Görümce açıyor eltiye
Zaten hiç birsey duymamış gibi hareket ettm ama içim içimi de yedi çok sinirlendm gerçekten bu kadar da olunmazki kaç aydır görüşülmemiş tek konu bu mu yaniSakın onlara anlayıp sinir olduğunu belli etme senin üzerinden şeytanlık yapıp mutlu olmalarını sağlama canım böyle sinsirella çok etrafda Allah'a havale et..
Bırak havlasınlar hiç tınlama seni çekemedikleri için belkide duyup gerilmen için yapıyolar düşme tuzağa hiç değmez keyfine bakZaten hiç birsey duymamış gibi hareket ettm ama içim içimi de yedi çok sinirlendm gerçekten bu kadar da olunmazki kaç aydır görüşülmemiş tek konu bu mu yani
Bu konuda tavır koymanız gereken en son kişi eşiniz. Olaya hiç bir şekilde müdahil bile değil. Ama çok iyi anlıyorum sizi çünkü önceleri ben de öyleydim. Kalp kırmaktan korktuğum için susardım hep. Ama baktım boş yere benim huzurum kaçıyor vazgeçtim sessiz kalmaktan. Şimdi kim nasıl yaklaşırsa öyle karşılık veriyorum açıkcası hiç değilse içime dert olmuyor artık.Sıkıntı orda başlıyor zaten ben haklı olayım kendimi savunamıyorm sadece eşim hariç tavrımı koyamıyorum elim titriyor kalbim daha hızlı atıyo sanırım bu yüzden hep eziliyorm bu konuda beni çok üzüyor keşke dediğinz gibi olabilsem
ne güzel ben işte yapamıyorum ki karşılık vermeyi çünki ben kimseden öle görmedim ki yazık annemde kaç yaşında hala sessiz savunamaz kendini ezilirBu konuda tavır koymanız gereken en son kişi eşiniz. Olaya hiç bir şekilde müdahil bile değil. Ama çok iyi anlıyorum sizi çünkü önceleri ben de öyleydim. Kalp kırmaktan korktuğum için susardım hep. Ama baktım boş yere benim huzurum kaçıyor vazgeçtim sessiz kalmaktan. Şimdi kim nasıl yaklaşırsa öyle karşılık veriyorum açıkcası hiç değilse içime dert olmuyor artık.
ne güzel ben işte yapamıyorum ki karşılık vermeyi çünki ben kimseden öle görmedim ki yazık annemde kaç yaşında hala sessiz savunamaz kendini ezilir
Ayy çok fenasıııııınBen hırslandığım zaman bişey yapamazsam hırsımdan ağlarım öyle bi tipim.Ama bu huyumu çok iyi kullanırım.Hırsımdan ağlarken üzüntümden ağladığıı söylerim. O yüzden benim başıma böyle bişey gelse kocama anlatır hırsımdanda ağlarken çok kırıldım ya beni yok sayma derdinde mi yoksa densizlikmi sadece bilmiyorum ama bu ne hala böyle ya filan diye zırlar vicdanını
sızlatır salardım o karının üzerine. Genelde sevgilime böyle yapıyorum zaten hep işe yaramıştır
Aynen ya. Ne gittin ayağına?Ay sende biliyosun huyunu. Ne gittin ayagina. Hic gorusme.
O kadar doluyum ki bunlar ne istiyor bndn anlamıyorum görümcem izmirde n geldi tabi bende o geliyr die kalktım ankarada n geldim keşke gelmez olaydm ben evleneli 8sene olmuş hala bnm eşimin eski çıktığı kişiyle ilgili sanki ben duymuyormuşm anlamıyorum gibi koridorda eltime eşimn eski çıktığıyla ilgili şeyleri konuşuyor facede ekli hatta bide diyorki arada konuşuyom diyo eltme o kadının çocuğunu fln anlatıyor nasıl sinirliym hala ne yapmaya çalışıyo anlamıyor m ki başka konu yok gibi
sizi anlatılmamış nispet yapılmamış.onlar seviyor sizlik bir şey yok.ben de eski çıktığım kişinin annesiyle görüşürüm beni cok sever biliyorum.kız kardeşi selam gönderir felan.O kadar doluyum ki bunlar ne istiyor bndn anlamıyorum görümcem izmirde n geldi tabi bende o geliyr die kalktım ankarada n geldim keşke gelmez olaydm ben evleneli 8sene olmuş hala bnm eşimin eski çıktığı kişiyle ilgili sanki ben duymuyormuşm anlamıyorum gibi koridorda eltime eşimn eski çıktığıyla ilgili şeyleri konuşuyor facede ekli hatta bide diyorki arada konuşuyom diyo eltme o kadının çocuğunu fln anlatıyor nasıl sinirliym hala ne yapmaya çalışıyo anlamıyor m ki başka konu yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?