• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iyi gelir ?

basak2222

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
13
Arkadaşlar iyi geceler hayırlı ramazanlar bi derdim var bna yardımcı olur musunuz iki daire merdiven yıkama işi aldım herkes durumumu bildiği için bu işi buldular tek seferlik daire başı 40 tlye en azından kiramı denklerim yada kazandığım kadarını yollarım dedim kadın bana yıkama elinle sil dedi tamam dedim yanımdan biri geçerken kovadaki su döküldü bnde panikle milletin ayakkabısı ıslanmasın diye bezlerle döküleni toparlayım derken bir kat aşağıya yuvarlandım kolum dört yerden catlak ağrısından canım çıkıyo duramıyorum nolursunuz akıl verin ne iyi gelir sürekli kolum bacağım kırılıyodu bu seferki çok baska canım çıkıyo sanki

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. O konuda bilgim yok ama 40 tl çok az. En ucuzu 250 tl küçük şehirde bile.

Cok gecmis olsun. Çatlak ağrısı hemen gecmiyor maalesef. Mutlaka ortopediste gidip yeterli bir agri kesici alin ve kolunuzu cok hareket ettirip zorlamayin.

Evet direk oraya gönderiyolar ama dirseğimden itibaren zonklmasından duramıyorum belki birinin başına gelmiştir bişi yapmıştır ağrısı geçmiştir diye sormak istedim çok teşekkür ederim 🙏💕
Çok geçmiş olsun ortopediye git lütfen bir röntgen çeksinler
Kemik suyu, ilik suyu, kellepaça çorbası bunlar doku onaran şeylerdir ama bir hekimin görmesi gerekiyor

Cok gecmis olsun. Çatlak ağrısı hemen gecmiyor maalesef. Mutlaka ortopediste gidip yeterli bir agri kesici alin ve kolunuzu cok hareket ettirip zorlamayin.
Dirsekte iki parmak ve bilek hepsi catlak Allah'ım yardım etsin canım çıkıyo ağrısından

Evet direk oraya gönderiyolar ama dirseğimden itibaren zonklmasından duramıyorum belki birinin başına gelmiştir bişi yapmıştır ağrısı geçmiştir diye sormak istedim çok teşekkür ederim 🙏💕
Kemik suyu, ilik suyu, paça çorbası bunları tüketirseniz dokular kendini onarmaya çalışır
İş konusunda da Allah yardımcınız olsun. Umarım gönlünüzce doğru düzgün başka bir iş bulursunuz

Kemik suyu, ilik suyu, paça çorbası bunları tüketirseniz dokular kendini onarmaya çalışır
İş konusunda da Allah yardımcınız olsun. Umarım gönlünüzce doğru düzgün başka bir iş bulursunuz
Aminnn güzel yorumunuz için çoook teşekkür ederim

Dirsekte iki parmak ve bilek hepsi catlak Allah'ım yardım etsin canım çıkıyo ağrısından
Tahmin edebiliyorum. Iki kere burnumu, parmagimi, elimi, ayagimi ve kaburgami catlattim ben de. Hemen gecmiyor, bir sure de agrisi devam ediyor.
Ayni kolda cok sayida catlaginiz var. Mutlaka guclu bir agri kesici alın, ilacsiz idare etmeye calismayin.

Tahmin edebiliyorum. Iki kere burnumu, parmagimi, elimi, ayagimi ve kaburgami catlattim ben de. Hemen gecmiyor, bir sure de agrisi devam ediyor.
Ayni kolda cok sayida catlaginiz var. Mutlaka guclu bir agri kesici alın, ilacsiz idare etmeye calismayin.
Sizede geçmiş olsun inşallah bidaha aynı şeyi yaşamazsınız çok zor kaç kere kolum bacağım kırıldı ama bu seferki çok baska omuza kadar alcıda

Sizede geçmiş olsun inşallah bidaha aynı şeyi yaşamazsınız çok zor kaç kere kolum bacağım kırıldı ama bu seferki çok baska omuza kadar alcıda
nasıl yani,neden kaç kere kırıldı
ilaç vermediler mi ,acısı felaket olur
geçmiş olsun

nasıl yani,neden kaç kere kırıldı
ilaç vermediler mi ,acısı felaket olur
geçmiş olsun
Daha öncede hep ayagım olsun kolum olsun ufacık şeyde kırılıyodu cam kemik dediler sürekli kırıldığı için bugün çok kötü düşünce dört yerden çatlak hiç duramıyorum ne uyku ne bişi

Allah şifa versin tez vakitte ve gönlünüze göre bir iş nasip etsin sonrası için de, güzelce dinlenin geçecektir inşallah ilk günleri atlatmak en zoru oluyor kırık çatlak durumlarında maalesef :(

Çok geçmiş olsun. İlaç kullanıyor musunuz ağrı kesici falan?

5181.webp

Allah şifa versin tez vakitte ve gönlünüze göre bir iş nasip etsin sonrası için de, güzelce dinlenin geçecektir inşallah ilk günleri atlatmak en zoru oluyor kırık çatlak durumlarında maalesef :(
Birden fazla catlak olduğu için bu kadar ağrı var yüksek ihtimal gözümden uyku akıyo ağrıdan uyuyamıyorum

Back
X