bakalım dusunmuyorum aramayı.. ama o benı arıycak bılıyorum bunuEğer öyleyse hiç arayıp sormayın bence bakalım o ne yapacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım dusunmuyorum aramayı.. ama o benı arıycak bılıyorum bunuEğer öyleyse hiç arayıp sormayın bence bakalım o ne yapacak...
olayın ustunden 1 hafta gectı normal bı sekılde konusuyoruz güya sorunlarımızı hallettık eskı kız arkadası rehberden sılındı.. ama bıseyler eksıkBelki zorunda kaldılar falan filan ama konu çok can sıkıcı gerçekten.
Böyle durumlar kişiye göre değişir ama ben eşimin eski arkadaşinin adını bile soyletmem rahatsız olurum ki denk gelecek slm verecek veya annesini hastaneye goturucek büyük konuşmayım ama boşanma sebebi benim icinsanırım yaraları hala kapanmamıs ona karsı
gercekten zor bı durum ve hıc bısey yapamamak canımı sıkıyor benımBöyle durumlar kişiye göre değişir ama ben eşimin eski arkadaşinin adını bile soyletmem rahatsız olurum ki denk gelecek slm verecek veya annesini hastaneye goturucek büyük konuşmayım ama boşanma sebebi benim icin
Evet içinizi kemirip duran bu his sizin sevginizi fazlasıyla eksiltmiş. Böyle hissetmeniz normal.olayın ustunden 1 hafta gectı normal bı sekılde konusuyoruz güya sorunlarımızı hallettık eskı kız arkadası rehberden sılındı.. ama bıseyler eksık
napabılırım pekı tavsıyen varmı cok ıhtıyacım var suanEvet içinizi kemirip duran bu his sizin sevginizi fazlasıyla eksiltmiş. Böyle hissetmeniz normal.
Bence bir şeyler için zorlamanıza gerek yok. Akışına bırakın. Nedense siz ayrıldığınızda eski sevgilisine geri dönecekmiş gibi hissediyorum.napabılırım pekı tavsıyen varmı cok ıhtıyacım var suan
Başka kimse yokmuymuş sevgilin götürüyor? Geçmiş ile bağın olması benim için ayrılık sebebi. Bence uzatmadan sakince, sevgilini ne deli eder bilirsin işte o şekilde ayrıl en azından içinde kalmaz.eskı kız arkadasının annesı rahatsızlanmıstı erkek arkadasımda annesını hastaneye goturdu bu sebeble buır bırlerınde tekrar numaraları oldu rehber de numarası gorunce ben halıyle bı kırıldım uzuldum sınırlendım suan sıldı ama bılmıyorum
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİR DERDİM VAR BUNDAN 1 HAFTA ÖNCE 7 AYLIK ERKEK ARKADASIMLA ESKI KIZ ARKADASINDAN DOLAYI BI SEBEBDEN TARTISTIK VE 2 GUN ARAMIZDA SOGUK RUZGARLAR ESTI ADETA BUZ GIBIYDIK BITTI DIYE KABULLENDIK BILE NERDEYSE AMA OLMADI BITEMEDI CUNKU BENI SEVIYOR INANIYORUM AMA BU OLAY OLDUKTAN SONRA İÇİM COK TUHAF YANI COK UZULDUM COK YORULDUM YANI ICIMDE BI BOSLUK VAR HIC BISEY ZEVK ALAMIYORUM HAREKETLERI COK TUHAF GELIYOR ARTIK BANA SANKI ESKI SEVGIDIM ADAM YOK KARSIMDA YANI BILMIYORUM ACABA BEN MI BOLE HISSEDIYORUM NEDEN BOLE HİSSEDİYORUM ONUDA BILMIYORUM KAFAM COK KARISIK BELKIDE HALA KIRGINIM
Kesınlıkle tam olarak suan 2. örnekteki gibi hissediyorum ama napıcamı bılmıyorum.Galiba gozundeki pembe gozlukler cikiverdi.
Su an mantiginla dusunuyosun.
Ornegin " ay nasil telaslu telasli, ufacik cocuk gibi yemek yiyor benim askim ya, yerim onu" dersin o pembe gozluk takiliyken.
Bu gozluk ciktiktan snra " yasina gore davranmiyor,biraz cocuksu ya galiba" dersin.
Buna mantik denir.
cok tesekkür ederim..Kirginsiniz ona karsi, guveniniz kirildiysa toplanmasi zor olur... Zamana birakin bence. Caninizi sıkmaya degmez hicbir sey unutmayin..
Yapicak bisey yok. Evlilik yolunda mantik isler. Pembe gozluklerle hareket edene mutlu son felan yok. Felaketler var. Mantigini kullan ve eger cok olumsuzluk varsa bitir bu isi. Icinde azcik bi sevgi kaldiysa oda yakinda puff olur gider. Cok pisman olursun. Zorlama.Kesınlıkle tam olarak suan 2. örnekteki gibi hissediyorum ama napıcamı bılmıyorum.
haklısın, kültürel farklılıklarımızda var aslında aılesel sonra o bıraz asosyal ortak sevdığimiz hıc bısey yok bunlara goz yummusum hep sımdı hepsı gozumun onune gelıyor meger ben bunlara katlanamıyormusum.. kendımı kandırmısımYapicak bisey yok. Evlilik yolunda mantik isler. Pembe gozluklerle hareket edene mutlu son felan yok. Felaketler var. Mantigini kullan ve eger cok olumsuzluk varsa bitir bu isi. Icinde azcik bi sevgi kaldiysa oda yakinda puff olur gider. Cok pisman olursun. Zorlama.
haklısın, kültürel farklılıklarımızda var aslında aılesel sonra o bıraz asosyal ortak sevdığimiz hıc bısey yok bunlara goz yummusum hep sımdı hepsı gozumun onune gelıyor meger ben bunlara katlanamıyormusum.. kendımı kandırmısım