Şimdi iki seçenek var ya gidip derdini anlayacak öyle yol çizeceksin ya da sen beni nasıl aramazsın deyip bitireceksin ilişkini.
En mantıklısı yanına gitmek git bakalım derdi neymiş suratına söylesin.
Büyük ihtimal nazı sana geçiyodur, bu bi'dönemdir.
Oyüzden fevri davranma:44:
Gidersin gerekirse soğuk bi'şekilde herkese vakit ayırıyosun ama benim faceden attığım bi'mesaja bile cevap yazamıyosun sorun varsa söyle ben de biliyim ona göre yolumu çizeyim de:26:
merak ettim neden aramıyor yaaa bencede ugraşsınhayatta asker yolu beklemekten zor çok az şey var bana kalırsa
Yerden göğe haklısınız kızlar inanın hak veriyorum.
Vurun tabii. Ama bir dinleyin öyle vurun.
Tüm bunlar iletişimsizlikten kaynaklanıyor.
En yakın zamanda gidersin,oturup konuşursun,anlarsın.
Hepinize Allahım sabır versin inşallah.
tuce senin yollar hemencik yakınlaşır inşallah.
lilyen sen de otur konuş kardeşim.
Haftaya git konuş.
yok canım ya, hayat devam ettikçe göreceksiniz ki, asker beklemek zor bir şey değil. tabi doğuda terör yerinde değilse. İnşallah zaman su gibi akar sevdiklerinize kavuşursunuz bir an önce de. çok daha zor şeyler yaşanabiliyor hayatta. geriye dönüp bakınca görürsünüz ilerde, tatlı stresler bunlar. kavuşma denen bir ödül vardır sonunda. azıcık sabredin artık.
Allah daha zor şeyler yaşatmasın.
askerdeki adama da çok naz yapılmaz. derdini bir anlatsın da ondan sonra naz yapmaya ya da yapmamaya karar verin derim ben.
O kadar yoruldum ki. Emeklerimin karşılığını alamamaktan sadece benim uğraşmamdan sadece benim özlememden merak etmemden sadece benim konuşmak istememden hep geri planda olmaktan. Öyle yoruldum ki.
Bu iş nereye gidiyor bilmiyorum neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama şu an karşımda askerde olan ve bir haftadır aramayan ama faceye arkadaşlarıyla fotoğraf koyan( arkadaşları ziyaretine gitmiş) bir adam var. Halbuki ben de gidebilirim ziyaretine ama aramıyor sormuyor yarım saatlik mesafede askerlik yapmasına rağmen. Faceden attığım mesajlara cevap vermemesi. Ben ne için mücadele ediyorum kızlar ben ne için bekliyorum ne için bu eziyeti çekiyorum.
Öyle yoruldum ki sadece yazıp rahatlamak istedim.
Teşekkür ederim yorumun için. Az önce mesaj attı zaten. Cevap vermedim biraz uğraştırıcam
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim benden yaşça büyüksünüz diye düşünüyorum abla diyesim geldiSağolun o kadar okuyup uğraştınız
Abla de,teyze de farketmez.
Dua edin bol bol kızlar.
Allahım yardımcınız olsun,daha büyük dert vermesin inşallah.
Önce sağlık unutmayın.
Bence yaptigina mucadele etmek denmez.
Bosu bosuna zaman kaybediyorsun.
Sanirim erkek arkadasin bu iliskiden vazgecmis.
Tek tarafli ask olmaz.
Bitirmeyi bilmek lazim.
Sen de bu durumu en iyi sekilde atlatmaya bak
Bence yaptigina mucadele etmek denmez.
Bosu bosuna zaman kaybediyorsun.
Sanirim erkek arkadasin bu iliskiden vazgecmis.
Tek tarafli ask olmaz.
Bitirmeyi bilmek lazim.
Sen de bu durumu en iyi sekilde atlatmaya bak
İşte ben de
anlayamıyorum ki sürekli arayıp soruyordu birden oldu ne olduysa. Bir
haftada değişti adam
O kadar yoruldum ki. Emeklerimin karşılığını alamamaktan sadece benim uğraşmamdan sadece benim özlememden merak etmemden sadece benim konuşmak istememden hep geri planda olmaktan. Öyle yoruldum ki.
Bu iş nereye gidiyor bilmiyorum neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama şu an karşımda askerde olan ve bir haftadır aramayan ama faceye arkadaşlarıyla fotoğraf koyan( arkadaşları ziyaretine gitmiş) bir adam var. Halbuki ben de gidebilirim ziyaretine ama aramıyor sormuyor yarım saatlik mesafede askerlik yapmasına rağmen. Faceden attığım mesajlara cevap vermemesi. Ben ne için mücadele ediyorum kızlar ben ne için bekliyorum ne için bu eziyeti çekiyorum.
Öyle yoruldum ki sadece yazıp rahatlamak istedim.
EDİT: arkadaşlar biraz kızgınlıkla ve fevri davranarak bu konuyu açtım. Baya da abartmışım
Aradı konuştuk biraz psikolojisi kötü sanırım.
Yorumlarınız için teşekkürler.
bi hafta boyunca hiç sormuyor canım ama bi kere arayıp psikolojisi bozuk olunca ilgisizliği siliniyormu?
Silindi demedim zaten. Tabiki tamam aşkım deyip geçmedim. Ama şu durumda trip de atamam askerdeki adama. Sadece tepkisizim ilerleyen günlerde davranışlarını izleyeceğim. Zaten ilk defa böyle bir şey yaptı.
Bir hafta aramayan adam bir defa arayınca gönlümüzü alabiliyor hemen, biz kadınlar tuhafız gerçekten. Belli ki siz kırılıyorsunuz "tek taraflı sevgi" yazıldığı zaman ama askerdeki adamı üzemem tavrınızı zaten kendiniz başta çürütmüşsünüz, evine 15 dk uzaklıktaki yerde askerlik yapıyor, sürekli ziyaretine gidiliyor diye. Herkes askere gidiyor, hem de nerelere gidiyor. Onların psikolojisi bozulmuyor da sizinkinin mi bozuluyor diye düşünün derim. Üstelik en ufak sıkıntısında size böyle davranacak ve başka insanlarla eğlenmeye, resimler yüklemeye devam edecekse en sonunda patlarsınız bence. Tabii ki en doğrusunu siz bilirsiniz ancak bence siz fevri falan değilsiniz. Sadece karşınızdaki insanı çok sevdiğiniz için ona karşı fazla anlayışlısınız. Bu kadarına gerek yok, yıpranan siz olursunuz, tecrübe konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?