Ne istiyorlar benden

Sakın onlara anlayıp sinir olduğunu belli etme senin üzerinden şeytanlık yapıp mutlu olmalarını sağlama canım böyle sinsirella çok etrafda Allah'a havale et..

Sakın onlara anlayıp sinir olduğunu belli etme senin üzerinden şeytanlık yapıp mutlu olmalarını sağlama canım böyle sinsirella çok etrafda Allah'a havale et..
Zaten hiç birsey duymamış gibi hareket ettm ama içim içimi de yedi çok sinirlendm gerçekten bu kadar da olunmazki kaç aydır görüşülmemiş tek konu bu mu yani

Zaten hiç birsey duymamış gibi hareket ettm ama içim içimi de yedi çok sinirlendm gerçekten bu kadar da olunmazki kaç aydır görüşülmemiş tek konu bu mu yani
Bırak havlasınlar hiç tınlama seni çekemedikleri için belkide duyup gerilmen için yapıyolar düşme tuzağa hiç değmez keyfine bak

Bu konuda tavır koymanız gereken en son kişi eşiniz. Olaya hiç bir şekilde müdahil bile değil. Ama çok iyi anlıyorum sizi çünkü önceleri ben de öyleydim. Kalp kırmaktan korktuğum için susardım hep. Ama baktım boş yere benim huzurum kaçıyor vazgeçtim sessiz kalmaktan. Şimdi kim nasıl yaklaşırsa öyle karşılık veriyorum açıkcası hiç değilse içime dert olmuyor artık.

ne güzel ben işte yapamıyorum ki karşılık vermeyi çünki ben kimseden öle görmedim ki yazık annemde kaç yaşında hala sessiz savunamaz kendini ezilir

Adı üstünde biri görümce biri elti. Konuşurlar. Aradan 20 yıl gecsede konuşmaya devam ederler. Eşine söyle o gerekeni yapsın.

ne güzel ben işte yapamıyorum ki karşılık vermeyi çünki ben kimseden öle görmedim ki yazık annemde kaç yaşında hala sessiz savunamaz kendini ezilir

O zaman siz duymamış gibi yapın. Olmuş bitmiş ve şimdi bu adam 8 yıldır benim kocam bunlara da çöp yemek düşer diye telkin edin içinizden. Ama eşinize yüklenmeyin bu konuda çünkü onluk bir durum yok.

Ben hırslandığım zaman bişey yapamazsam hırsımdan ağlarım öyle bi tipim.Ama bu huyumu çok iyi kullanırım.Hırsımdan ağlarken üzüntümden ağladığıı söylerim. O yüzden benim başıma böyle bişey gelse kocama anlatır hırsımdanda ağlarken çok kırıldım ya beni yok sayma derdinde mi yoksa densizlikmi sadece bilmiyorum ama bu ne hala böyle ya filan diye zırlar vicdanını sızlatır salardım o karının üzerine. Genelde sevgilime böyle yapıyorum zaten hep işe yaramıştır

Ayy çok fenasıııııın

Konusunca bendende Selam soyle.diyip sinir edin inadina zayif noktanizdan vuruyor sizde uzerine gidin bu sekilde bastirirsiniz...eskisiymis yenisi var burda sen napicaksin eskisini vs.seklinde yapin az şirret olun ya.. sasar kalir tinlamiyotmus gibi davranin ve hakikaten tinlamayin 8 senilik evlilik var esinizdende eminseniz zaten ablada belasini ariyor sorun yok yani hassasiyetinizi belli etmeyin

Hadsizlere haddini bildirmek şart. Tam benlik bir kadın. İki cümleyle ömür boyu sustururum böyle saygısızları.
Suskun kalmayın!

Hem evime geliyorsun, hem gıybet yapıyorsun. Yazıklar olsun de.

Eşin niye kardeşini uyarmıyor da sana git konuş diyor orasını anlamadım ben... Görümcen eşinden zerre çekinseydi bu hareketi sana yapamazdı. Kusura bakmayın da hanımlar yaşadığımız çoğu şeyi bize yapanlar yüzünden değil yaptıranlar yüzünden yaşıyoruz.

sizi anlatılmamış nispet yapılmamış.onlar seviyor sizlik bir şey yok.ben de eski çıktığım kişinin annesiyle görüşürüm beni cok sever biliyorum.kız kardeşi selam gönderir felan.

demekki 8 seneden beri seni kabullenememiş, böyle yaparak içindeki kor alevleri bilerek dışarı atıyorki kıvılcımları sizede ulaşsın diye muvaffak da olmuş seninde içinde dert yapmış.. çok gereksiz boşa gevezelik etmiş ben olsam aklın hala x kişideyse kocana kuma diye getir 24 saat hayran hayran bakar onun hizmetçisi olursun derdim

Bazen şiddet gerekli cidden. Koridorda fisildarken o kafasını duvara surttursen bi kere kimse görmeden, bi daha yapabilecegini zannetmiyorum. Böyleleri guzellikle söylemekten falan anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…