Ne hissetiğimi anlamıyorum..

kozelo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
33
54
3
Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..

Yerimde olsaniz ne yapardiniz? En dogru karari almak istiyorum, acele karar vermek istemiyorum. Nasil anlarim kendi hislerimi...

Son düzenleme:
Belli ki etraf bir şey diyene kadar sevdiğinizi sanıyordunuz.. Ama karakteriniz gereği etki altında kalıyorsunuz.. Gerçekte mutluysanız kişilik olarak sorun yoksa bile siz hep başkalarının lafı ile soğuyacaksınız gibi geldi bana.. Ve evet sevmiyorsunuz.

Belli ki etraf bir şey diyene kadar sevdiğinizi sanıyordunuz.. Ama karakteriniz gereği etki altında kalıyorsunuz.. Gerçekte mutluysanız kişilik olarak sorun yoksa bile siz hep başkalarının lafı ile soğuyacaksınız gibi geldi bana.. Ve evet sevmiyorsunuz.
Sanirim haklisiniz. Ama neden ayrilmak istemedigimide anlamiyorumki suan

Bence sadece tip degil mesele.baskalari sizi nasil etkiledi mesele.adama ayni sey olsa sizi ona yakistirmasalar. seni birakip ailem seni bana yakistirmadi dese al sana yüzyıllık travma .yasiniz cok genc diye tahmin ediyirum 20 li yaslarda disardan etkilenmek kolay .cocucn suratina soylemeyin bari böyle seyler .iyi karar ver kimseyi uzerek bitirme ayrilacaksanda .biraz ara verin tatile gidin imkan varsa duygularinizi ozleminizi ölçün ona gore bakarsınız yolunuza
Guvenme güzelliğine bir sivilce yeter guvenme malina bir kıvılcım yeter.

Bence sadece tip degil mesele.baskalari sizi nasil etkiledi mesele.adama ayni sey olsa sizi ona yakistirmasalar. seni birakip ailem seni bana yakistirmadi dese al sana yüzyıllık travma .yasiniz cok genc diye tahmin ediyirum 20 li yaslarda disardan etkilenmek kolay .cocucn suratina soylemeyin bari böyle seyler .iyi karar ver kimseyi uzerek bitirme ayrilacaksanda .biraz ara verin tatile gidin imkan varsa duygularinizi ozleminizi ölçün ona gore bakarsınız yolunuza
Guvenme güzelliğine bir sivilce yeter guvenme malina bir kıvılcım yeter.
Evet yemin ederim aynisini dusundum. Tam tersi olsa okadar uzulurdumki.. ve evet ayrilirsamda baska bi sebep sunarak ayrilirim. Bu gercegi ogrenmesini istemiyorum. Ara veremiyorum cunki onu hergun goruyorum. Yani gorupte konusmamak daha'da sogutmazmi?

Biraz uzaklasin hergun gördüğün icinde rutine binmis olabilir ozlemek diye birsey var
.tatil imkanıniz varsa tek basina tatile gidin dedim oyuzden duygularini daha iyi ölçersin uzakta nasilim diye sonra yok olmuyor dersen ayrılırsin makulca

Bazen çiftleri ben de yakıştırmıyorum ama kırılmasın üzülmesinler diye
sen sevdikten sonra kimseye laf düşmez diyorum.
Etrafınızdaki insanlarda nasıl direkt yargılamışlar direkt öyle.
Ama bence sen sevmiyorsun.
Kendi kendine prova filan yaptığına göre sanırım sadece konuşmak kalmış.

Karakteri düzgün olduktan sonra tipini de sen beğendikten sonra kim ne karışır?
Güzellik göreceli kavram bir de.
Mesela Brad Pitt bana hiç yakışıklı gelmez ya da Adriana Lima'yı hiç güzel bulmam :D
Kiminle sevgili olursan ol muhakkak bir beğenmeyen çıkacak zaten boşversene

Karakter önemli seviyor olmaydınız siz çirkin tarafını göremezsiniz kaç senelik kocam gözüme hala çok yakışıklı geliyor

Yazık yahu, siz sevmişseniz kime ne, kime laf söylemek düşer. Kaşı gözü boyu posu mu sorun? Siz sevseydiniz bunların hiçbiri moralinizi bozmazdı.

Kaşı gözü boyu posu mu sorun?
yani bunu ben de merak ediyorum kızımız bi megan fox, bi angelina jolie olmadığına göre ortalama tipte bir hatundur. ya da etrafındakilerin pohpohladığı kendini aşırı güzel sana bir kızcağızdır. çocukta bir kusur mu var? varsa ne olabilir? konu sahibi?

Etrafındaki insanları şok hadsiz buldum. Senin sorunuyla yanıt veremeyeceğim. Buraya bir kadın erkek arkadaşımın çevresi benim tipim yüzümden bizi yakıştıramıyorum sanırım o da etkilenmeye başladı onlardan dese sanıyorum ki hepimiz o adam hakkında ve çevresi hakkında kötü şeyler yazardık.

Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Onu sevmiyomuyum? Bazi hatalarini gormezden gelmistim, ama artik onlarda batiyor bu suphe yuzunden.. Onu sevip sevmedigimi bile anlayamiyorum suan. Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..

Supheye dustugum icin, "sevdeydim suphe etmezdim" dusuncesi var. Diger yandan ayrildigimizi hayal ediyorum ve hayal bile olsa uzuluyorum.

Yerimde olsaniz ne yapardiniz? En dogru karari almak istiyorum, acele karar vermek istemiyorum. Nasil anlarim kendi hislerimi...

Veya baska onerileriniz varsa dinlerim
Yaş kaç ?

Benim morelimin bozulması etrafımdaki insanların surat asması. Başkaları evlenme yoluna girerken herkes çok mutlu vs.. bende herkes cenazeye gelmiş gibi buda beni aşırı kötü hissetiriyo. Mutlu olamıyorum.

Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Onu sevmiyomuyum? Bazi hatalarini gormezden gelmistim, ama artik onlarda batiyor bu suphe yuzunden.. Onu sevip sevmedigimi bile anlayamiyorum suan. Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..

Supheye dustugum icin, "sevdeydim suphe etmezdim" dusuncesi var. Diger yandan ayrildigimizi hayal ediyorum ve hayal bile olsa uzuluyorum.

Veya baska onerileriniz varsa dinlerim
Eğer ikilemde kalıyorsanız kendi içinizde, ilişkiyi sonlandırın.

Back
X