ne istedigimi bilmiyormuyum?

ekimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
0
0
İstanbul
iki gun once yasadigim iliskilerimde bazi tereddutlrim oldugunu, bu tereddtlerim kaynaginin ne oldugu konusunda sizinle dertlesmek icin bir msj atmistim. ayrilma fikrini dusunuyordum ve cok guzel cevaplar geldi cogunda biraz bekle dediler ama sanirim o karar verme ani geldi. dun sevgilimle cok buyuk bir kavga ettik, daha dogrusu o sinirlendi bagirdi bense onu sakinlestirmeye calistim. kavga sebebimiz cok komik, ama karsiliginda gosterilen tepkiler ise cok buyuk. bana kabul etmekte zorlandigim cumleler sarfetti. aptal dedi salak dedi. ortada hic bisi yokken hemde. hayatimda ilk kez boyle birseyle karsilasiyorum. isin dogrusu kendisi cok sinirlidir ve daha oncede kavga esnasinda bagirirken soledi ama daha farkli bir tonda yani dunkunden cok ama cok farkliydi, onu uyardim o da sinirle soledigini ve kotu bir niyetinin olmadigini benim abarttigimi takilcak o kadar cok sey varken gereksiz seyleri buyuttumu falan soyledi. ama bu sefer cok zoruma gitti. dunden beri aramiyor da beni, kendisi haksiz oldugu halde dunde telefonda da meajlarda da bana demedigini birakmiyor hersey benim sucummus. ariyacagini biliyorum bugun ya da yarin, ama napicagimi bilmiyorum. ayrilmayi daha oncede dusundum hatta dedim ya buraya bile yazdim ama suan is ciddiye binince cok kararsz kaldim. cok emek verdim ben ona, bu iliskiye, cok fedakarliklar yaptim. is konusunda, maddi konularda sikinti cekerken yanindaydim hep. sorunlarimizin bir kismi bunlarlada ilgiliydi, hep o kiisimlari atlatmayi bekledim, ve bu bir hafta icinde her anlamda duzluge cikiyor. diger taraftan gormek istiyorum onun zor aninda yanindayken, acaba kafasi daha rahatken nasil bir sevgili oldugunu gormek istiyoum. diger taraftan cok cefasini cektim simdi baskasimi sefasini sursun bu kadar kolay olmamali bile diyorum :) ama diger taraftan yediremiyorum olanlari, haketmedim cunku. hemde hic. kafam cok karisik

daha önceki konun hakkında da konuşmuştuk seninle.bence ayrılmak için sebeplerin ayrılmamak için olanlardan daha fazla.mutlu değilsin.en başta huzurlu değilsin.ilişkide en önemli şey huzurdur.huzurun yoksa bırakıcaksın.hiçbi ayrılık kolay değil.ama huzur yoksa herkes kendi yoluna gitmeli.böyle soru işaretleriyle yaşamaktansa bikaç aylık ayrılık acısına katlanman daha kolay bence.tabiki seçim senin.düşün taşın karar ver.aldığın kararı merakla bekliorum çünkü gerçekten çok kararsızsın :)

evet oleyim. beni sevdigini soyleyen gelecek planlayan bir adam var karsimda. ama bu gosteremiyor, kendince hep sebepleri var cunku hayattaki onceligi o. bencil biri bence. diger taraftan dedigim gibi zor anlarinda yaninda oldum sabrettim simdi hersey yoluna giricekken birakmak acaba duzelirmiydi hersey ikilimine dusmek sitemiyorum. dusucegimi biliyorum cunku zor bir donemdeyim, is hayatimda belirsizlikler var, uzun suredir yurtdisinda oldugum icin suan burda cok kafa dengim arkadasim yok, yani gorusmek dahi istemiyorum. calismaya ara verdigim icin maddi ozgurlugum yok, uzun sure yalniz yasadiktan sonra ailemin yanina donmekte zorluyor beni. hepsi gecicek bir kac ay sonra ama o bir kac ay cok zor olucak ve ben onu hersekilde kafama takicam eminim

Diğer konunuzu bilmiyorum fakat buraya yazdıklarınıza söyleyeceklerim şu ki; "haketmedim ben bunları" diyorsunuz o zaman size haketmediğiniz değeri veren bir insanla bir saniye daha devam etmeyi düşünmemelisiniz.

Ettiği hakaretlerde çok kırıcı, sevgiliye bunlar denmemeli.. Nerede saygı ? nerede sevgi? bu kadar basit insan kalbini kırmak ama tamiri zor hemde çok zor..

iyi düşünün..

inanin ayni seyleri dusunuyorum, ama neden hala kafam karisik anlamiyorum.

aradi simdi hic bisi olmamis gibi naber nasilsin? diyemedim bisi solediklerine cevap verdim gecistirdim. ne kavga etmek istedim, ne konuyu acip konusmak, nede btirime konusmasi yapmak konusmak bile istemedi canim onunla

önceki konularına da baktım sanki bu adamı sevmiyorsun ben öyle anladım. Mutlu olmadığın bir insanın yanında ne işin var ki isterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun. Sizin ilişkinizde eksik birşeyler var sorun sadece onun ilgisizliğiyse düzelmez veya seni elde edene kadar değişir sonra yine aynı adam. Biraz şifreli yazmışsın anladığım kadarıyla yorumladım son kavganızın nedenini pek anlayamadım ama sarf ettiği sözler çok çirkin.

inanin ayni seyleri dusunuyorum, ama neden hala kafam karisik anlamiyorum.

aradi simdi hic bisi olmamis gibi naber nasilsin? diyemedim bisi solediklerine cevap verdim gecistirdim. ne kavga etmek istedim, ne konuyu acip konusmak, nede btirime konusmasi yapmak konusmak bile istemedi canim onunla

o zaman ne diye zorla devam ediyorsun bu ilişkiye ?

o zaman ne diye zorla devam ediyorsun bu ilişkiye ?

zorla devam etmiyorum. yani bitirip bitirmemek konusunda kararsizim. kalbimin cok buyuk bir cogunlugu bitirme taraftari ama diger taraftan yukarda da yazdim bir turlu bunu soleyemiyorum, suan buna gucum oldugunu hissetmiyorum.

aslinda tam tersi ben pek anlatamadigim icin ole gelmisitir ben bu adami seviyorum sadece iliskimizden tatmin degilim, onun bazi ozelliklerini sevmiyorum. kavgamizin bir nedeni yok, yani varda o kadar komik ki, hala acaba baska biside var bunumu bahane etti bile diyorum :) sordum ama yok ole bisi diyor.

tam senin istediğin gibi,bütün özelliklerini sevceğin birini bulman imkansız gibi bişey ama.

Ne hakla o lafları söyler?
Saygı bitmişse herşey bitmiştir.
Siz de sinirleniyorsunuz?Siz de böyle laflar kullanıyor musunuz?
Saçmalık.
Bugün o lafları söyleyen yarın neler söylemez?
Karar sizin.

tam senin istediğin gibi,bütün özelliklerini sevceğin birini bulman imkansız gibi bişey ama.

iste buna benzer noktalarda takiliyorum bende ladyevil. iste butun sikayet ettigim ozelliklerin yaninda guzelleride var tabiki, iste bu noktada kararsiz kaliyorum. olanlari benmi buyutuyorum, yoksa buyutelcek seylermi diye tereddutte kaliyorum. hayatimda ilk kez ben bu insanla bir omur paylasabilirmiyim diye dusundum. daha oncede uzun sureli iliskilerim oldu ve karsi taraf hep cok ciddi ilerledi ama ben hep dur dedim, dusunmem lazim dedim, ve cidden iliski olarak tamam desemde evlenmeyi dusunemedim onlarla. ama bu insanla acaba dedim ablamlara anlattim, planlarimi ona gore dusunmeye calistim. ama iste olmuyor, heleki dunku tavrindan sonra yediremiyorum kendime bunu. ama ayrilalimda diyemiyorum.

İyi de canım basit bir konudan kavga ediyorsunuz salak, aptal diyor böyle davranması benim hoşuma gitmedi. Ya da başka şeyler varsa konuşulmayan şeyler üst üste geldi patladı ama yine de hakaret etmesine sebep olamaz. Umarım gönlünü alacak güzel davranışlarda bulunur.

Ne hakla o lafları söyler?
Saygı bitmişse herşey bitmiştir.
Siz de sinirleniyorsunuz?Siz de böyle laflar kullanıyor musunuz?
Saçmalık.
Bugün o lafları söyleyen yarın neler söylemez?
Karar sizin.

kesinlikle sizin gibi dusunuyorum heleki ben nefret ettigim bir insanla yada hic tanimadigim bir daha gormiyecegimbiriyle bile konusurken sozcuklerine, ses tonuna dikkat eden ben icin o kadar yikici ki. 5 sene once olsa bir saniye dusunmezdim. ama yas ilerledi, bunu soylememin sebebi hem kendi basimdan hemde arkadaslarimin basindan gecen olaylarda gordum, cok kibar olup farkli sekilelrde inanilmaz acilar cektiren insanlar var. hangisi daha iyi tabiki hic biri, ama sadece konusma sekliyse? cunku normalde cok farklidir kizdigi an, o dakikalar gozu hic bisi gormuyor. bunu kendimi avutmak icin soylemiyorum sadece cok yonlu bakmaya calisiyorum, icimde bir tarafta birakma diyor bir ses, az abret duzelicek. ama diger taraftan sen bunu yapmazkin ekin diyor sen bu tarz bir tavra musade edemezsin

evet biraz birikimde var. ben buna biraz tavir yaptim, ilgisizliginden hslanmadigimi soyledim bu patlayincada biraz cektim kendimi. o aramadan hic aramadim, mesajlarina cok sicak cevap vermedim. buna kil oldu, soledide zaten. ustune bu muhabbet olunca ve ben yine rest cekince iyice patladi. alisti benim onu pohpohlamama tabi, azcik ger durunca tum sinirleri gerildi.

Ah bu kıymet bilmez erkekler...Avuçlarının içindeki hazinenin kıymetini bilmezler.Ancak başkası o hazineyi işleyip muhteşem ışıltıya getirdii vakit öylece bakarlar ve şunu söylerler;"Bir zamanlar bu benim hazinem miydi?"

6 ay o kadarda uzun diil.Seviyorum diyceksin tahmin edebiliyorum.Ama sevgi karşılıklı olunca güzel.Hiç bir kız böyle kaba adamlarla uğraşmak zorunda diil.çook uzun yıllık ilişkiler,evlilikler bitiyor.Yol yakınken dön derim.Boşa vakit harcama cnm.

Şimdi seni çok iyi anladım bence böyle davranmaya devam et. Sonuçta ilgisiz bir erkekle ilişki nereye kadar sürer ki şimdiden salmış kendini sonuçta erkekler evlenince daha da ilgisizleşiyorlar. Mesela benim kuzenim altı yıl biriyle sevgiliydi. Sevgilisi acayip yakışıklıydı ilgisiz davranışlarına dayanamadı terk etti. Sonra bir kaç ayın içinde biriyle tanışıp evlendi oğlan hiç yakışıklı değil iyi bir işi vardı düzgün bir çocuktu mantık evliliği yaptı çünkü bana evlendikten sonra sevmeye başladım demişti. şimdi çok mutlular eşi resmen kuzenimin yüzünü gözlüyor yani ilgisiz bir adamla yaşam zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…