daha önceki konun hakkında da konuşmuştuk seninle.bence ayrılmak için sebeplerin ayrılmamak için olanlardan daha fazla.mutlu değilsin.en başta huzurlu değilsin.ilişkide en önemli şey huzurdur.huzurun yoksa bırakıcaksın.hiçbi ayrılık kolay değil.ama huzur yoksa herkes kendi yoluna gitmeli.böyle soru işaretleriyle yaşamaktansa bikaç aylık ayrılık acısına katlanman daha kolay bence.tabiki seçim senin.düşün taşın karar ver.aldığın kararı merakla bekliorum çünkü gerçekten çok kararsızsın :)
inanin ayni seyleri dusunuyorum, ama neden hala kafam karisik anlamiyorum.Diğer konunuzu bilmiyorum fakat buraya yazdıklarınıza söyleyeceklerim şu ki; "haketmedim ben bunları" diyorsunuz o zaman size haketmediğiniz değeri veren bir insanla bir saniye daha devam etmeyi düşünmemelisiniz.
Ettiği hakaretlerde çok kırıcı, sevgiliye bunlar denmemeli.. Nerede saygı ? nerede sevgi? bu kadar basit insan kalbini kırmak ama tamiri zor hemde çok zor..
iyi düşünün..
inanin ayni seyleri dusunuyorum, ama neden hala kafam karisik anlamiyorum.
aradi simdi hic bisi olmamis gibi naber nasilsin? diyemedim bisi solediklerine cevap verdim gecistirdim. ne kavga etmek istedim, ne konuyu acip konusmak, nede btirime konusmasi yapmak konusmak bile istemedi canim onunla
o zaman ne diye zorla devam ediyorsun bu ilişkiye ?
önceki konularına da baktım sanki bu adamı sevmiyorsun ben öyle anladım. Mutlu olmadığın bir insanın yanında ne işin var ki isterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun. Sizin ilişkinizde eksik birşeyler var sorun sadece onun ilgisizliğiyse düzelmez veya seni elde edene kadar değişir sonra yine aynı adam. Biraz şifreli yazmışsın anladığım kadarıyla yorumladım son kavganızın nedenini pek anlayamadım ama sarf ettiği sözler çok çirkin.
tam senin istediğin gibi,bütün özelliklerini sevceğin birini bulman imkansız gibi bişey ama.
aslinda tam tersi ben pek anlatamadigim icin ole gelmisitir ben bu adami seviyorum sadece iliskimizden tatmin degilim, onun bazi ozelliklerini sevmiyorum. kavgamizin bir nedeni yok, yani varda o kadar komik ki, hala acaba baska biside var bunumu bahane etti bile diyorum :) sordum ama yok ole bisi diyor.
Ne hakla o lafları söyler?
Saygı bitmişse herşey bitmiştir.
Siz de sinirleniyorsunuz?Siz de böyle laflar kullanıyor musunuz?
Saçmalık.
Bugün o lafları söyleyen yarın neler söylemez?
Karar sizin.
İyi de canım basit bir konudan kavga ediyorsunuz salak, aptal diyor böyle davranması benim hoşuma gitmedi. Ya da başka şeyler varsa konuşulmayan şeyler üst üste geldi patladı ama yine de hakaret etmesine sebep olamaz. Umarım gönlünü alacak güzel davranışlarda bulunur.
Ah bu kıymet bilmez erkekler...Avuçlarının içindeki hazinenin kıymetini bilmezler.Ancak başkası o hazineyi işleyip muhteşem ışıltıya getirdii vakit öylece bakarlar ve şunu söylerler;"Bir zamanlar bu benim hazinem miydi?"
evet biraz birikimde var. ben buna biraz tavir yaptim, ilgisizliginden hslanmadigimi soyledim bu patlayincada biraz cektim kendimi. o aramadan hic aramadim, mesajlarina cok sicak cevap vermedim. buna kil oldu, soledide zaten. ustune bu muhabbet olunca ve ben yine rest cekince iyice patladi. alisti benim onu pohpohlamama tabi, azcik ger durunca tum sinirleri gerildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?