olur mu ki? Sarma dolma, börek, yoğurtlu fasulye ve mesela mercimek salatası?
Ben yapıyor olsaydım
Sarma
Börek
Yoğurtlu fasulye yada mercimek salata
Kurabiye
Yaş pasta yerıne daha kolay bişey yapardım
Yaş pasta yapacaksam da kurabiye hiç yapmazdım
Zor ve kalabalık size eziyet oluyor

Ben yapıyor olsaydım
Sarma
Börek
Yoğurtlu fasulye yada mercimek salata
Kurabiye
Yaş pasta yerıne daha kolay bişey yapardım
Yaş pasta yapacaksam da kurabiye hiç yapmazdım
Zor ve kalabalık size eziyet oluyor
Yaş pasta yapmayı seviyorum. Kendimi geliştirmek istiyorum. O yüzden de yapmak istiyorum yani. Oluşturduğum menü yeterli gibi o zaman 😊

Back
X