Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşadığınız şey iş kazası. Çalıştığınız apartman yönetimi tüm masrafları ödemeli ve kaza nedeniyle çalışamadığınız süreyi de tazmin etmeli. İş kazası tutanağı tutturun mutlaka
Yaşadığınız şey iş kazası. Çalıştığınız apartman yönetimi tüm masrafları ödemeli ve kaza nedeniyle çalışamadığınız süreyi de tazmin etmeli. İş kazası tutanağı tutturun mutlaka
Daha öncede hep ayagım olsun kolum olsun ufacık şeyde kırılıyodu cam kemik dediler sürekli kırıldığı için bugün çok kötü düşünce dört yerden çatlak hiç duramıyorum ne uyku ne bişi
cam kemik nadir hastalıklar. size rapor çıkartıldı mı? çocuklukta komşumuzun oğlunu kaybettik biz.çok geçmiş olsun. hastalığınızla ilgili gerekli yardımları alın lütfen önce sağlık ve çok geçmiş olsun
Sigorta olmaması yönetim firmasının ya da yönetimin problemi. Hatta iş kazası tutanağı tutturduğunuzda muhtemelen tutuşacaklar çünkü ayrıca cezası var. Hakkınızı arayın
Sigorta olmaması yönetim firmasının ya da yönetimin problemi. Hatta iş kazası tutanağı tutturduğunuzda muhtemelen tutuşacaklar çünkü ayrıca cezası var. Hakkınızı arayın