Ne hissetiğimi anlamıyorum..

Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Onu sevmiyomuyum? Bazi hatalarini gormezden gelmistim, ama artik onlarda batiyor bu suphe yuzunden.. Onu sevip sevmedigimi bile anlayamiyorum suan. Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..

Supheye dustugum icin, "sevdeydim suphe etmezdim" dusuncesi var. Diger yandan ayrildigimizi hayal ediyorum ve hayal bile olsa uzuluyorum.

Yerimde olsaniz ne yapardiniz? En dogru karari almak istiyorum, acele karar vermek istemiyorum. Nasil anlarim kendi hislerimi...

Veya baska onerileriniz varsa dinlerim
Yerinizde olamam zira kimseyi umursamayan biriyim bu konuda. Beni de yakın bir arkadaşımla aşırı yakıştırıyorlardı o sarışın mavi gözlü bense esmer. Herkes siz sevgili olursunuz, sevgili olun, çok yakışıyorsunuz ırt zırt konuşurlardı. Bende karakterimiz sevgili olmaya kesinlikle müsait değil arkadaşız desemde yok olacaksınız siz hissediyorum dediler tabi ki öyle bir şey olmadı. Ben birine bi şeyler hissediyorsam olur başkalarının olur ya da olmazsınız demesiyle devam etmem ki. Aramızda ki saygı, enerji, muhabbet önemlidir.

Merhaba, uzun bi suredir iliskim var. Cok guzel geciyordu. Ta ki, ailem ve arkadaslarimla tanistirana kadar. Hickimse bizi yakistirmiyor. Okadar olumsuz kotu yorum aldim ki.. halbuki baya mutluydum onunla. Ama artik ondan suphe duyuyorum sanirim.. haklilarmi? yakismiyormuyuz? Onu sevmiyomuyum? Bazi hatalarini gormezden gelmistim, ama artik onlarda batiyor bu suphe yuzunden.. Onu sevip sevmedigimi bile anlayamiyorum suan. Buarada karakter olarak degil tip olarak yakistirmiyolar bizi. Konu sadece bundan ibaret..

Supheye dustugum icin, "sevdeydim suphe etmezdim" dusuncesi var. Diger yandan ayrildigimizi hayal ediyorum ve hayal bile olsa uzuluyorum.

Yerimde olsaniz ne yapardiniz? En dogru karari almak istiyorum, acele karar vermek istemiyorum. Nasil anlarim kendi hislerimi...

Ben denklik olması taraftarıyım.neden her açıdan denk olan birilerini bulmak varken elaleme sürekli açıkla yapma ihtiyacı hissedeyim ki. Demek ki yakışmıyorsunuz yani.bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor.arkadaşlar gibi kime ne kime ne diye çıkışmayacağım valla.gayet de herkes düşünüyor bu tarz şeyleri.ben de kızımın çirkin biriyle evlenmesini istemem.

yani bunu ben de merak ediyorum kızımız bi megan fox, bi angelina jolie olmadığına göre ortalama tipte bir hatundur. ya da etrafındakilerin pohpohladığı kendini aşırı güzel sana bir kızcağızdır. çocukta bir kusur mu var? varsa ne olabilir? konu sahibi?
Manken, oyuncu olmayan da milyonlarca çok güzel kadın var. Neden herkes konu sahibini gömmüş anlayamadım.bir günde bile önümüzden 100l lerce güzel kadın geçiyor.hatta bazen hayy maşallah diye diye geziyorum sokaklarda😄

Kanar akıl derler sizin gibi olanlara.Esimde siz gibi bugün siyah dediğine yarın beyaz diyebilir.Yeter ki ikna kabiliyeti olan biriyle muhattap olsun.Acikcasi eşimin yüzüne de söylediğim gibi bu tarz kişilerle ciddi ilişkilere girilmemeli.Dost var düşman var...Siz bence şüphe duyduğunuz ciddi bir kararı almayın.Ya da acele etmeyin.Bir de şunu ekleyeyim erkeğin güzeli önemli değil.Evlendikten sonra yanınizda sağlam, merhametli,sizi sarıp güvende hissettirecek birini istiyorsunuz.Tip falan önemli ama öncelikler değişince keskeler havada uçuşuyor haberiniz olsun

Çevrenizdekiler neden hadsizce tip eleştiriyor?
Çok ayıp değil mi?
Siz de ağızlarının payını verip, çenelerini kapatamadığınıza göre onlarla aynı fikirdesiniz.
Bu karışıklıkla evlilik yoluna girmeyin.
Hatta bir an önce ne hissettiğinizi anlamaya çalışın.
Sadece yakışıklı mı bulmuyorsunuz?
Karakter, maddiyat falan nasıl? Onu da eleştiriyor mu jüri üyeleri?

Ikisi de olabilir.arada uçurum olmasa kimsenin böyle yorumlar yapacağını sanmıyorum.etraf yakışıklı adamdan geçilmiyor.hepsi mi kötü, karaktersiz.yaa tip ya karakter diye zor bir seçim yok yani hayatta.ikisi de en güzelinden olabiliyor valla.

Her konuda ya çevremin ya benim yaşadığım bir olay var maşallah.
Bende eşine yakıştırılmayanlardanım. Şuan biraz kilo fazlam var ancak o zaman yoktu. Yani kilolu olduğum için desem oda değil. Ama bir türlü yakıştırmadılar beni. Görümcem ve kv bunu hissettirdi. Akıllarında da bir tanıdıklarını almak varmış oğullarına. Evlendikten sonra ‘şu kızı da çok beğeniyorum. Sen olmasaydın ailesine haber yollayacaktık sonra bizim oğlan seninle görüştüğünü söyledi’ diyerek bu saygısızlığı da yaptı. Çok kırıcı bir şey.

Buna benzer birkaç şey daha oldu. Bu benim farkedip duyduklarım birde arkada eşime söylenenler vardır eminim. Bana söylemedi bir şey ama hissediyorum. Eğer bu sebeple benden uzaklaşsa başta çok üzülür sonra kurtulduğum şeyi farkederek çok mutlu olurdum. Demek ki eşim olacak insan başkalarından etkileniyor ve bana karşı hisleri değişiyor iyi ki evlenmeden bunu öğrendim derdim. Çünkü o zaman hamilelik kilolarıma da kaynanam laf ediyor diye bana duygusu değişen bir kocam olurdu. Ve en başta ayrılmak bunu yaşamaktan daha iyi.

İyilik yapın kendinizden kurtarın o adamı.

Manken, oyuncu olmayan da milyonlarca çok güzel kadın var. Neden herkes konu sahibini gömmüş anlayamadım.bir günde bile önümüzden 100l lerce güzel kadın geçiyor.hatta bazen hayy maşallah diye diye geziyorum sokaklarda😄
yok bee gayet ortalama insanlarız halk olarak. çok daha güzel ırklar var kimse kusura bakmasın.

Üzülerek karakterinizin olmadığını söylemek mecburiyetinde hissettim hakaret değil yani mesela birinin sarı saçı yoksa yoktur veya evde su bittiyse bitmiştir karakter de olmayınca yoktur. Mutlu bir ilişki milletin lafıyla bir anda şüpheler sevgisizlikler karşındakini kendine yakıştıramamalara dönüştüyse sizin kendinize ait bir kişiliğiniz fikriniz zevkiniz vs yokmuş demek ki

Uzun ilişkide ilk kez mi gördü çevren çocuğu?

Benim yanıma (eski sevgilim) onu yakıştırıyorlar. Bitmiş gitmiş bi olay. Onun gibi biriyle olmasını istiyorlar. Halbuki ben bu tarz ieylere bakmıyorum. Önemli olan karakteri
Ne hakla hangi hadle bunları dile getirebiliyolar ki? Sana gram saygıları yok bence, çünkü gereken sınırı çizmemişsin.

Bence o insanlar exinize alışmış onu benimsemişler o yüzden yakıştıramıyorlar. Özellikle de ex ile araları iyiydiyse

Back
X