Ne kadar az bilirsen o kadar iyi uyursun

valla gayet yaşıyorum ama ağrılarım oluyor ama evin isinden geri kalmıyorum aksine ev işi yaptıkça rahatlıyorum eskiden 18 saat uyuma rekorum var bu hale nasıl geldim bende bilmiyorum
Siz yinede 6 saat uyumaya çalışın daha verimli olur hayatınız

uyku problemleri üzerine neredeyse master yapmış bir insanım :-) ama inanın ilaçlara öyle bağımlı oldum ki bırakırken canım cıktı, 4 gün uyuyamadığım oldu. çaymış hapmış artık etki etmiyordu.şimdi de ancak geç saatlerde uyuyorum 5e doğru filan öğlen kalkıyorum. önemli olan ilaçlarla uyumak değil de kaygı ve stresi azaltmak..

Benim de en büyük derdim. Hem psikiyatriyi hem nöroloji ye gittim. Hem de kaç kere. Benim ki kronik hapsız asla uyuyamıuorum.

Hayır benimki de .1.2 gibi uyur :) bidaha uyanmaz oglen 14 kadar beraber uyaniriz yani ben tam uyuyacağım vakit WC kaldiririm oğlumu ozamanda uykulu olur zaten :) sizinki daha küçük benimki 3 yaşında
Şu mesajı gördükten sonra konu başlığınızın bir hükmü kalmadı.
Çok bilmenize gerek yok, keşke biraz bilseydiniz yada doktorunuza danışsaydınız çocuğunuzun uyku düzenini.

Çocugunuzun Biyolojik saatini güneşe göre ayarlamazsanız, o da sizin gibi uyku problemi yaşayacak ileride.
Çocuğun zihin ve beden gelişimi için çok uyuması, deliksiz uyumasının yanında, uyuduğu saatler de önemli.

zaten sizin sorununuz uyuyamamak değil, 14 e kadar uyursanız gece uyuyamamanız normal.
21 gün her sabah 7 de uyanın, spor yapın, az karbonhidrat ile beslenin, akşam 6 dan sonra çay-kahve tüketmeyin, akşam 8 den sonra elinize telefon almayın, bir şeyiniz kalmaz.

nefes teknigi denedin mi ?
ben boyle zamanlarimda gozlerimi kapatir olmak istedigim yerde oldugumu dusunurum
hayal kurmayi seviyorum çünkü orada herşey yolunda taktigi yaptim kendime çok ise yariyor ☺️

BENDEEEEE :( bende geceleri uyuyamıyorum ama tamamen mutsuzluktan kaynaklı bence sürekli beynimde kendi kendimle kavga ediyorum kendişmle konuşmaktan beynim yorgun düşüyor. sabah gün ağarınca uyuyabiliyorum. Düzensiz hayatımız bide eşim sürekli evde onun ayakta olduğu zamnlar ben uyuyorum benim ayakta olduğum zamanlar o uyuyor yıllardır böyle çok sıkıldım mutsuzuuummm :(

Hayır benimki de .1.2 gibi uyur :) bidaha uyanmaz oglen 14 kadar beraber uyaniriz yani ben tam uyuyacağım vakit WC kaldiririm oğlumu ozamanda uykulu olur zaten :) sizinki daha küçük benimki 3 yaşında
e oglen 2 de uyaninca sabahlamaniz normal degil mi ?
benim kiza haftada bir sabahlari esim bakar ben yatarin 11 de kalkarim o gun gece 3 e kadar uyuyamam ama sebebini bilirim,
cocuk icin cok uygunsuz zaten bu sekilde uyku duzeni sizin icinde uygunsuz,

Uyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?
Uyku problemine cozum var mi yok mu bilmiyorum ama zihin dolugundan kurtulmak icin kitap tavsiye edebilirim.

Eklentiler

• 20201230_001618.webp
    20201230_001618.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 18
Uyumayanlara selamlar :/ bu sabahta açmıştım konu uyuyamıyorum diye zihnim çok dolu sürekli düşünüyorum.dusunmemeye çalıştıkca dahada çok düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor,insan kendi kendini bukadar sinir edebilir . anksiyete bozukluğu ve okb var bende bundan dolayimidir bilmem ama son 1.2 ay bu uykusuzluk dahada şiddetlendi diyebilirim .doktorumun yazdığı uyku hapı var bende iki çift atsam mi diye düşünüyorum sonrada ya uyanamazsam Allah korusun çocuğum başına bı iş getirirse diye kaygilaniyorum.gercekten basım agriyor uykum var ama uyuyamıyorum .şimdi bu saate buraya yazanlarda benim gibidirler biliyorum .ama yinede konuşmaya ihtiyacım var . napicaz biz bu sorunu nasıl duzelticez ?
Vallaha keşke geceleri uyuyabilsek 6 yıldır geceleri uyuyamıyorum artık çok bunaldım bıktım bu durumdan yaşadığım bir olay yüzünden halen uyuyamıyorum ve çok korkunçtu kimsenin hayaline aklına bile gelemez öyle bir durum sabah 7 de uyurum öğlen 1 belki 2 de uyanırım ev temizler yemek yaparım bı bakmışım kocam gelmiş kocam ile yan yana uyumak resmen haram ya bana vallahi bıktım tam uyuyacam gözüm dalıyor hemen beyin nereye uyuyon alooooooo diyo resmen tövbe estağfurullah çözebilen varsa banada söylesin çok bıktım gözlerim morarmaya başladı artık yaşlı gibi duruyorum artık geceleri deliksiz uyumayı çok özledim 😶

Okadar çok netim yok şuan 🤭 ben sevdiğim yazarlarin sozlerini bakıyorum genelde ,onunla uyumakta sabah 6 buluyor malesef
Televizyonda sevdiğiniz kanallara bakın.
ben TLC izlerken özellikle akşam geceleri değişik konular oluyor seviyorum. Hemen uykum geliyor.
müzik dinlemeyi hiç tavsiye etmem çok daha düşüncelere itiyor.
Birde çok hayal kurarım geceleri.
öyle içimi rahatlatır kötü düşüncelerden uzaklaşırım.

Televizyonda sevdiğiniz kanallara bakın.
ben TLC izlerken özellikle akşam geceleri değişik konular oluyor seviyorum. Hemen uykum geliyor.
müzik dinlemeyi hiç tavsiye etmem çok daha düşüncelere itiyor.
Birde çok hayal kurarım geceleri.
öyle içimi rahatlatır kötü düşüncelerden uzaklaşırım.
Şimdi niye ayaktasın derseniz,Türkiye’den 3 saat gerideyiz. Tabi yine geç bi saat ama derslerimi yeni bitirdim ondan :))

e oglen 2 de uyaninca sabahlamaniz normal degil mi ?
benim kiza haftada bir sabahlari esim bakar ben yatarin 11 de kalkarim o gun gece 3 e kadar uyuyamam ama sebebini bilirim,
cocuk icin cok uygunsuz zaten bu sekilde uyku duzeni sizin icinde uygunsuz,
Malesef biliyorum ama gerçekten elimde değil:(

BENDEEEEE :KK43: bende geceleri uyuyamıyorum ama tamamen mutsuzluktan kaynaklı bence sürekli beynimde kendi kendimle kavga ediyorum kendişmle konuşmaktan beynim yorgun düşüyor. sabah gün ağarınca uyuyabiliyorum. Düzensiz hayatımız bide eşim sürekli evde onun ayakta olduğu zamnlar ben uyuyorum benim ayakta olduğum zamanlar o uyuyor yıllardır böyle çok sıkıldım mutsuzuuummm :KK43:
Al bendende okadar kuzu :( keşke böyle olmasak sabahları erken kalkıp dinç uyansak ama nerde

Back
X