ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

Off saçmalamayın ya, ne demem adam olsun da ödesin? Bunlar nasıl kafalar? Borçsuz biriyle evlenmek isteyebilir ne var bunda? Ben de kimsenin bekarlıktan kalma borcunu ödemek istemem bana ne yani. Biz de eşimle kyk ödedik, ikimizin de vardı. Az para değil yani. Ortada maddiyatla ilgili hiçbir problem yok, siz bunu takacak kadar maddiyatçısınız demek ki. Bir insan şuncacık şeyden soğuyorsa istediği bilezik alınmadı mı ortalığı ayağa kaldırır herhalde.

Yani biri borcum var dese bende ne kadar diye sorarım.Muhabbeti devam ettirmek için.Başka bir şeyini sezdiyseniz bilemem.Birde bu adam geçen konunuzda bahsettiğiniz kişi mi? Hani hoşlaniyordunuz ama aşık degildiniz falan.Nickinizden hatırladım.

Otuz yaşına kadar bekletmissin,bence 'aman cabuk bitir' demesi çok normal .
ben de bekletenlerdenim,yapılandırma gelince ödemek için birikim yaptım. Kiminle KYK kredim hakkında konuşsam istisnasız herkes 'ne kadar borcun var ki?' diye sormuştur.
Ki sorar. Bundan doğal bir şey olamaz. Bu kadar alıngan olmayın bence
30 değilim 30 olan o

Off saçmalamayın ya, ne demem adam olsun da ödesin? Bunlar nasıl kafalar? Borçsuz biriyle evlenmek isteyebilir ne var bunda? Ben de kimsenin bekarlıktan kalma borcunu ödemek istemem bana ne yani. Biz de eşimle kyk ödedik, ikimizin de vardı. Az para değil yani. Ortada maddiyatla ilgili hiçbir problem yok, siz bunu takacak kadar maddiyatçısınız demek ki. Bir insan şuncacık şeyden soğuyorsa istediği bilezik alınmadı mı ortalığı ayağa kaldırır herhalde.

ya o ödemicekki ben ödicem ve evlendik diyelim her türlü evlenene kadar bitecek bir miktar

Yani biri borcum var dese bende ne kadar diye sorarım.Muhabbeti devam ettirmek için.Başka bir şeyini sezdiyseniz bilemem.Birde bu adam geçen konunuzda bahsettiğiniz kişi mi? Hani hoşlaniyordunuz ama aşık degildiniz falan.Nickinizden hatırladım.

evet

Biraz yanlış bir tavırla yaklaşmış ama eğer ciddi ve ileriye yönelik bir ilişki ise birbirinizin borcunu bilmeniz bana anormal gelmiyor.

Kim ister evlendiği kadının ya da erkeğin borcunu ödemek?
Ben evliliklere ataerkil yaklaşmıyorum.o yüzden erkek kadının borcunu öder kafasında değilim.

Artik geçinmek çok zor.en kötü evin lirası 1000tl.
Marketten çay şeker bakliyat aldığında 100tl den aşağı çıkamıyorsun.taraflar Sabancı ve Koç ile akraba değilse tabiki maddi olarak dikkatli olmalılar.
Ha sizden borç ister o ayrı bi mevzu.

Ama bu konuda adami haksız bulmadım.

Bir de bu kyk birikince cidden ciddi meblağları bulabiliyor.ben neden öteyim karşı tarafın kyk sini.velisi ben miyim?

Bu kafadayım sahsen

Cimri ve kadından maddi beklentisi olan erkeği ben de hiç sevmem ama sormasında bir şey görmedim. İlgilenmiş, merak etmiş sormuş. ama çabuk çabuk öde bitir derken, evlenirsek borcun bitmiş olsun demek istemiş tabi.

30 değilim 30 olan o
Ha pardon o zaman :)
Ama sorması çok normal. Çünkü zaten sen açmışsın ilk konuyu. Sormayıp konuyu mu kapatsaydi, borç ödemesi yaptığı hakkında konu açan insana 'ne kadar kaldı?' demek bence kabalık da değil kötü bir şey de değil.
Dediğim gibi benim kyk borcumu bilmeyen yok. Hatta kadınlar kulübünde bir topige yazmıştım ödemelerle ilgili birşey , hemen alintilayip 'ne kadar?' diye sormuşlardi. Çok normal şeyler bunlar.

Anladım.Ama burda laf lafı açmış.Dediğim gibi daha önce maddi konularda falsosunu yakalamadıysanız bu mesajdan bir şey çıkarmayın.Eğer evlilik düşünüyorsanız adamın merak etmeside garip olmaz.

Adam olSun da o ödesin cabuk cabuk bitirsin madem.
Uff şimdiki erkekler vallahi beş para etmez.
Haklisin bence.
Kadının ya da erkeğin bekarlıktan kalma borcunu kimse ödemek zorunda değil. Ailesi ödesin o zaman . Kusura bakmayın da borcunu ödeyince mi adam olunuyor ?

Kadının ya da erkeğin bekarlıktan kalma borcunu kimse ödemek zorunda değil. Ailesi ödesin o zaman . Kusura bakmayın da borcunu ödeyince mi adam olunuyor ?
Karşısındaki kadına daha il8skinin başında direktif vermek ona düşmez.bu söz hakkını kendinde buluyorsa elini taşın altına koysun .
Bu adamın evlilik versiyonu kadının her türlü harcamasını maaşını didik didik etmektir.NET.

İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

Eki Görüntüle 2632244

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.

ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Adamın kendi maddi durumu nasıl mesela ne kadar maaş alıyo zengin biri olsa bende yardımcı olabilirim der belki ama sıradan çalışan bi insan tabi ki öde bitir der sonuçta sen harcamışsın sen yemişsin o parayı o nedenle bir an önce öde bitir demesi bence normal. Belki ilerleyen zamanlarda ilişkiniz ciddileştiğinde destek bile olacaktır bilemezsin 🤷🏻‍♀️

ben zaten çalışıyorum kendim ödeyeceğim öyle bir beklentim yok zaten cüzi bişe dediğim gibi.

Konuşmayı çok normal buldum. Sen gereksiz yere takılıyorsun. Kimse kusura bakmasın ama bende kimsenin bekarlık borcunu ödemek istemem. Banane yani, maddi manevi evlenmeye hazir olmayan evlenmesin.

Adamın kendi maddi durumu nasıl mesela ne kadar maaş alıyo zengin biri olsa bende yardımcı olabilirim der belki ama sıradan çalışan bi insan tabi ki öde bitir der sonuçta sen harcamışsın sen yemişsin o parayı o nedenle bir an önce öde bitir demesi bence normal. Belki ilerleyen zamanlarda ilişkiniz ciddileştiğinde destek bile olacaktır bilemezsin 🤷🏻‍♀️
yok ben yardım teklifi beklemedim ama çabuk bitir demesine bozuldum

Karşısındaki kadına daha il8skinin başında direktif vermek ona düşmez.bu söz hakkını kendinde buluyorsa elini taşın altına koysun .
Bu adamın evlilik versiyonu kadının her türlü harcamasını maaşını didik didik etmektir.NET.
Yok artık daha neler 😁

Adam sohbet esnasında sormuş laf lafı açmış yani kalkıp direk maaşın ne kadar borcun ne kadar dememiş ki. Konuyu konu sahibi açmış.
Evet maas konusunda konusmak adama düşmez o zaman borcu ödemek de adama düşmez. Herkes kendi borcunu evlenmeden önce ödesin bi zahmet..

Back
X