ne kadar ayarsız insanlar var!!!

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
öğretmen arkadaşlarla öğle arasında oturuyoruz.laf ordan burdan erkeklere geldi.ayarsız bir bayan öğretmen bana aynen şunları dedi:
"ay sen ne kadar uzunsun hiç istemezdim senin gibi uzun olmayı, sen kocanı ezersin, nasıl bir duygu uzun olmak " felan dedi
kendisi de kısa ve sürekli etek giyer pantolon yakışmıyor diye.şimdi içimden sen de ne kadar kısasın ay hiç yerinde olmak istemezdim felan dicektim sustum üzülür diye.
sonra diyor ki ay ben halimden çok memnunum.ben de halimden memnunum dedim.ay tabi herkes öyle olmasa çatlar ölür gibisinden konuştu.
bu da bir öğretmen.gel buyur.orda ona cevap vermedim.şimdi içim içimi yiyor.benim canım sıkılıyor sadece3 bu durumda değil çoğu zaman ben insanları bozmayı zor durumda bırakmayı sevmem.ama insanlar çok rahat saçma sapan konuşuyorlar!

Böyle durumlarda hiç cevap verme ve acıyarak bakıp hafif istemsiz alaycı gül.O ona yeter.He illa bişey demek gelirsde içinden.Sen bunu kendine dert etme de geç

neden cevabını vermekten üzülüyorsun..sen kaldırabiliyorsan herkes kaldırır..
ben olsam derdimki cevaben...evet uzun boyluyum ve uzun boylu omanın avantacını çok yaşıyorum..mewsela densiz densiz konuşanlerı ayaklarımın altında eziyorum..

Kısa olmasını çok fena kompleks haline getirmiş. Boşverin üzerinde durmaya bile değmez.
Ve koalinaya katılıyorum, öğretmen olunca insanın karakteri değişmiyor ki. Neden böyle bir şey bekliyorsunuz?

Birisi sana nasıl davranıyorsa sende ona aynı şekilde davranmalısın ki kendinin ne olduğunu anlasın.
ben bunu der bunu yaparım anlamazsada bı güzel anlatırım :)

bilmem öyle mi dersin?

Öyle olmasa boyun hakkında laf etmez. Benim de boyum 1,75'dir. Bir çok arkadaşım da benden kısadır. Her defasında şu boyunu kıskanıyorum ya derler. Ciddiyim abartmıyorum. En azından ne giysen yakışıyor. Ki dedin zaten sürekli etek giymek zorun da pantolon yakışmıyor diye. Sırf seni çekemediği için senin iyi niyetini de bildiği için seni kırmak ve üzmek için böyle yapıyor.
Sen böyle şeylere takılma.

Yerinizde olsam soyle derdim uzun boylulugun kotu bir durum oldugunu soyleyen ilk insan olmalisin hani kisa boylular kompleks yaparlar da uzun boylularin boyundan dolayi kompleks yaptigini hic gormedim..ki gercektende oyle kisa boylu hatunlar lutfen yanlis anlamasin lakin boy cogunda bir takindidir yanliz uzun boylu olanlardan hic duymadim ay ben neden uzunum dediklerini hatun fena kompleks yapmis belik ki takma ama yeri gelince boz.

Suratına bakıp gülümseseydin aşağılayarak. diyeceğin herşeyden daha anlamlı olurdu Boşver takma kıskançlığından yapmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…