ne istediğini anlayamıyorum...

evt bu arada istemeye giderim ama ıste sıkıntı knk biraz geniş düşün 5 aydır rahatsız etmıyoken neden benden kurtulamıcanı dusunsun bence her konuda anlayısın baya farklı ki birinden kurtulmak istiyosan beş dakika konusur bi bahane bulur kapatırsın 1.5 saat muhabbet etmezsin sana uyu demesıne ragmen konusmak istedigini söylemezsin ya da gidip hala sarkımızı dınlıyom belki yıllarca daha konusabilirdik falan demezsın
E neden aradın 5 ay sonra,ayrıca adama kötülük ettim diyen sen değil misin ?
Belli ki eğleniyor seninle,görüşürse de sadece cinsel bir münasebet için görüşür.
Sonrasında yine engeli basar bence.
Fazla anlam yukluyorsun,sonrasında üzülürsün haberin ola.

bugun beş aydır konusmadıgım eski sevgilime yazdım üniversite sonucları acıklanmıstı merak ettim
normalde yani bi yıldır ben çabalıyodum benimle asla konusmak istemediğini söylüyodu ama bı yandan da konusuyodu ona cok yanlış yapmıstım son zamanlarda nerden ulasmaya calissam engellemeye baslamişti
bende 5 ay boyunca hiç yazmadım en son dayanamadım neyse aradım yarım saat yaptığım her şeyi yüzüme vurdu bende kapattım sonra özür dilerim iyi geceler yazdım bana bunları yazdı
sonrasında aradım 1.5 saat konustu benimle sakalasti beni aramadan nasıl 4 5 ay dayandın falan dedi doğum günümde beni story atsana ben görmicem ama sen at yine de falan dedi
ondan sonra bir de işte ikimizin çalma listemizin adına koyduğumuz bi şarkı vardı ben onu hala dinliyorum aylardır konusmuyoruz ama belki bunları yapmasan yıllarca daha konusurduk falan dedi gerçekten umutlandım ve en son iyi geceler görüşürüz diyerek bitirdik konuşmayı ona rağmen telefonu kapattıktan sonra beni tekrardan her yerden engellemiş

ne yapacağımı bilmiyorum ulaşabileceğim bi yer yok gururum da el vermiyor zaten ama umutlandım hani işte sizce amacı ne
Onun gözünde peşini bırakmayan basit kız oluyorsun.heryerden engellemiş yani duş yakamdan diyor.seni istemeyeni sen hiç istrmr

Sizi heryerden engelleyen birisi için bitmissinizdir demek . Tamm seviyor olabilirsiniz ama değerinizi dahada düşürüyorsunuz bu şekilde unutun bu iş bitmiş. Sizinle 1.5 saat konuşmasından anlam çıkartmayın sevmiyor seni oyalıyor hayatında başka biri olma ihtimali çok yüksek. Ve seven erkek şüpheye yer bırakmaz nettir bellidir .

bugun beş aydır konusmadıgım eski sevgilime yazdım üniversite sonucları acıklanmıstı merak ettim
normalde yani bi yıldır ben çabalıyodum benimle asla konusmak istemediğini söylüyodu ama bı yandan da konusuyodu ona cok yanlış yapmıstım son zamanlarda nerden ulasmaya calissam engellemeye baslamişti
bende 5 ay boyunca hiç yazmadım en son dayanamadım neyse aradım yarım saat yaptığım her şeyi yüzüme vurdu bende kapattım sonra özür dilerim iyi geceler yazdım bana bunları yazdı
sonrasında aradım 1.5 saat konustu benimle sakalasti beni aramadan nasıl 4 5 ay dayandın falan dedi doğum günümde beni story atsana ben görmicem ama sen at yine de falan dedi
ondan sonra bir de işte ikimizin çalma listemizin adına koyduğumuz bi şarkı vardı ben onu hala dinliyorum aylardır konusmuyoruz ama belki bunları yapmasan yıllarca daha konusurduk falan dedi gerçekten umutlandım ve en son iyi geceler görüşürüz diyerek bitirdik konuşmayı ona rağmen telefonu kapattıktan sonra beni tekrardan her yerden engellemiş

ne yapacağımı bilmiyorum ulaşabileceğim bi yer yok gururum da el vermiyor zaten ama umutlandım hani işte sizce amacı ne
tahtası eksilmiş senden ayrılınca ghostlamış adam seni..

Siz takintilisiniz baya anlasilan
Sizin gibi takintili bir kiz yuzunden ben iliskimi bitirmistim
Ayni olaylar degil ama is icin mecburen gorusuyorlardi
Sevgilim kiza beni soylemisti
Ama kiz israrla pesinden kosuyordu
Sen yalan soyluyorsun , ona yuz vermesen boyle bir sey yapmazdi bu cesaret senden geliyor diyerek sevgilimi terk ettim
Ugrqsamam cunku
Biten bitti artik
Nedej boyel yapti neden bu kadar konustu diye takinti yapacaginiza
Sizi hayatindan cikaran birini artik geride birakip siz de hayatiza devam edin ve en onemlisi sizin degerinizi bilen biriyle

vakit geçiriyor aklı sıra ve sizin alakanızı bildiği için sizi kullanıyor da duyglarınızı
sizin amacınız ne?
bu şekilde davranan biriyle devam etmek mi,ona kukla olmak mı!!
biten bitmiştir..

Back
X