Ne için kim için mücadele ediyorum?

Evet haklısın daha mantıklı sanırım böyle yapmak:) Sıkmayın canınızı, madem düzelmiş keyfini çıkarın

aynı benım eskı ilişkim dayanamadım ayrıldım tamı tamına 3 sene mı hayatımı en özel seyımı verdım bana yazık deıl mı çabaalarım bosaymıs dedım ve bıttı ayrılalı tam bı yıl olacak ama necısın bıle demedı asıl ayrıldıktan sonra koyuyor o kadar emek hıc oldu dıye yıpranma hıc bır erkek ıcın degmez sımdı aklım basıma geldı gram üzülmüyorum desem yalan üzülüyorum halen ama eskısı kadar değil

KIZLAARR İŞİN ASLI FARKLIYMIŞŞ. Ben 4-5 gün önce facebookda gece saat oniki gibi bir yerde check in yapmıştım beyefendi meğer ona bozulmuş gece geç saatte dışarda olmama ıkına sıkına söyledi O yüzden tribe girmiş aramamış. Dedim Allah senin cezanı niye sormuyorsun bana bu ne diye. O yokken gece çıkmama sinirlenmiş beyzademiz.

Benim sevgilimde öyledir susar kaçar sonradan çıkar neye takıldığı ortaya 😜😜😜 çok üstüne gitme derim zaten askerde askerlik psikolojiside var

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…