Ne istediğini bilmeyen erkek

BBlues

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
55
84
88
Kızlar merhaba
Yaklaşık 5 aydır görüştüğüm biri var. Bana ilgisini oldukça belli ediyor. Her haftasonu da görüşüyoruz ancak hala bu bi sevgililiğe dönüşmedi. Son bir haftadır kafam dağınık falan diyerek daha ilgisiz davranıyor. Biz tanışmadan kısa süre önce nişan attığı için bu 5 aylık süreyi normal karşılamıştım ama artık başkalarıyla da konuşuyor olabileceği düşüncesine kapılıyorum çünkü 5 ay bana bişileri konuşmak için fazla uzun bi süre geliyor. Sizce amacı ne? Bu konuyu onunla konuşcam ama öncesinde burdan taktik almak istedim zira darlayan biri de olmak istemiyorum :)) ne demeliyim, nasıl davranmalıyım? Bu işin sonu ne istediğine karar ver ona göre görüşelim gibi bir ültimatomla mı bitmeli? Kafam çok karışık :KK43:

Arkadaş olarak tanışmayla sevgililik bambaşka. Adamın gerçekten sizinle bi üst kademeye geçme gibi bi planı olsaydı bunu 5 ayda icraata dökerdi. Siz açıkça konuşun, aklı nettir zaten. Açığa çıkarmış olacaksınız, 3 günlük bi muhabbet olsa darlamış olurdunuz.

Ben akışına birakir uzerine dusmezdim. Zira seven erkek ne okursa olsun geliyor . Gelmezse de uzulmezdim. Benim icin hayirlisi olmus oolurdu. O size seyrek ariyorsa siz de seyreklestirin .

Arkadaş olarak tanışmayla sevgililik bambaşka. Adamın gerçekten sizinle bi üst kademeye geçme gibi bi planı olsaydı bunu 5 ayda icraata dökerdi. Siz açıkça konuşun, aklı nettir zaten. Açığa çıkarmış olacaksınız, 3 günlük bi muhabbet olsa darlamış olurdunuz.

Kısa süre önce nişan attığı için kendini meşgul ediyor sadece, ve dediğin gibi başkalarıylada konuşuyor olabilir.

Yani; hayvan!

Açık konuşun, niyetini görün, zaman kaybına gerek yok

Bu erkekler neden böyle ya.. Bi de peşimden koşmasını görseniz en başından beri. Madem bi niyetin yok neden bu hareketler. Sinir :kızgın:

Ben akışına birakir uzerine dusmezdim. Zira seven erkek ne okursa olsun geliyor . Gelmezse de uzulmezdim. Benim icin hayirlisi olmus oolurdu. O size seyrek ariyorsa siz de seyreklestirin .

Aksine her gün arıyo. Akışına bırakayım diyorum ama zaman geçiyo böyle de yıpratıcı ne olduğunu bilememek.

Akışına birakin derim...gerekirse açık açık konuşursunuz...kafasi halâ karisik olabilir...çünkü nisani atar atmaz tanışmissiniz...

Aksine her gün arıyo. Akışına bırakayım diyorum ama zaman geçiyo böyle de yıpratıcı ne olduğunu bilememek.
Aradığında açma.
Mesajlarına cevap verme.
Sorgularsa "kafam karışık, benle ilgili bir durum" de sonra yine yazma. Bu hödükler bundan anlar. Yani her kafasına estiğinde yazıp ulaştığı birinin orda olduğuna emin olur. Ordadır ve bekliyordur. 5 ayda sevgili olma durumunu bile sorun etmiyordur. Bu tür hödüklere göre aranılan kız modeli. İlgisiz hatta vazgeçmiş davranacaksın ki farketsin gidiyor olduğunu.
Yalnız sendeki de iyi cesaret yakın zamanda nişan atmış adamla flört başlatmak cesaret ister çünkü.

Aradığında açma.
Mesajlarına cevap verme.
Sorgularsa "kafam karışık, benle ilgili bir durum" de sonra yine yazma. Bu hödükler bundan anlar. Yani her kafasına estiğinde yazıp ulaştığı birinin orda olduğuna emin olur. Ordadır ve bekliyordur. 5 ayda sevgili olma durumunu bile sorun etmiyordur. Bu tür hödüklere göre aranılan kız modeli. İlgisiz hatta vazgeçmiş davranacaksın ki farketsin gidiyor olduğunu.
Yalnız sendeki de iyi cesaret yakın zamanda nişan atmış adamla flört başlatmak cesaret ister çünkü.

Bilmiyodum ki tanıştıktan 2 ay sonrasına kadar:sinirli:
Bi de ben de ciddi ilişkilerden korkan biriyim. İşime geldi sanırım işlerin yavaş gitmesi

Bu erkekler neden böyle ya.. Bi de peşimden koşmasını görseniz en başından beri. Madem bi niyetin yok neden bu hareketler. Sinir :kızgın:
İyi tarafından bakın. Evlenmeden karakterini gösteriyorlar, malzeme bu diyorlar

5 ayda birşeylerin adı konulmamışsa üzgünüm adam senle takılıyor sadece.sana özel birşeyler hissettiğini sanmıyorum.senin ilgin vs ona iyi gelmiş ve EGOsu tatmin olmuş
Bu tip erkekler o kadar fazla ki çevremizde
Önce sana ilgili davranarak dikkatini çeker her sabah günaydınlar kalpler msjlar vs .sonra sende hoşlanmaya başlarsın karşılık verirsin sonra kendilerini çekerler .en ufak bir kıskançlık yapsan ya da nerdeydin niye aramadın gibi ufacık birşey söylesen offf semde beni sıkıyorsun evlimiyiz sanki biraz görüştük diye beni sevgilisi sandı der ve ayrılır hemen.bilmiyorum bana artıj çok sığ geliyorlar o yüzden o duruma gelmeden bitiriyorum ben kimse kendini vazgeçilmez sanmasın bu tiplerle uğraşıcağıma yalnız kalırım ya daha iyi.bare emek vermem.benim ittirip kaktırmamla ilişki sürecekse sürmesin.sevmek kadar sevilmek de ihtiyaç.insan güveniceği onum yanında sağlam duracağı onu koruyacağı derdini paylaşıcağı bir adama ihtiyaç duyuyor Yani ben öyleyim.almadan verme kimseye.önce sana sevgisini ispatlamalı.2 gün sonra senin yarın kadar olamayacak bir kızı başında taşıdığını görürsen üzülüyorsun ..

5 ayda birşeylerin adı konulmamışsa üzgünüm adam senle takılıyor sadece.sana özel birşeyler hissettiğini sanmıyorum.senin ilgin vs ona iyi gelmiş ve EGOsu tatmin olmuş
Bu tip erkekler o kadar fazla ki çevremizde
Önce sana ilgili davranarak dikkatini çeker her sabah günaydınlar kalpler msjlar vs .sonra sende hoşlanmaya başlarsın karşılık verirsin sonra kendilerini çekerler .en ufak bir kıskançlık yapsan ya da nerdeydin niye aramadın gibi ufacık birşey söylesen offf semde beni sıkıyorsun evlimiyiz sanki biraz görüştük diye beni sevgilisi sandı der ve ayrılır hemen.bilmiyorum bana artıj çok sığ geliyorlar o yüzden o duruma gelmeden bitiriyorum ben kimse kendini vazgeçilmez sanmasın bu tiplerle uğraşıcağıma yalnız kalırım ya daha iyi.bare emek vermem.benim ittirip kaktırmamla ilişki sürecekse sürmesin.sevmek kadar sevilmek de ihtiyaç.insan güveniceği onum yanında sağlam duracağı onu koruyacağı derdini paylaşıcağı bir adama ihtiyaç duyuyor Yani ben öyleyim.almadan verme kimseye.önce sana sevgisini ispatlamalı.2 gün sonra senin yarın kadar olamayacak bir kızı başında taşıdığını görürsen üzülüyorsun ..

Ne güzel anlatmışsınız, teşekkür ederim. İnsan içindeyken bu kadar objektif olamıyor

Acık acık konuşun niyetini söylesin belki de Nisa’n olayını atamadı üstünden ne istediğini ondan bilmiyo niyetini öğrenip Kararınızı verin beş ay niyeti nettir artık

5 ay uzun bir süre adını koymak icin, bence de açıkça sorun ki siz de ona göre hayatınıza yön verin...

bir senenin yarısı kadar süre geçmiş.arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altı.aslında sana iyi geliyorsa yorum yapmak bize düşmez ama bana göre süre uzadıkça ilişkinin aşama kaydetmesi lazım.arkadaşlık flört evlilik gibi.işler yolunda gitmez ise bitirmek ve yeni birini tanımak gerekir. yine de senin kararın.hayırlısı..

Kızlar merhaba
Yaklaşık 5 aydır görüştüğüm biri var. Bana ilgisini oldukça belli ediyor. Her haftasonu da görüşüyoruz ancak hala bu bi sevgililiğe dönüşmedi. Son bir haftadır kafam dağınık falan diyerek daha ilgisiz davranıyor. Biz tanışmadan kısa süre önce nişan attığı için bu 5 aylık süreyi normal karşılamıştım ama artık başkalarıyla da konuşuyor olabileceği düşüncesine kapılıyorum çünkü 5 ay bana bişileri konuşmak için fazla uzun bi süre geliyor. Sizce amacı ne? Bu konuyu onunla konuşcam ama öncesinde burdan taktik almak istedim zira darlayan biri de olmak istemiyorum :)) ne demeliyim, nasıl davranmalıyım? Bu işin sonu ne istediğine karar ver ona göre görüşelim gibi bir ültimatomla mı bitmeli? Kafam çok karışık :KK43:
Ben yillar once birisiyle boyle bisey yasamistim. Is arkadasiydik. Surekli bakisirdik. Flort ettik iste iki yil kadar. Bu arada hic ilgimi cekmemesine ragmen asik olmustum dut gibi. Iki yil icinde ben dahil herkesle flort ettigini farkettim. Sevgilisinden yeni ayrilmis o araya ben denk geldim. Unutana kadar icim ezildi hastalandim falan. Simdi ben evliyim cokta mutluyum. Oda evli o eski sevgilisyle. O yuzden diyecegimki erkek istese bes ayda evlenir bile. O yuzden yorma bosuna kendini. Kimseyede eskiyi unutturmak icin kendini heba etme. O is psikologlarin isi. Yoluna bak. Iletisimi kes. Isterse arar sorar zaten. Sende onemlisin.

Kızlar merhaba

Ayni olayi yasadim. Biz de 5 ay flort ettik ama bir turlu sevgililige donusmedi aramizdaki sey. Hal boyle olunca dayanamadim ve artik gorusmek istemedigimi soyledim. Beni kaybetmek istemedigini, sevgililigi beceremedigimizi, bu nedenle bu noktada oldugumuzu soyledi. Yani, sevgili olmusuz da becerememisiz de haberim olmamis.

Aciklamalari doyurmadi ve her yerden silerek hayatimdan cikardim bu adami. Bu adam 2019'da hayatimda olmayacak diyebilecek kadar kararliyken dun mesaj atti ve beni sinemaya davet etti. Kabul etmedim cunku hicbir sey hissetmiyorum artik ve sunda cok kararliyim: Bu adam ve turevleri 2019'da hayatimda olmayacak kesinlikle!

Diyebilecegim su ki gidisatiniz iyi degil. Bu 5 ay, 15 ay da olur, 25 ay da. Gorustugunuz kisi ne yasamis olursa olsun, icinde bulundugunuz durumun vahametini degistirmiyor. Hele ki aranizda yakinlasma falan oluyorsa ve erkek buna ragmen aranizdaki iliskiyi sevgililige donusturmuyorsa kacin, kacin, kacin.

En tehlikeli erkek tipi...

Back
X