NE HİSSEDİYORUM

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİR DERDİM VAR BUNDAN 1 HAFTA ÖNCE 7 AYLIK ERKEK ARKADASIMLA ESKI KIZ ARKADASINDAN DOLAYI BI SEBEBDEN TARTISTIK VE 2 GUN ARAMIZDA SOGUK RUZGARLAR ESTI ADETA BUZ GIBIYDIK BITTI DIYE KABULLENDIK BILE NERDEYSE AMA OLMADI BITEMEDI CUNKU BENI SEVIYOR INANIYORUM AMA BU OLAY OLDUKTAN SONRA İÇİM COK TUHAF YANI COK UZULDUM COK YORULDUM YANI ICIMDE BI BOSLUK VAR HIC BISEY ZEVK ALAMIYORUM HAREKETLERI COK TUHAF GELIYOR ARTIK BANA SANKI ESKI SEVGIDIM ADAM YOK KARSIMDA YANI BILMIYORUM ACABA BEN MI BOLE HISSEDIYORUM NEDEN BOLE HİSSEDİYORUM ONUDA BILMIYORUM KAFAM COK KARISIK BELKIDE HALA KIRGINIM

Neden caps lock açık yazdınız? Kaç yaşındasınız? Geçmeyecek gibi görünen şeyler öyle bir geçiyor ki hiçbir şeyi kafanıza takmayın Zaman herşeyin ilacıdır.

Eski kız arkadaşıyla ilgili yaşadığınız sorun nedir?
eskı kız arkadasının annesı rahatsızlanmıstı erkek arkadasımda annesını hastaneye goturdu bu sebeble buır bırlerınde tekrar numaraları oldu rehber de numarası gorunce ben halıyle bı kırıldım uzuldum sınırlendım suan sıldı ama bılmıyorum

24 yasındayım işteyken caps lockla calıstıgım ıcın oyuzden acık unutmusum

Yaşınız daha Çok genç sizi üzen birşeyi olmayan birşeyi oldurmaya çalışmayın zamana bırakın düzeliyorsa devam edersiniz düzelmezse sizi Mutlu edebilecek sizin de Mutlu edebileceğiniz bir sürü insan var dışarda boşuna emek/Zaman harcamayın.

Yaşınız daha Çok genç sizi üzen birşeyi olmayan birşeyi oldurmaya çalışmayın zamana bırakın düzeliyorsa devam edersiniz düzelmezse sizi Mutlu edebilecek sizin de Mutlu edebileceğiniz bir sürü insan var dışarda boşuna emek/Zaman harcamayın.
kesınlıkle haklısın.. umarım hersey guzel olur

Bence soğumuşsunuz ve soğumakta da haklısınız. Eski kız arkadaşının annesini hastaneye götürcek başka kimse yok muymuş merak ettim. Bence hiç zorlamayın.

kesınlıkle haklısın.. umarım hersey guzel olur

İnşallah olur tabii olaylar siz izin verdiğiniz sürece sizi üzer. Bakın erkeklere hiç yaşlanıyorlar mı? Çünkü hiçbi şey umurlarında değil emek harcayan üzülen hep kadınlar . Genç yaşlardan itibaren strese bağlı rahatsızlıklar ortaya çıkıyor çöküyoruz saçlarımız daha erken beyazlıyor bunlar size uzak gibi gelebilir ama bir 10 yılınız var bunlar için . Ben hep şöyle düşünürdüm dışarda birileri belki sizi çok sevecek? Belki de tam istediğiniz gibi birileri var , ama siz yanlış yere emek harcamaktan dolayı kimseyi göremezsiniz... 7 aylık bir ilişki az da değil ama olmuyorsa değil 7 ay , 7 yıl bile olmaz . Eğer düşüncelerinizden atması sizin için zor oluyorsa kendinize başka bir meşgale bulun

İnşallah olur tabii olaylar siz izin verdiğiniz sürece sizi üzer. Bakın erkeklere hiç yaşlanıyorlar mı? Çünkü hiçbi şey umurlarında değil emek harcayan üzülen hep kadınlar . Genç yaşlardan itibaren strese bağlı rahatsızlıklar ortaya çıkıyor çöküyoruz saçlarımız daha erken beyazlıyor bunlar size uzak gibi gelebilir ama bir 10 yılınız var bunlar için . Ben hep şöyle düşünürdüm dışarda birileri belki sizi çok sevecek? Belki de tam istediğiniz gibi birileri var , ama siz yanlış yere emek harcamaktan dolayı kimseyi göremezsiniz... 7 aylık bir ilişki az da değil ama olmuyorsa değil 7 ay , 7 yıl bile olmaz . Eğer düşüncelerinizden atması sizin için zor oluyorsa kendinize başka bir meşgale bulun
7 ayda aslında o benle hıc degılmıs ben onun yaralarını sarmısım meğer zamanımı bosa harcamısım..

Soğukluk girdiyse araya orda bırakın devamı mutlu etmez gibime geliyor

Back
X