Davet edildim gitmek istemiyorum hem de üzülüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben burdan üzüldüm :( ben sunu merak ettim annenız cocuklugunuzdadamı boyle davranırdı sonradan mı boyle oldu?? Benim annemde bana karsı biraz sertti. Üzülürdüm kardesım kucuk diye beni sustururdu hep babam bana destek olurdu. Evlenip ayrıldım simdi beni cok sever.

Ben burdan üzüldüm :KK43: ben sunu merak ettim annenız cocuklugunuzdadamı boyle davranırdı sonradan mı boyle oldu?? Benim annemde bana karsı biraz sertti. Üzülürdüm kardesım kucuk diye beni sustururdu hep babam bana destek olurdu. Evlenip ayrıldım simdi beni cok sever.

Çocukluğumda daha da beterdi. O zaman güçsüzdüm çocuktum..

Acaba o ramazandaki olayda oruclu değildinizde ondan mı tabak konmadı
Yiğenlerle olan yemektede cocuklar bile sofraya oturduktan sonra gitmiş baya gec kalmıssınız ondan baslamıs olabilirler mi
Ne bileyim o kadar uc ki örnekler sanki siz kendinizi dıslanmıs gibi hissediyorsunuz diye düşünmek istiyorum

Acaba o ramazandaki olayda oruclu değildinizde ondan mı tabak konmadı
Yiğenlerle olan yemektede cocuklar bile sofraya oturduktan sonra gitmiş baya gec kalmıssınız ondan baslamıs olabilirler mi
Ne bileyim o kadar uc ki örnekler sanki siz kendinizi dıslanmıs gibi hissediyorsunuz diye düşünmek istiyorum

Ramazandaki olayda oruçtum. Çocuklar zaten herkesten önce oturuyor sofraya..

Lise de bı arkadaşım vardı. Arkadaşım x kardeşi y olsun. Kardeşi ile arasında 10 yaş vardı
Neyse samimi olduk.
Annesi anneme derdi ki x si sevemiyorum. Y yi çok seviyorum.
Böyle insanlar var. Sıkma canını demicem.
Sen nasıl mutluysan öyle davran ve yaşa.
Seni çok seven bı eşin olur inşallah.

Kusura bakma ama yeşilçam filmi gibi dalga geçmiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın aklıma bişey geldi söylemek istiyorum

Aklıma babanızın gayrimeşru ilişkisinden olup annenize bakması için zorlamış olma ihtimali geldi (kesinlikle üzmek için söylemedim yanlış anlama ama cidden filmlerde falan bu tarz şeyler görüyoruz ya o yüzden dedim :dua:)

Kusura bakma ama yeşilçam filmi gibi dalga geçmiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın aklıma bişey geldi söylemek istiyorum

Aklıma babanızın gayrimeşru ilişkisinden olup annenize bakması için zorlamış olma ihtimali geldi (kesinlikle üzmek için söylemedim yanlış anlama ama cidden filmlerde falan bu tarz şeyler görüyoruz ya o yüzden dedim :dua:)

Üvey anne olsa adı belli üvey olurdu.. 17 yaşında evlenmiş 18 de ben doğmuşum.. 18 yaşında öyle bişey niye olsun..

Üvey anne olsa adı belli üvey olurdu.. 17 yaşında evlenmiş 18 de ben doğmuşum.. 18 yaşında öyle bişey niye olsun..
Cidden yanlış anlama öyle gibi anımsadım filmlerde filan da işleniyor ya o tarz konular acaba mı dedim ama haklısınız 17 yaşında evlendiği 18 inde anne olduğu için belki kabul edememiştir lohusalık depresyonu var ve çocuğa karşı öfke oluşuyor belki öyle birşey yaşamıştır doğum yaptığında ve hala kabullenememiştir o zamanlar pek bilinmiyormuş tabi depresyon bunalım tarzı şeyler fark edilmemiştir belki

Kız kardeşinizle aranız nasıl. Annenize siz değil de kızkardeşiniz size neden böyle davrandığını sordu mu hiç?
Eski konularınıza göz attım bir isim meselesi var ama sırf bu yüzden insan evladına bunu yapabilir mi? Hafsalam almıyor. Sonuçta bunun kararını siz vermedinizki

Kız kardeşinizle aranız nasıl. Annenize siz değil de kızkardeşiniz size neden böyle davrandığını sordu mu hiç?
Eski konularınıza göz attım bir isim meselesi var ama sırf bu yüzden insan evladına bunu yapabilir mi? Hafsalam almıyor. Sonuçta bunun kararını siz vermedinizki

Yapar benimkide yaptı/yapıyor. Aramızda hiç sevgi yoktur.

Konu sahibi herkes çok şaşırmış ama fayda verirse diye yalnız olmadığınızı bilin istedim. Sizin gibi böyle şeyleri yaşayan insanlar da var.

Bence gidin o yemege ... gitmezseniz biz seni degil sen kendini disliyorsun derler bi laf daha cikar :bicak: gidin güzelce yemeginizi yiyin biraz disinizi sIkIn ...

Back
X