Ne için kim için mücadele ediyorum?

Şimdi iki seçenek var ya gidip derdini anlayacak öyle yol çizeceksin ya da sen beni nasıl aramazsın deyip bitireceksin ilişkini.
En mantıklısı yanına gitmek git bakalım derdi neymiş suratına söylesin.
Büyük ihtimal nazı sana geçiyodur, bu bi'dönemdir.
Oyüzden fevri davranma:44:
Gidersin gerekirse soğuk bi'şekilde herkese vakit ayırıyosun ama benim faceden attığım bi'mesaja bile cevap yazamıyosun sorun varsa söyle ben de biliyim ona göre yolumu çizeyim de:26:

Teşekkür ederim yorumun için. Az önce mesaj attı zaten. Cevap vermedim biraz uğraştırıcam

yok canım ya, hayat devam ettikçe göreceksiniz ki, asker beklemek zor bir şey değil. tabi doğuda terör yerinde değilse. İnşallah zaman su gibi akar sevdiklerinize kavuşursunuz bir an önce de. çok daha zor şeyler yaşanabiliyor hayatta. geriye dönüp bakınca görürsünüz ilerde, tatlı stresler bunlar. kavuşma denen bir ödül vardır sonunda. azıcık sabredin artık.

Allah daha zor şeyler yaşatmasın.
askerdeki adama da çok naz yapılmaz. derdini bir anlatsın da ondan sonra naz yapmaya ya da yapmamaya karar verin derim ben.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim benden yaşça büyüksünüz diye düşünüyorum abla diyesim geldi Sağolun o kadar okuyup uğraştınız

Teşekkür ederim, derdini bir söylesin ben de duruma göre düşünücem

Bence fazla zaman kaybetmeden yanina git neler oldugunu yuzune karsi soylesin bitir kendini yipratmaa

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim benden yaşça büyüksünüz diye düşünüyorum abla diyesim geldi Sağolun o kadar okuyup uğraştınız

Abla de,teyze de farketmez.
Dua edin bol bol kızlar.
Allahım yardımcınız olsun,daha büyük dert vermesin inşallah.
Önce sağlık unutmayın.

Bence yaptigina mucadele etmek denmez.
Bosu bosuna zaman kaybediyorsun.
Sanirim erkek arkadasin bu iliskiden vazgecmis.
Tek tarafli ask olmaz.
Bitirmeyi bilmek lazim.
Sen de bu durumu en iyi sekilde atlatmaya bak

Kesinlikle katılıyorum. Adam belliki bitirmis kafasinda olmuyosa zorlama Ilkse bile son olmaz zamanina yazik.

Bence yaptigina mucadele etmek denmez.
Bosu bosuna zaman kaybediyorsun.
Sanirim erkek arkadasin bu iliskiden vazgecmis.
Tek tarafli ask olmaz.
Bitirmeyi bilmek lazim.
Sen de bu durumu en iyi sekilde atlatmaya bak

Arkadaşa katılıyorum,biz kadınlar illa daha sürünecez ki bitirelim bir haftadır aramamak nedir?

Öldün belki,hastalandın Allah korusun. Başkalarına zaman ayırıp sana ayırmıyosa iş bitmiş geçmiş olsun.

Bu ilişkiyi sürdürsen ne olur ki tek taraflı..

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ben kızgınlıkla biraz fevri davranarak bu konuyu açtım.
Tek taraflı bir aşk falan yok yani. Bir senelik sevgilim zaten.
Aradı konuştuk ama ben biraz soğuğum tabi.
Bakalım bir daha tekrarlamaz inşallah

İşte ben de
anlayamıyorum ki sürekli arayıp soruyordu birden oldu ne olduysa. Bir
haftada değişti adam

Bu erkekleri anlamak gerçekten çor zor ve biz kadınlar yapıyoruz onları böyle, çok şımartıyoruz çoook.

bi hafta boyunca hiç sormuyor canım ama bi kere arayıp psikolojisi bozuk olunca ilgisizliği siliniyormu?

bi hafta boyunca hiç sormuyor canım ama bi kere arayıp psikolojisi bozuk olunca ilgisizliği siliniyormu?

Silindi demedim zaten. Tabiki tamam aşkım deyip geçmedim. Ama şu durumda trip de atamam askerdeki adama. Sadece tepkisizim ilerleyen günlerde davranışlarını izleyeceğim. Zaten ilk defa böyle bir şey yaptı.

Silindi demedim zaten. Tabiki tamam aşkım deyip geçmedim. Ama şu durumda trip de atamam askerdeki adama. Sadece tepkisizim ilerleyen günlerde davranışlarını izleyeceğim. Zaten ilk defa böyle bir şey yaptı.

peki canım en doğrusunu sen bilebilirsin.

Bir hafta aramayan adam bir defa arayınca gönlümüzü alabiliyor hemen, biz kadınlar tuhafız gerçekten. Belli ki siz kırılıyorsunuz "tek taraflı sevgi" yazıldığı zaman ama askerdeki adamı üzemem tavrınızı zaten kendiniz başta çürütmüşsünüz, evine 15 dk uzaklıktaki yerde askerlik yapıyor, sürekli ziyaretine gidiliyor diye. Herkes askere gidiyor, hem de nerelere gidiyor. Onların psikolojisi bozulmuyor da sizinkinin mi bozuluyor diye düşünün derim. Üstelik en ufak sıkıntısında size böyle davranacak ve başka insanlarla eğlenmeye, resimler yüklemeye devam edecekse en sonunda patlarsınız bence. Tabii ki en doğrusunu siz bilirsiniz ancak bence siz fevri falan değilsiniz. Sadece karşınızdaki insanı çok sevdiğiniz için ona karşı fazla anlayışlısınız. Bu kadarına gerek yok, yıpranan siz olursunuz, tecrübe konuşuyor

Teşekkür ederim yorumun için cowgirll. Zaten affetmiş durumu unutmuş değilim. Gayet soğuğum, sadece trip atmadım. Hem hoşlanmadığım bir şey olduğu için hem de askerdeyken bana trip atıyorsun diye üste çıkmasını istemediğim için. Tek taraflı sevgi lafına kırılmadım burdaki insanlar beni tanımıyor sadece şu olayla yorumluyorlar. Ama bir senedir sevgilim olan insanın beni sevdiğinden şüphem yok zaten. İlk defa böyle bir olay olduğu için fevri davrandığımı düşündüm. Bir müddet bekleyeceğim ve tavırlarını izleyeceğim tekrar böyle bir şey olursa o zaman harekete geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…