- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Bu taciz olayının yaşanma ihtimali %1 dahi olsa bu teklifi değerlendirmezdim.peki bir ay önce işten ayrılan bu kişiye neden inandınız desem
anlattıkları işleyişten çok kişisel iddialar
olmamıştır demiyorum olmuştur belki de neden bunları sizinle paylaşmış, eski patronlardan intikam almak için mi
Yanı beni esas etkileyen nokta orası oldu. Evli bir kadının iftira atması çok mantıklı gelmiyor banaBelki de iyi olmustur sizin için ama işten ayrılan birçok kişinin pekçok memnuniyetsizliği olabilmekte. Bu biraz sizinle de ilgili olabilirdi. Her insan farklı bu nedenle maruz kalınan şeylerde farklı olabilirdi. Bir işi sadece ayrılan birinden değil çalışan birinden dinlemenizden de fayda olabilir. Taciz konusunu saymıyorum yalnız o gerçekten varsa iyi ki kurtulmuşsunuz.
Benim böyle bir tecrübem oldu. 8 gün dayanabildim. Abi ve kardeş patronlardı. Küçük kardeş patavatsız, lafını sözünü bilmeyen bir adamdı. Ve defalarca beni süzdüğüne şahit oldum ve 8. Gün istifa ettim. Aile şirketlerine karşı çok büyük bir onyargim varAile şirketi mi kaç uzaklaş hemen. Hep şunu söylerim. Aile şirketinde çalışacağına kurumsal bir şirkette çaycılık yap daha iyi.
Çok akıllıca davranmışsınız. Allah korumuş sizi cidden.
150 kişinin çalıştığı firma mı sektörde tanınıyor? Küçük bir işletme sayılmaz mı 150 kişilik bir yer? Burayı anlayamadım açıkçasıfirmanın sahibi sektörde çok tanınan bir isim. Işten ayrılanlara sektörde ekmek yediremeyen biriymiş. Bu da benim görüşmeye gitmeme engel oldu açıkçası.
1 yıl 8 ay çalışmış bu kadın. 1 ay önce istifa etmiş.1 aydır çalışmış birinin sözleriyle hareket etmeniz garip olmuş sonucta her firmada 2 ay deneme süresi var girip deneyebilirdiniz ortama bakıp baktınız durumlar doğru iş arayışa girip çıkabilirdiniz .sonuçta bu çalışanlar illa ki şikayet etmiştir o hakarete küfürlere illa biri ses çıkarmıştır bilemedim..
Evet.Ankarada yaşıyoruz ve savunma sanayi.. herkes birbirini tanır.150 kişinin çalıştığı firma mı sektörde tanınıyor? Küçük bir işletme sayılmaz mı 150 kişilik bir yer? Burayı anlayamadım açıkçası
Ilk görüşmeye gittim zaten ikinci görüşmeye gitmedim.Ben bir kişinin lafına göre hareket etmezdim. Kadın büyük ihtimalle doğru söylüyordur ama gider ortamı görürdüm temkinli yaklaşırdım.
1 yıl 8 ay çalışmış bu kadın. 1 ay önce istifa etmiş.
Ailesinin gayrimenkul şirketinde çalışmaya başlamış. Artık ailemle olacağım dedi. Bir de yaşadığı olaylar son 5 6 ay içerisinde gerçekleşmişpeki bu sıkıntılar yeni mi ortaya çıkmış
ben kendi kuyruk acısını bu şekilde çıkarmış diye düşündüm
yani patron başak iş bulmaya engel olursa ben de onun eleman bulmasına engel olurum gibi bir tavır
bir de madem patron oradan ayrılanlara kötü referans oluyormuş
linkedin profiline neden yazmış orayı, yani yeni iş aradığımda son çalıştığım yeri aramasınlar, beni kötülemesinler diye neden düşünmemiş
Ben artniyetli bulmadım açıkçası çünkü kendisi istersem başka bir firmaya Cv mi gönderebileceğini söyledi. Olur da bir firma ile görüşmek istersen firmayı tanıyor isem yardımcı olmaya çalışırım firma hakkında bildiklerimi anlatırım dedi.İletişim kurduğunuz kişide art niyetli kötü bir insan olma ihtimalide var belkide hayatınızın en önemli kariyerinize en büyük katkıyı sağlayacak işini bir art niyetli insan yüzünden kaybetme ihtimaliniz var
1 saat telefonda bahsetti. Ben her duyduğum karşısında şok oldumMüdür, bu ne yav korku filmi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?