ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

Adamdan ziyade sizde maddiyat merakı var. Benden fazla kazanmalı diye konu açmamış mıydınız, yanlış mı hatırlıyorum? Tam olarak böyle değildi, erkek kadından fazla kazanmalı tarzında bir şeydi.
Rahatsız edici.
Bencede! Aynı konuyu adam kıza söyleseydi kız; bana borcunu söyledi sizce bana mı ödetmek istiyor falan derdi bence

son cümlesi biraz şey olmuş evet ama velev ki aklından gerçekten bunlar geçiyor; bunun için kızamayız ki. seninle evlenmeyi istiyor muhtemelen evlendiğinde borç harç olsun istemiyor olabilir. siz de olsanız siz de kişinin borçlarını merak edersiniz. mühim bir mesele gibi görünmüyor önemsemeyin.

sohbetin gidişatina göre sormuş bunda bir şey yok bence

'çokmuş' kelimesi bana ironik gibi geldi. 13k o kadar yüksek bir miktar değil, benim kyk 26 mesela ben duysam 'ohoo o ne ki' falan derdim. bence gayet normal bi diyalog, kısa sürede kapatın da rahatedin istemiş bence

Bence öyle ama. Sizce de şimdiki erkek nesli çok farklı değil mi ve bu çok itici değil mi
Eski zamanlardaki hayat şartları ile şu anki hayat şartları maddi manevi çok farkli. Haliyle kadınlar ve erkeklerde aynı değil. Erkeklerin tavırlarını itici değil aksine gayet insani buluyorum. Kolay mı şu dönemde geçinmek?

İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

Eki Görüntüle 2632244

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.

ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Böyle birini çok yakinen tanıdım ve bosaniyoruz 😅 sadece para huyu için değil tabi ama aklıma direk o geldi

Bu şekilde anlaşılacaksa o da ondan destek beklediğini sanmış olabilir

'çokmuş' kelimesi bana ironik gibi geldi. 13k o kadar yüksek bir miktar değil, benim kyk 26 mesela ben duysam 'ohoo o ne ki' falan derdim. bence gayet normal bi diyalog, kısa sürede kapatın da rahatedin istemiş bence

Ay onlar nasıl rakamlar 😨
Kaç sene kaç tl aldınız ki şimdi geri ödemesi 26 :eek:

Konuyu siz açmışsiniz o da meraktan sormuş problem yok. AMAAA çabuk çabuk öde demek afedersiniz ama hodukluk olmuş.ins tez vakitte sıkıntısız bitirirsin de. Allah kolaylık versin de vs. Ama çabuk çabuk öde bana kitleme demiş size.

Çok kolay taktikler var denersiniz. Siz bir mesajla bunu düşünmediniz herhalde. Bir şekilde içinize sinmeyen bir durum olmuştur. Size maaşınızı sordu mu? Ailenizin işini, maddi durumunu çaktırmadan anlamaya çalıştı mı? Genel olarak bir yere giderken çıkarken nasıl davranır? Arkadaşları işe gittiğinde hesabı öder mi? Bunlara dikkat edin. Size aldığı hediyelere. Siz tutumlu davranın mesela iyice tanıyana kadar. Erkeklerin mayışlı, atanmış kadın istemelerinden tiksiniyorum.
Keşke zamanında buraları okusaydım off

Sizin dediklerinizle beraber birikiminiz olup olmadıgınıda sorarsa yok dediğinizde niye diye sorgularsa ufak bi hesap kitaba girişirse hiç ardımıza bakmadan kaçmak lazım

Burada daha ilginç olan 1 2 aylık iliskide " evlenince şöyle böyle olacak.." düsünceleri.
Bismill... demeden bu kadar ilerisini düsünmek yorar insani.
Adamınkı patavatsızlık, ben de rakam soranlardan hoşlanmam

Ay onlar nasıl rakamlar 😨
Kaç sene kaç tl aldınız ki şimdi geri ödemesi 26 :eek:

2012-2017 arasında toplam 18k almışım.
yüksek lisans sebebiyle 2 yıl erteledim, bi de 2 yıl kendir ertelemesi var ya. 2021-2025 arası ödemek üzere 26k borcum görünüyor şimdi. bu ekonomik vaziyette bana çok makul geldi valla, öyle demeyin sdlfja. 2017'nin 18k'sıyla şimdikinin arasında bile dağlar var. o zaman paranın bi anlamı vardı.

Back
X