ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

1-2 aydır sevgili olarak görüştüğunuz kişinin "borcunu çok çok yatır ..biran önce bitir " demesi (her ne kadar KYK geri ödemesi sohbetini siz açmış olsanız da ) bana pek normal gelmedi...genelde bu tarz fazla hesapci kişiler sizden 1 çay kaşığı fazla eşya almayı ..sizden çok birikim yapmayi istemezler...size evlenmeden önce birikim yap derler kendileri evlenmeden önce krediyle araba alırlar

Esimle evlenirken borcun var mi diye sormak hiç aklima gelmemisti zaten borcu yokmuş ama olsaydi ve kendisi muhabbetini açsaydi ben de sorardim heralde ne kadar diye. 🙄
Borç sevmedigim biseydir. Hep "bu devirde borcsuz mu var" diyorlar da gayet var borçsuz insanlar ve kredi karti dahi kullanmayanlar.

Çok çok öde hemen bitsin derken neyi amaclamis onu anladim sadece.

Ne kadar olduğunu sorması konunun gidişatına ters düşmüyor. Sorun teşkil etmiyor. Sohbet amacıyla sormuş olabilir. Tamamen iyi niyetle de sorulmuş olabilir.

Ama çabuk bitir demesi hic normal durmuyor. Demeseydi daha iyi olurdu. Şık değil. Isabetli değil.

Miktarını sorması sohbetin gidişatına ters değil ama çok çok yatır falan demesi garip olmuş. Acaba yatıramıyorum ayağına sizin ondan ödemesini isteyeceğinizi falan mı düşündü de direkt atağa kalktı. 13 bine çok demesi dalga geçmek maksatlı mı yoksa cidden 13 bini çok mu buldu siz daha iyi bilirsiniz ama bu sorunun cevabı da dengeleri değiştirir.

Bir de çok yatır diyince siz ne cevap verdiniz onu merak ettim ben ne denir ki yani 🤣 Hııı ok 🤣

Miktarını sorması sohbetin gidişatına ters değil ama çok çok yatır falan demesi garip olmuş. Acaba yatıramıyorum ayağına sizin ondan ödemesini isteyeceğinizi falan mı düşündü de direkt atağa kalktı. 13 bine çok demesi dalga geçmek maksatlı mı yoksa cidden 13 bini çok mu buldu siz daha iyi bilirsiniz ama bu sorunun cevabı da dengeleri değiştirir.

Bir de çok yatır diyince siz ne cevap verdiniz onu merak ettim ben ne denir ki yani 🤣 Hııı ok 🤣

ne bu acele dedim :)

Bilemedim ya bazen erkeklerin düşüncelerini gözümüzde çok büyütüyoruz kendi tarafımızdan baktığımız için. Biz onu mu demek istedin bunu mu demek istedin derken onlar sadece olaya düz mantık yaklaşmış oluyorlar.

Yani biz burda elli tane teori üretiriz. Ama onun tek demek istediği yalnızca ‘çabuk öde de kurtul rahatla bir an önce’ de olabilir, sınırları aşan bir cimrilik de olabilir.

İlişkinin başındasınız zaten zamanla anlarsınız gerçek düşüncesini.

Durup dururken sormamış ki açılmıyor dsmişsiniz o da merak edip sormuş normal bir arkadaşında sorar hayatındaki insanın hele ki ciddi düşünüyorsa ne kadar borcu olduğunu bilmek hakkı değil mi? Sizde merak edersiniz ne kadae var diye sonuçta evlenince borcunu ödemek zorunda değil

ya ama zaten benim maaşımın yüzde 5'i bile değil aylık ödemesi cüzi bişe yani ben olsam takmazdım bu kadarcık borcu ... kendim ödeyeceğim tabiki
Ne kadar maaş alıyorsunuzki? 🙄 maaşın yüzde 5 i bile değilse maşallah 25 yaşında baya sağlam maaş alıyorsunuz demektir.Eğer karşınızdaki kişi sizinle evlenmeyi düşünüyorsa borcunuzu,maaşınızı,hayat tarzınızı vs. öğrenmek istemesi bence çok normal.Kadın olmanız bu konuda bir ayrıcalık yaşamak için bir neden değil. Zaten bu tarz konular bir tek bizim ülkemizde tabu olarak görünüyor. Adam yoldan geçen biri değil sonuçta,sizde ciddi düşünüyorsanız kendisi hakkında bu konuları öğrenseniz iyi olur.Sonra insanlar evlenip,evlendikten sonra eşlerinin borcu olduğunu öğreniyor,yada parayla ilgili garip alışkanlıkları olduğunu.Bence sex kadar önemli bir konu varsa oda para konusudur evliliklerde 😂

İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

Eki Görüntüle 2632244

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.

ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
kesinlikle iğrenç mide bulandırıcı bunu sana normal birşeymiş gbi yazan arkadaşlar da yaniiii. ısrarla ne kadar diye sorması yok işte çok çok yatır demesi. tamamen mide bulandırıcı. işiniz var mı bilmiyorum ama bir fikrim var ben de aynı şeyi yapmıştım görüştüğüm paragöz itin birine arada hiç para mevzusu geçmemişkken işten atıldım diye şaka yaptım 3 gün aramadı sormadı soğuk davrandı ben yazınca cevap verdi. tabi hiç durmadım def ettim. eğer bu şahıs paragöz paraya tamah eden cimri bir tip fdeğilse ben birşey bilmiyorum. nerde olsa tanırımbu tipleri. ilk yorumu beğenen arkadaşların aklına da şaşyım ben. haklı mı bulmuşlar yani ? iyi ölç biç tart dediğim gibi muhakkak test et

Evlenmeden borcu bitir demek istemiş. Ama bu kötü birdey degil onun çok da hesapci pinti vs olacağı anlamına gelmez.para konusunda harcama konusunda genel tavrını anlamak lazım.bu konuda biraz test edebilirsiniz..çünkü evlilikte paragoz es sikinti olabiliyor. Herkesin bir yapisi var kimi harcamayi sevmez kurusun hesabini yapar şahsen ben para konusunda darlanmaya gelemezdim .siz de zamana yayarak onu gozlemleyn bakalım

Adam da sizle ilgili bana kyk borcundan niye bahsetti ödetmek mi istiyo acaba diye düşünse hoş mu

Şahsen benim aklima da bu geldi..
Konu sahibi boyle dusunuyorsa,erkek te ulan bana mi kitleyecek acaba diye icinden gecirmistir.Gayette.guzel bir uslupla cabuk cabu bitir demis.Cimri,paragöz degil akilli bir adam bence 😄

Yani bilemedim bana çok anormal bir yazışma gibi görünmedi. Yani karşı taraf maddiyatçı mı bence bu msj bu duyguyu vermiyor eğer bu msja göre erkek arkadaşınızı maddiyatçı olarak tanımlarsam sizi de borç konusu açmış ve çat diye sorulunca fiyatı hemen söylemiş acaba karşındakinin maddi destek vermesini mi bekliyor gibi bir yorumda bulunmam gerekir. Yani ayrıntıda boğulmayın. Sağlıklı ilişkiler kolay kurulmuyor. Samimi ilişkilerde insanlar birbirlerini maddi ve manevi destekliyor. Umarım sizde öyle bir ilişki yaşarsınız. Ben şimdilik şu anki ilişkinizde bi sorun göremedim.

Normal bi sohbet etmişsiniz ben hiçbir şey göremedim burada. Borcunu sormuş. Siz be konuşuyosunuz da bu normal sohbeti anormal buldunuz anlamadım ben 😂😂 borcunuzun olduğunu söyleyen sizsiniz ama erkeğin maddi beklenti içine girmesi beni rahatsız eder diyorsunuz. Bunu söyleyerek siz maddi destek istiyor gibi göründünüz bu ne yaman çelişki 😂

tamam muhabbetin dogal seyrinde kyk borcun ne kadar demek normal.. ama cok cok öde cabuk bitir demek de bir erkege yakismiyor.. benimle isi ilerletmeden bitir diyor resmen. hos degil kadinin parasina guvenip de is yapmaya kalkan erkek. mutlaka calisman lazim vs diyen erkekten de kacmak lazim.
Yalnız kalpler benim konuma da cevap yazan mantıklı ve makul biri ben biraz sinirlendim ama o benim yazdığımın daha seviyeli dille olanını anlatmış güzelce size. Tamamen katılıyorum

O diil de sen bi konuda yardım istiosun adam bilmem ki diyor.....hiç yardımcı olmadıgı gibi bi de cok cok yatır diyor ...ıyyyy soğu direkt

Normal bır konusma ıtıcı ıgrenc bulanlara sasırdım. Cok cok yatır bıtsın derken zamlar gelıyor ve uzadıkca bu kyk borcu uzuyor benım borcum yoktu esımın vardı 8.5 bını 15 bın olarak odedık o kadar pesınde gezdım sevgılıyken ode ode basının etını yedım evlenınce odedık ıkı katı olarak dıyor keske basta odeseydım dıyor. Bunun kötü nıyetlı olup olmadıgını bır mesajla bılemezsın genel davranıslara bakmak lazım. Evet zoruna gıtmıs olabılır ama kötü bısey goremedım

Kimse borçla evlenmek istemez çalışıyormuşsunuz zaten fazla fazla öde bitiversin demiş ne var bunda? Herşeyde bit yeniği arar olmuş insanlar evlilik düşünüyorsanız zaten biran önce borcu bitirip birikim yapmanız gerekir

Back
X