- 9 Mayıs 2020
- 6
- 3
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok öde bitir kısmınakadar bence normal. Orda sapıtmışİyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.
Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.
akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;
Eki Görüntüle 2632244
açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.
ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Önceki konunuza bakınca maddiyata önem veren tarafın siz olduğunu düşündüğüm ü söylememe gerek yok sanırım :))merhaba herkese ben çok duygusal biri değilim ve ilişkilere mantık tarafından da oldukça bakarım. Maddi ve manevi olarak güçlü bir erkek istiyorum karşımda yanlış anlaşılmasın lütfen zengin olsun illa demiyorum ancak en azından benden az da olsa çok kazansın isterim bir nevi korunma içgüdüsü olabilir statüye, eğitime de önem veririm. Tutup da zengin diye eğitimi bana denk olmayan insanlarla da olmuyorum zaten Şimdiki erkek arkadaşımla statümüz ve maaşımız aynı ama ben yükselmek için çalışıyorum hala yani ilerde maaşım falan artacak haliyle erkek arkadaşımsa ben böyle iyiyim fazlasını düşünmüyorum diyor. Tabiki bunlar hesap ama söz konusu evlilikse herşeyi düşünmek gerekiyor kaldı ki şu an aşkımdan ölmüyorum. Ben huyumu bildiğim için bu tarz ilişkilere baştan bile başlamıyordum ama merhametli biri olması,sahiplenici olması etkiledi beni.
Saçma mı düşünüyorum aranızda var mı eşinden çok kazanan bu durumu nasıl aşabilirim ( ben aynı kazanma durumunu bile aşmaya çalışıyorum zaten )
edit: neden benim 2-3 katım kazanan kişilerle ya da holding patronlarıyla olma hayallerim varmış gibi yorumlar var anlayamıyorum ben az da olsa fazla kazansın isterdim sadece.
tamam muhabbetin dogal seyrinde kyk borcun ne kadar demek normal.. ama cok cok öde cabuk bitir demek de bir erkege yakismiyor.. benimle isi ilerletmeden bitir diyor resmen. hos degil kadinin parasina guvenip de is yapmaya kalkan erkek. mutlaka calisman lazim vs diyen erkekten de kacmak lazim.
Aslında bu bir nevi test oldu zatenkesinlikle iğrenç mide bulandırıcı bunu sana normal birşeymiş gbi yazan arkadaşlar da yaniiii. ısrarla ne kadar diye sorması yok işte çok çok yatır demesi. tamamen mide bulandırıcı. işiniz var mı bilmiyorum ama bir fikrim var ben de aynı şeyi yapmıştım görüştüğüm paragöz itin birine arada hiç para mevzusu geçmemişkken işten atıldım diye şaka yaptım 3 gün aramadı sormadı soğuk davrandı ben yazınca cevap verdi. tabi hiç durmadım def ettim. eğer bu şahıs paragöz paraya tamah eden cimri bir tip fdeğilse ben birşey bilmiyorum. nerde olsa tanırımbu tipleri. ilk yorumu beğenen arkadaşların aklına da şaşyım ben. haklı mı bulmuşlar yani ? iyi ölç biç tart dediğim gibi muhakkak test et
Kendinizi konuyu açmışsınız , sohbet gayet normal ilerlemiş.
Beklentiniz aaa aşkım üzme kendini evlenince birlikte öderiz falan demeseydi sanırım.
Kim borçlu biriyle evlenmek ister? Aynı durumda erkek olsa borçların altı deşilir de deşilir.
Siz bu adama aşık falan değilsiniz.
İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.
Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.
akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;
Eki Görüntüle 2632244
açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.
ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Altina imzami atarim net30 mu? Ben de genc cocuk falan sandim , 22-25 civari. 30yasinda bir adamdan ben olgunluk beklerim, erkek gibi davranmasini beklerim. Ben kendine guvenen erkeklerden hoslaniyorum, kadinlara para soran erkekler bana ezik geliyor acikcasi, erkek olarak bakamiyorum. Yine de siz bilirsiniz.