Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle iğrenç mide bulandırıcı bunu sana normal birşeymiş gbi yazan arkadaşlar da yaniiii. ısrarla ne kadar diye sorması yok işte çok çok yatır demesi. tamamen mide bulandırıcı. işiniz var mı bilmiyorum ama bir fikrim var ben de aynı şeyi yapmıştım görüştüğüm paragöz itin birine arada hiç para mevzusu geçmemişkken işten atıldım diye şaka yaptım 3 gün aramadı sormadı soğuk davrandı ben yazınca cevap verdi. tabi hiç durmadım def ettim. eğer bu şahıs paragöz paraya tamah eden cimri bir tip fdeğilse ben birşey bilmiyorum. nerde olsa tanırımbu tipleri. ilk yorumu beğenen arkadaşların aklına da şaşyım ben. haklı mı bulmuşlar yani ? iyi ölç biç tart dediğim gibi muhakkak test et
O zaman bu adamla olmazMutlaka çalışman lazım gibi şeyler de ima etti zaten
Akışa uygun bir soru olmuş. Büyütmeyin.
Ben de 30 yaşında birinin hala KYK borcu mu olurmuş, olursa ne kadar olur acaba diye merak ederim.
Tamamen yanlış düşüncenize birde benim üzerimden niyet okuyup kılıf uydurmayınız. Siz ne niyetle yazdınız ben bilmediğimden sadece destek olduğunuz için aklınıza şaştım ama görüyorum ki siz buna karşılık bana paragöz artniyetli kişi kendinden bilir diye ağır ithamlarla hakaret ediyorsunuz. Velev ki ye başlayan cümleden sonrası sizin karakteriniz işte kendi elinizle yazıyorsunuz. Biz biriyle evlenince bizden önceki hayatını da kabul ediyoruz bekarken ki borcu ne demek ya varsa bir ton borç ne olacak ödemek zorunda değil derken ? Siz bir hayatı paylaşmak ne demek bilmiyorsunuz sanırım. Ben ne eşime borç sordum ne o bana evlendikten sonra öğrendik. Asla da ödemek zorunda değilim diye düşünmedim bekarken de borcu olursa olsun o zorlanırsa beraber öderiz diye düşünecek yapıda olmalı. Ben mecbur değilim diyecek değiş. Boşuna dememişler evvel Refik badel tarik. Sizden Refik olmadığı gibi tarik e de çıkılmaz yoksa benden önceki hayatın borcun şu bu diye diye yer bitirirsiniz hayatı. Evlenmeden parayı borcu bilmek doğalsa eğer önceden de paragöz olup olmadığını test etmek daha doğaldır. Herkes sizin pencereden bakmıyor diye asla hakaret edemezsiniz. Ve konu sahibi arkadaşım sana bir arkadaş olarak tavsiyem kafanda bu soru oluşmuş rahatsız etmişse sende benim gibi paragöz insanlardan nefret edersin belli. O sebeple önceden bil daha iyi evlendikten sonra karısına aldığı elbisenin mutfak masrafının lafını eden adamları okudum bu platformda nutkum tutuldu. Sonradan başını vurma duvara bugün burda normal diyenler yarın öbür gün sen eşim cimri diye başlık açtığında önceden belli etmedi mi kardeşim evlenmeseydin derler. Sen arkadaşını dinle İnan pişman olmazsın. Onları da dinle herkesin fikrine saygı duy da sen bu dediğimi unutma. Şu arkadaşın dediği gibi Sadece benim başıma gelen değil etrafımda ki insanlarda evli de bekarda gördüm biliyorum. Selametle kal umarım hakkında hayırlısı olurÖncelikle üslubunuz çok çirkin ilk yorumu beğenen dolayısıyla aklına şaştığınız insanlardan biri olarak yazayım. Nerde görseniz tanırmışsınız ama tanıyamamışsınız. Yanlış seçtiğiniz tek bir kişi üzerinden genelleme yapmanız garip. Konuyu açan bizzat konu sahibi. Durduk yere borcun ne kadar diye sorulmamış. Velev ki sordu kimse kimsenin bekarlıktan kalan parasını ödemek zorunda değil. Evlenmeden bilmek istemek en doğal hakkı. Burda öyle bir soruş şekli de yok muhabbetin doğal seyri tamamen. Israrla sordu dediğiniz de bir kere sormuş çok var cevabına ne kadar diye. Çok artniyetlisiniz. Aynı konuşmada roller değişseydi borcunu özellikle hatırlattı konuyu oraya çekti bana mu ödetmek istiyor derdiniz. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler bu kadar test etmeyi normal görüp maddiyat odaklı düşünürseniz karşınızdaki insanı da öyle sanmanız doğal.
Mutlaka çalışman lazım ha ... yazdığımın arkasındayım konu sahibi. Biz çalışmayı eşler sevgililer istiyor diye değil zaten güçlü kadınlar olduğumuz için mutlu olmak kendimize birşeyler katmak için yapıyoruz. Bunu söylemekte ki amaç bana sevimli gelmedi. Lütfen mesajımı oku aynı olayı kardeşim dostum dediğim insan yaşadı Eve 20.000 giriyor ama habersiz su alamıyor. İnşallah böyle olmaz senin durum ama sen baştan tedbirini al. Burada evlendikten sonra daha kötü üzücü bir başlık açma.Mutlaka çalışman lazım gibi şeyler de ima etti zaten
Aynen davranışın da verdiğin cevap da güzel. Ama sadece bu mesaj üzerinden de kesme olayı. Anla iyice olur mu.Aslında bu bir nevi test oldu zaten
Tamamen yanlış düşüncenize birde benim üzerimden niyet okuyup kılıf uydurmayınız. Siz ne niyetle yazdınız ben bilmediğimden sadece destek olduğunuz için aklınıza şaştım ama görüyorum ki siz buna karşılık bana paragöz artniyetli kişi kendinden bilir diye ağır ithamlarla hakaret ediyorsunuz. Velev ki ye başlayan cümleden sonrası sizin karakteriniz işte kendi elinizle yazıyorsunuz. Biz biriyle evlenince bizden önceki hayatını da kabul ediyoruz bekarken ki borcu ne demek ya varsa bir ton borç ne olacak ödemek zorunda değil derken ? Siz bir hayatı paylaşmak ne demek bilmiyorsunuz sanırım. Ben ne eşime borç sordum ne o bana evlendikten sonra öğrendik. Asla da ödemek zorunda değilim diye düşünmedim bekarken de borcu olursa olsun o zorlanırsa beraber öderiz diye düşünecek yapıda olmalı. Ben mecbur değilim diyecek değiş. Boşuna dememişler evvel Refik badel tarik. Sizden Refik olmadığı gibi tarik e de çıkılmaz yoksa benden önceki hayatın borcun şu bu diye diye yer bitirirsiniz hayatı. Evlenmeden parayı borcu bilmek doğalsa eğer önceden de paragöz olup olmadığını test etmek daha doğaldır. Herkes sizin pencereden bakmıyor diye asla hakaret edemezsiniz. Ve konu sahibi arkadaşım sana bir arkadaş olarak tavsiyem kafanda bu soru oluşmuş rahatsız etmişse sende benim gibi paragöz insanlardan nefret edersin belli. O sebeple önceden bil daha iyi evlendikten sonra karısına aldığı elbisenin mutfak masrafının lafını eden adamları okudum bu platformda nutkum tutuldu. Sonradan başını vurma duvara bugün burda normal diyenler yarın öbür gün sen eşim cimri diye başlık açtığında önceden belli etmedi mi kardeşim evlenmeseydin derler. Sen arkadaşını dinle İnan pişman olmazsın. Onları da dinle herkesin fikrine saygı duy da sen bu dediğimi unutma. Şu arkadaşın dediği gibi Sadece benim başıma gelen değil etrafımda ki insanlarda evli de bekarda gördüm biliyorum. Selametle kal umarım hakkında hayırlısı olur
Aynen ben de oyle sezdim.kesinlikle borcsuz maasli kadin pesinde bu adamO zaman bu adamla olmaz
Sıfır borçlu maaşlı kadın derdinde
Fazla fazla öde daha az öde diyor. Ben kaç sene önce aldığım borç neredeyse 4 katına çıkmışken sıfır faizle ödedim. İmkanın varsa kredi çekip öde sen de çok karlı oluyor ama şu an yapılandırma var mı bilmiyorum. 6 Ay geri ödemesiz krediler var şu an mesela o şekilde ödeyebilirsinama çabuk bitir diyor bir de o 30 ama ben 25'im