• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne hissedecegimi bilmiyorum.

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
ben evlenip ayrildim. Erkek arkadasimda oyle ve onun 3 yasinda bir kizi var. 5 aydir dolu dolu tartismasiz sorunsuz gecen karsilikli ask dolu bir iliskimiz var. Benim yeni yegenim oldu. Ve bebek hakkinda konusurken onun ne kadar iyi bir baba oldugunu ve ondan ileride bir cocugum olmasini istedigimi soyledim sadece bir hayaldi. Bana omrumun sonuna kadar yanimda ol birlikte yaslanalim gibi cumleler kuran kisi bugun bana boyle hayaller kurma gibilerinden cok uzak oldugunu ve annelik hakkini elinden aliyormusum gbi hissediyorum gibi cumleler kurdu. Ben cok kotu hissediyorum kimse kalkip hemen evlenelim anne olayim demiyor. İlerisi icin kurdugum bir hayalden bahsedip olumlu tepki alcagimi dusunurken aksini aldim cok kotu hissediyorum ne yapmaliyim :(

size göre şu an yanlış konusuyor gibi gelebilir belkide haklısınız ama o baba..ve çocuguna kardes istemeyebilir.bunlar hassas konular..

Ciddi düşünmüyor belki de bu hayaller için erken olduğunu düşünüyor olabilir.En azından dürüstmüş açık açık söylemiş.Bu söylediklerinin üstüne siz ne söylediniz peki ona?

Bu çok önemli bir konu. Sakin üzerini örtme derim. Gerekirse ayrılmaya kadar gider. Tamamen hayat görüşüyle alakalı birşey ama ben de sevdiğim adamdan çocuk sahibi olmak isterim. Bu hemen olmaz bir kaç sene sonra olur. Başta kendini hazır hissetmez o ayrı. Ama kesin bir kararla çocuk istememesi benim için ayrılık sebebidir. Bu düşüncede olan bir insandan soğurum ben hem zaten

Asla gururunu kiracak bisey soylemedim. Seni cok ssviyorum cok asigim ama o kafada degilim dedi
Anladım ama bence eğer sizin kafanızda evlilik düşüncesi varsa şimdiden bitirin.Zaman geçer de ilerde siz bu düşüncelerinizi ona iletip evlenelim vs derseniz "Ben sana istemediğimi söylemiştim." diyebilir.İlişkiniz de çok yeni.İlk zamanlar herkes çok aşık ve sevgi doludur.Sonraları değişe de bilir.Dikkatli olun derim.

Back
X