arkadaşlar eşinizden ya da sevgilinizden ne kadar ayrı kalabilirsiniz.ya da en fazla ne kadar ayrı kaldınız?ben geçen sene 15 gün ayrı kaldım bir ömür gibi gelmişti.:çok üzgünüm:
lülülülülülü15 gün mü ben erkek arkadasımla ilk çıktığımız sene 3 ay ayrı kalmıştık.... içten içe kızmıştım ama cicim ayları olduğu için ses etmemiştim cadılığımı görmesin diye ama şimdi asla bırakmam... busenede 1 ay kardeşinin yanına gidecek ailesi ile fethiyeye göndermek istemiyorum ama oda gitmek zorundayım diyoooo:1rolleyes:
en uzun süreli ayrılığımız 10 gün... oda eşim hastanede yattığı için.onun dışında ben onsuz hiçbir yere gitmem,eşimde gitmez... allah mecbur bırakmaz inşallah...
sevgiler...
Allah başka ayrılık göstermesin,
İşi nedeniyle şehir dışında olabiliyor çoğu zaman,
Bazen bir hafta sürüyor, belli olmuyor:sm_confused:
O zaman ayrı kalıyoruz,
Beklemek ve özlemekte güzel zaman zaman yeter ki başka bir şey olmasın,
yerı geldı 8 ay ayrıydık bır hafta bır gun ıkı gun hıc bellı olmadı artık ayrılmıyoruz ama ben bazen(allah uzun hayırlı omurler versın.cumleten)ayrı kalmak ıstıyorum
Herhalde en uzun kalan benim
Görev nedeniyle 2 sene ayrıydık o doğuda görev yapıyordu ben burada kalıyordum
Ama kimse ayrı kalmasın derim heleki uzun ayrılıklar daha zor :1hug:
Ayri kalmak ne demek ben cok iyi bilirim ( maalesef) Ben almanyada yasiyorum sevdigim ise türkiyede..ve sabrimizi zorlasada 9 ay bilemedin10 ay 11 ay bile ayri kaldigimiz oldu senede 3-4 hafta görüserek... cok ama cok zorr..özellikle deli gibi seviyorken..sükür msn var sükür telefonlar var..onlarda olmasa napardik bilmiyorum..onu cok özlüyorum,kokusunu,hal ve hareketini..bana bakarak bitanem demesini senağlama
Her bir zerrem selcuk selcuk diye bagiriyor sanki.. Cok sükür allaha bu cuma yola cikiyoruz.ve allahin izniyle en kisa zamanda bitiyor bu hasret.. Evleniyoruz..yok artik safak saymak..yok artik gün beklemek yok artik izin alarak bulusmak..bitiyor mutluluga dogru en büyük adimi atiyoruz...ALLAHA sükür bu günleri görmeyi nasip etti bize :asigim:
ah ah ne sen sor neden ben söyleyim...
şuan vize işlemleri için türkiyedeyim...bi 3 aydaha bura olmam gerkiyor sonra eşim gelicek ..
biz hep ayrı olmak zorunda kaldık ..tanışmamış nişanımız öyl eoldu...sürekli abd den gelip gitti malum yakında değil masraflı amam sağ olsun sık sık geldi...her havalimanında sarılıp uzun uzun ağladığımız günleri unutmak zor...bize kalsa böyl eolsun istemezdik ama oldu sağlık afiyet olsun ...
allah kimseyi ayrı düşürmesin çok zor ...tüm sevenler kavuşsun mutleu olsun ömür boyu
En fazla 6 gün ayrı kaldık.Allah daha uzununu yaşatmasın.Ama daha askerlik var.Gitmesine 1 yıldan fazla zaman var ama şimdiden kara kara düşünüyorum 5 ay napıcam ben onsuz diye.