- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 35
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Tesüf ederim yani tek başıma kek yiyim siz TV izleyin hiç oldumu yaAaa öyle şey olurmu TV izliyodum ondan girmedim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesüf ederim yani tek başıma kek yiyim siz TV izleyin hiç oldumu yaAaa öyle şey olurmu TV izliyodum ondan girmedim :)
HahahhhTesüf ederim yani tek başıma kek yiyim siz TV izleyin hiç oldumu yaşaka şaka uyumanın formülünü araştırıyorum bende nasıl uyunur diye dili damağa yapıştırıp çekiyormusuz denedim uykum geldi 5 dakika boyunca yapılıyormuş
Hahahhhbenim ağzım sulanıyor surekli yutkunma hissim oluyor .yani kapsam olmuyor .inşallah snde işe yarar
![]()
Şuan burda saat 5.13Yorumunu okuyunca kaçtı zabaha kadar burdayım yine
![]()
Vallaha bizim kocalara pes kafayı koyar koymaz uyuyorlar keşke bizde öyle olsaydık ya vallahi bak o kötü olaydan sonra uyku yetimi kaybettim eşlede takigiz uykuma taktı niye uyuyamiyormusum olmuyor sebebi belli atlattım üstümden olayı bu sefer bünye alıştı tık yok yine koyun sayıyorum artık biraz uykum geliyor sonra aklıma kurbanda koyun kesip kavurma yapayım diyorum aman boşver diyorum kaç binde kalmıştım diyorum sonra tekrar başa satıyorumŞuan burda saat 5.13son 1 saatim kaldı ozaman bayılıyorum hiç sasmaz bu
Aaa ne olduki başından ne geçti özel değilse .benimde başımdan kötü olaylar geçti .aynı senin eşin gibi diyorlar vay efendim neden uyumuyorsun hele annem sinir ediyor beni .saat 14 olmuş hala uyusun diyor bana saat 6 da uyuyabiliyorum keyfimdenmi sanki .erken uyuyan insanlara okadar özeniyorumki şuan anlatamamVallaha bizim kocalara pes kafayı koyar koymaz uyuyorlar keşke bizde öyle olsaydık ya vallahi bak o kötü olaydan sonra uyku yetimi kaybettim eşlede takigiz uykuma taktı niye uyuyamiyormusum olmuyor sebebi belli atlattım üstümden olayı bu sefer bünye alıştı tık yok yine koyun sayıyorum artık biraz uykum geliyor sonra aklıma kurbanda koyun kesip kavurma yapayım diyorum aman boşver diyorum kaç binde kalmıştım diyorum sonra tekrar başa satıyorum![]()
Ya benim eşimin eski eşi yüzünden benden habersiz kaynana eve almış neymiş ziyarete gelmismis kaynana benle yaşamaz ama bana misafir olarak gelmişti nasıl olduysa kocamın eski eside kaynanayi ziyarete gelmismis gece bı rüya gördüm sabah eşime anlattım Kur'an içinde rüyamda büyü çıktı dedim eşim akşam işten geldi aklına takılmış eski eside ugrasirmis böyle işlerle getirdi Kur'an'ı aç dedi açtım ki ne göreyim 3 tane ip bilmeden ben onları bozdummu bana musallat oldularmi 5 gün uyuyamadım çıldırdım ne yaptıysam olmadı haciyami hocayami gitmedim yer kalmadı sonra da böyle işte 6 yıldır çekiyorum uykusuzluk Allah bildiği gibi yapsın onları annem sağlam birini buldu Allah rızası için yapan para almayan gerçek birini bulduda kurtuldum mahluklardan ondan beridir uyku haram oldu banaAaa ne olduki başından ne geçti özel değilse .benimde başımdan kötü olaylar geçti .aynı senin eşin gibi diyorlar vay efendim neden uyumuyorsun hele annem sinir ediyor beni .saat 14 olmuş hala uyusun diyor bana saat 6 da uyuyabiliyorum keyfimdenmi sanki .erken uyuyan insanlara okadar özeniyorumki şuan anlatamamama onlar erken uyuyor diye yahu siz tavukmusunuz diye diklenmiyorum ama onlar bana bu saatte uyanıyosun diye atar gider yapıyorlar buda canımı sıkıyor açıkçası .saatlerce yatakta döndüğümu biliyorum yok olmuyor gerçektn olmuyor sonra sinirleniyorum .sırf tekrar o sinir anını yaşamayım diye bende pes ettim yatak görmek dahi istemiyorum saat 6 ya kadar .amma dolmusuz tabi :) yazdım yazdım bende
Şoktayım yaYa benim eşimin eski eşi yüzünden benden habersiz kaynana eve almış neymiş ziyarete gelmismis kaynana benle yaşamaz ama bana misafir olarak gelmişti nasıl olduysa kocamın eski eside kaynanayi ziyarete gelmismis gece bı rüya gördüm sabah eşime anlattım Kur'an içinde rüyamda büyü çıktı dedim eşim akşam işten geldi aklına takılmış eski eside ugrasirmis böyle işlerle getirdi Kur'an'ı aç dedi açtım ki ne göreyim 3 tane ip bilmeden ben onları bozdummu bana musallat oldularmi 5 gün uyuyamadım çıldırdım ne yaptıysam olmadı haciyami hocayami gitmedim yer kalmadı sonra da böyle işte 6 yıldır çekiyorum uykusuzluk Allah bildiği gibi yapsın onları annem sağlam birini buldu Allah rızası için yapan para almayan gerçek birini bulduda kurtuldum mahluklardan ondan beridir uyku haram oldu bana
Amin canım çok zor benim evime benden habersiz alışverişe gittim alt tarafı ne ara oldu bunlar nasıl yaptınız Allah'ın azabından damı korkmadiniz bunlar olduğunda bı kaç aylık evliydim o zamanlar sabah kahvaltısında kaynana bana dedi ki benim oğlum seni bosar aslan gibi karısı var seni kullanır atar demişti eşimden ayrılmak istemiştim direk arayıp sonra kayınbaba devreye girdi ve evimden gitti yani kaynanam bana yeni yeni ısındı kabul etmeye başladı beni kolay değil çok insan ile mücadele verdik eşimle Allah var eşim çok iyi birisi daha birgün bana yapılan yanlışı görüp sineye çekip oturmamış tır kim ne ederse hep karşısında durmuştur çok mücadele ettik biz ama en sonunda pes ettiler oğlu ben geldiğimde 4 yaşındaydı annesi red etti beni ana bildi bende onu evlat sonunda rahat ettik ama yiprandikŞoktayım yaçok zor zamanlar geçirmişsin gerçekten daha önce buna benzer şey bende yaşadığım için korkudan uyuyamamanin ne demek olduğunu çok iyi bilirim .allah'indan bulsunlar böyle saçma sapan işlerle uğraşanlar .
Ben de ayran yapıp içiyorum, en azından ayran şeklinde içebilirsin belkiYoğurt yiyemiyorum desem kizmazsin dimi :) huylaniyorum hatta adı geçince
Doktorunuzun verdıgı dozları duzenlı alın .2 çok fazlaolur .Ilaclar ıyı gelmedıyse doktorunuzu degıstırın .Uyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?