Ben geçen hafta gittim zaten. Gittiğim günden sonra da iki kere telefon da konuştuk. Yarın bir hafta olucak bir haftadır aramadı sonra . Bir problemimiz olmamasına rağmen.
Eeee madem aranızda bir sorun yok yine git.
Benim sevgilim asker olacak,dibimde olacak,her hafta giderim.
Askerlik orası ne bileyim,aramak her zaman kolay değildir. Bilmiyoruz ki belki uygun olamamıştır,belki toplu ceza neyim almıştır.
Yani anlamıyorum sorun yokken sorun çıkarmak mı istiyorsun ki?
Bu konuda öyle duygusalımki anlatamam canım 7 yıldır birlikte oldugum canımın yarısını askere göndereli 15 gün oldu her gün 2 kere telefonda konuşuyoruz arıyor askerlik psikolojiside ne allah aşkına canım bazı arkadaşlar öyle yazmış o zaman bizim sevgilimizin canı yokmu oda askerde böyle bi psikoloji varsa oda girsin yani birde sevgilin 15 dkka mesafedeymiş çokta şaşırdım buna sevgilim 11 saat uzakta bize ustada 14 saat uzakta olacak bu adamı kafanda bitir çok üzgünüm ama böyle yani ne demek aramamak 1 hafta hemde ne yapıp edip araması lazım
Eeee madem aranızda bir sorun yok yine git.
Benim sevgilim asker olacak,dibimde olacak,her hafta giderim.
Askerlik orası ne bileyim,aramak her zaman kolay değildir. Bilmiyoruz ki belki uygun olamamıştır,belki toplu ceza neyim almıştır.
Yani anlamıyorum sorun yokken sorun çıkarmak mı istiyorsun ki?
Kulübeden arayabilir. Onu geçtim şu an telefonu yanında arkadaşları götürmüş şu an arayabilir. Onu da geçtim attığım mesaja cevap verebilirdi. Ama o hiçbirini yapmayıp gülüp eğlenirken fotoğraf paylaşmayı tercih etti. Haber vermeden gitmek istemiyorum ailesi de gidiyor çünkü sürekli. Sizce abartıyor muyum?
İşte bunları okudukça ben kahroluyorum
adam zahmet edip aramıyor konu sahibesi neden gitsin ki benimde sevgilim askerde çok ta kalabalık bi kışlada 4000 kişi var ama arıyor yani 1 dkka bile aramaz mı insan ayıp bu yaptıgı
Önceden böyle değildi yazmışsın. Acaba arkadaşın başkaların telefonundan face girdiği için onlardan çekinip yazamamis olabilirmi.
Bilirsiniz erkekler bizim gibi ince düşünmüyor. Arkadaşlarının yanında hep cool görünmeye çalışıyorlar. Bence sadece bir haftalık birşeyse hemen bitirme ama bekle. Mesaj atma zaten o arayacaktir. Veya araması lazımdır.
Ama çok egoist bir karaktere sahipsede hep sizden bekleyecektir.
Asker psikolojisi cümlesine ben de kızıyorum da bir dinlemek gerek böyle ağlayıp üzülmek yerine.
Aramızda sorun yok dediğine göre vardır orada bilmediğimiz bir olay belki de.
Asker psikolojisi cümlesine ben de kızıyorum da bir dinlemek gerek böyle ağlayıp üzülmek yerine.
Aramızda sorun yok dediğine göre vardır orada bilmediğimiz bir olay belki de.
Faceye attığı fotoğraf olmasa haberim olmayacak iyi mi değil mi. Yani herkesle birlikte görüyorum öğreniyorum ne yaptığını. Benim daha özel olmam gerekmez mi? Varsın bilmesin millet ne yaptığını ben biliyim
sorun varsa adam gibi dimdik çıkıp konuşsun ne bebe gibi kaçıyor
Faceye attığı fotoğraf olmasa haberim olmayacak iyi mi değil mi. Yani herkesle birlikte görüyorum öğreniyorum ne yaptığını. Benim daha özel olmam gerekmez mi? Varsın bilmesin millet ne yaptığını ben biliyim
aslında askere gitti ya kaybetme korkusu sarmalı habire aramalı seni normal adamlar böyle davranıyor en azından
ben asker beklerken ilk günler hiç arayamamıştı. arada bazen yine arayamadığı olurdu. ama sonra bir alıştı vallahi ben askerde değildim çalışıyordum, ondan daha az fırsat bulabiliyordum konuşmaya, bazen aradığında açamıyordum o kadar sık arayabiliyordu. gerçi benimki uzaktaydı. kimsesi de yoktu görüşecek.
internetten izne çıktıklarında görüşüyorduk ancak.akıllı tel de yoktu o zaman yani 5 yıl önce falan.
bence kendi kendine kuruntu yapacağına sen de git bir ziyaret et. konuş bakalım durum neymiş. belki gereksiz dertleniyorsun, belki de haklısın dertlenmekte. ama askerdeki adam başka sevgili mi bulacak? seni daha çok özler diye düşünüyorum. biz de öyle olmuştu ama ne bileyim çeşit çeşit insan var. en iyisi git bir de sen ziyaret et.
Yerden göğe haklısınız kızlar inanın hak veriyorum.
Vurun tabii. Ama bir dinleyin öyle vurun.
Tüm bunlar iletişimsizlikten kaynaklanıyor.
En yakın zamanda gidersin,oturup konuşursun,anlarsın.
Hepinize Allahım sabır versin inşallah.
tuce senin yollar hemencik yakınlaşır inşallah.
lilyen sen de otur konuş kardeşim.
Haftaya git konuş.
Kızlar hepinize teşekkür ederim.
Şimdi güzel bir mesaj attı bir şeyler yazmış ve arıycam demiş.
Cevap vermedim.
Biraz uğraşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?