• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iyi gelir ?

Yaşadığınız şey iş kazası. Çalıştığınız apartman yönetimi tüm masrafları ödemeli ve kaza nedeniyle çalışamadığınız süreyi de tazmin etmeli. İş kazası tutanağı tutturun mutlaka

Yaşadığınız şey iş kazası. Çalıştığınız apartman yönetimi tüm masrafları ödemeli ve kaza nedeniyle çalışamadığınız süreyi de tazmin etmeli. İş kazası tutanağı tutturun mutlaka
Sigorta yokki tek seferlik olan iş bu yinede olur mu

Daha öncede hep ayagım olsun kolum olsun ufacık şeyde kırılıyodu cam kemik dediler sürekli kırıldığı için bugün çok kötü düşünce dört yerden çatlak hiç duramıyorum ne uyku ne bişi
cam kemik nadir hastalıklar. size rapor çıkartıldı mı? çocuklukta komşumuzun oğlunu kaybettik biz.çok geçmiş olsun. hastalığınızla ilgili gerekli yardımları alın lütfen önce sağlık ve çok geçmiş olsun

Sigorta yokki tek seferlik olan iş bu yinede olur mu
Sigorta olmaması yönetim firmasının ya da yönetimin problemi. Hatta iş kazası tutanağı tutturduğunuzda muhtemelen tutuşacaklar çünkü ayrıca cezası var. Hakkınızı arayın

Sigorta olmaması yönetim firmasının ya da yönetimin problemi. Hatta iş kazası tutanağı tutturduğunuzda muhtemelen tutuşacaklar çünkü ayrıca cezası var. Hakkınızı arayın
Ben bunu bilmiyodum çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Back
X