ne kadar ayarsız insanlar var!!!

Ogretmeni de dinlemem lazim cevap vermem için. Sonra Tulipa gibi olmasin..

KOMPLEKSSSSSSSSSSSSSSS......................

Hak edene , hak ettigi cevabi vermelisin yoksa meydan bos diye gelir yine laf sokar..

Bir kere sustur ki , birdaha o cesareti kendinde bulmasin...

Ayrica o kendini bildigi icin , etrafa catma hissi olusmus dengesiz ya.

Aşağıda havalar soğuk diyolar gerçektende öyle mi ?
Ben o tarafların havasını en son 11 yaşımda solumuştumda unuttum artık..

Diyin :)
Boyu dahada kısalsın sonra o moral bozukluğuyla..

Lisede bir arkadaşım vardı 1.53 boyunda. Kimi görse kendini onunla kıyaslardı, bezmiştik yani. Kaç seneden sonra bile aklımda kalmış kompleksi. Sizin hatanız onlara gereken cevabı vermemeniz.

Siz de farkındasınız ki o sizi kıskandığı için bunu söyledi. Kıskanç ve görgüsüz bir kadınmış. Uzun boylu olmak güzel birşey olmasaydı herkes uzun gözükeceğim diye o kadar yırtınmazdı. Ben olsam kedi ciğer meselesi der güler geçerdim böylelerine üzülmesin diye sustukça görgüsüzleşirler...
Ben 1.66 boyundayım keşke 10 cm daha uuzn olsam ama ne yapalım buna da şükür... uzunum diye de kimse üzülmez kadın çatlamış kıskancından ve saçmalamış. Laf sokmaktan geri durmayın muhatap da almayın

kompleksli bir tip.siz onun seviyesine inmemekte haklısınız.konunuzu okuyunca mevlananın bu sözünü hatırladım.

"edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum zanneder"

siz o kadına edebinizden cevap vermemişsiniz ama kesin onun gözünden baksak "susturdum onu"diye düşünüyordur.
en iyisi boşver.takma kafana.
şu son zamanlarda nerdeyse herkes (belkide başkalarına göre bende) abuk sabuk konuşmaya başladılar.benim etrafımda da böyle insanlar oldukca fazla.hep eleştiri hep eleştiri.kendilerini huri sanıyorlar herhalde.

ben de aynı senin gibiyim dış görünüşüm hakkında yorum yapılınca cevap veremiyorum daha doğrusu vermek istemiyorum laf ağzıma geliyor karşımdakini kırmamak için susuyorum.söylersem ben de üzülürüm çünkü ve kendime yakıştırmıyorum.
bir de insanlar sanki boyunu kendisi seçiyor ya da fiziğini kendisi seçiyor. bunlar bizim doğuştan gelen özelliğimiz. keşke insanlar bunu anlasa ve karşındakinde kusur aramak yerine güzelliklerini görecek iyilikte olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…