Ne kadar çok çabuk aldanıyoruz

Çok fazla şişlik var şuan ödemden kaynaklida olabilir ama bu şişlik inecek merak etme

ben 2100 verdim ve çok memnunum sadece isim için fiyat isteyen doktorlardan ziyade iyi bir araştırma yapmak gerekiyor diye düşünüyorum

merhaba söylediklerinizde çok haklısınız fakat şöyle bir durum var kendimden örnek vereyim.ben kaç sene önce 4 bin e oldum şu an tahminimce 6-7 bindir. benim burun ucum çok büyüktü. asıl derdim oydu ama kemerimi de aldırmak istedim ve hiçbir bilgim yoktu bir iki yerden bir doktor buldum yorumları insta fotoları da iyiydi gittim ameliyat oldum. ameliyattan sonra burun ucum evet küçüldü ama güzel mi oldu hayır. burun deliklerim kocaman açıldı. doktorda senin burnun bu kadar olur falan dedi. daha iyi doktorlardan fikir alınca benim kendi burnumda kanat çekilmesi olduğunu öğrendim burun ucum büyük olduğu için kapatıyormuş burun ucum küçülünce o sıkıntım daha da belirginleşmiş oldu. bahsettiğim problemi düzeltmek için bir doktorun alanında çok iyi ve tecrübeli olması gerekiyormuş. bundan bana görüşme de bahsetmedi muhtemelen bu konuyla ilgili hiç bir bilgisi olmayan bir doktor. Demek istediğim her burun ameliyatı kemeri törpüleyelim kapatalım şeklinde olmuyor sonradan sorun çıkmaması için baya bir tecrübe gerekiyor şanssızsanız. Tecrübeli doktorların da fiyatları yüksek oluyor. Kasap tabiri hoş değil tabi ki ucuza yaptırıp kötü olacak diye birşey yok ama burun çok komplike bir organ bazen doktorun tecrübesizliği nedeniyle kötü sonuçlar alınabiliyor.

bir de o fiyatları belirleyen talep oluyor zaten fiyatı öyle uçuk rakamlar olan bir doktorun zamanında muayene randevusunu bile 6 ay sonraya alabiliyordun şu an nasıl bilmiyorum. insanlar nasıl veriyor o paraları bende şaşkınım muhtemelen yurtdışında dolar kurundan dolayı burda ameliyat olan çokta yabancı var onunda etkisi vardır ama veriyorlar verdikleri sürece de fiyatlar böyle olacak.

Eklentiler

• 8B126713-B9D8-45B1-A959-43BA76E427EE.webp
    8B126713-B9D8-45B1-A959-43BA76E427EE.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 283
Ben de bırdakı yorumları oluyup ınsanlar ne kadar zengın dıyorum 25-30 bin verıyoelar 2. Amelıyatlarını oluyorlar. 3-5 sene once 10-15 bın cermısşer ..pahalı denılen amelıyata kı cıdden oahalı nasıl oluyor da 25-30 bın verebılecek butcelerı var ne iş yapıyorlar mersk etmıyor degılım? Ben 4500 e özelde oldum ve muayene ucretı yok gıdıyorsun goruduyorsun kahvenı ıcıyorsun bılgısayar sıstemı ıle ıstedıgınız burnu ayarlıyor bır özelde o bı muayene gorusmeye 400 tl verdıgınızın aynısını ycretsız yapıyor ıstersen amelıyatı olma.. ben oldum 7 ay gectı dr um burnun guzel hafıf dokunus yapalım dedı son dakıka cok kalkık olmasın ama bıraz burunucu kalksın ıstedım ıstedıgım gıbı yaptı suan ödemler azalınca keske burunucumu bıraz daha kalkık yapsaydım dedım madem amelıyat masasına yattım yok dogal olsun bellı olmasın dıyecegıme bıraz bellı olsaydı dedım kendıme kızdım

ne yalan söyleyeyim, hem instagramdaki vitrin burun fotoğraflarına bakıp hem de fiyatı yüksek, iyidir diye düşünerek ben de araştırma yapmadan alelacele bir doktor bulup ameliyat oldum. doktorum güncel öztürk. mesela ününe bakıp hayal kırıklığına uğrayacağımı hiç düşünmemiştim ama sonuçtan maalesef memnun değilim.
oldu bittiye getirmemek, çok araştırmak lazım. bu durumda doktorlardan çok bence biz kabahatliyiz. neticede zorla ameliyat etmiyorlar bizi, biz onları seçiyoruz.

Gidipte bir buruna 30 40k veremem. Bunu vermenin doğru olduğunu savunup 6k ya da kasap diyen arkadaşa 40 50 bin verip öncesinde beyin nakli yaptırmasını rica edeceğim. Sırf fenomenlere youtuberlere ücretsiz sponsorluk karşılığında estetik yapan ( burun olsun dolgu botox hepsi) her doktora karşıyım. Bu sayede ün kazanan doktorlar yerine referans alabildiğiniz doktorlar ile görüşün. Araştırın arkadaşlar gerçekten araştırın.cok sorunlu burunlar için Ücretsiz yapabilen eğitim araştırma hastanesi doktorları var ve cidden referansları güzel. Yine 5 10 k arasında güzel burun yapan doktorlarda mevcut. Sadece tez canlı olmak yerine araştırın

Gidipte bir buruna 30 40k veremem. Bunu vermenin doğru olduğunu savunup 6k ya da kasap diyen arkadaşa 40 50 bin verip öncesinde beyin nakli yaptırmasını rica edeceğim. Sırf fenomenlere youtuberlere ücretsiz sponsorluk karşılığında estetik yapan ( burun olsun dolgu botox hepsi) her doktora karşıyım. Bu sayede ün kazanan doktorlar yerine referans alabildiğiniz doktorlar ile görüşün. Araştırın arkadaşlar gerçekten araştırın.cok sorunlu burunlar için Ücretsiz yapabilen eğitim araştırma hastanesi doktorları var ve cidden referansları güzel. Yine 5 10 k arasında güzel burun yapan doktorlarda mevcut. Sadece tez canlı olmak yerine araştırın
2016 yılında 1800 TL'ye yaptırdım özel bir hastanede havalimanında çalışıyordum çoğu kişi o doktora gitmişti aşırı doğal yapıyordu doğal istememin nedeni iki defa kırılmış bir burna sahiptim ve yüzüm de çok küçük değil adam tam istediğim gibi yaptı gören anlamiyo estetik olduğunu bende çok uçuk fiyatlar görmüştüm araştırırken ama yapacak doktor önemli dediğiniz gibi ne devlet hastanelerinde doktorlar var çok güzel yapan bence doktor referansı önemli

Bunlar Avrupa'da yaşayan Türkler heralde cıkarıp 30 bin bir estetiğe veremem. Zaten o kadar eden bir ameliyat değil el insaf. Şuan ki hali bile pahalı. Bana emre İlhan mı ne para kısmına bakmayın demıstı eyvallah ama bakmam da gerekır yani bide kotu olursa burun dibe batarım pskolojik olarak bir araba parası vermıssınız bide dusunun. Oyuzden doktor olarak da duzgun ve hastalarını tek tek inceleyin cok pahalı olması iyi doktor anlamına gelmez tandıgı sayesinde TV'ye cıkmıstır bizde bısey sanarız.
Sahte beyın cerrahının TV'ye cıkmıslıgı var bu ülke de. Butcenızı asırı kasmayacak Uber guzel doktorlar bulmamız dılegı ile. Önerilere acıgım. (Hafif bir egrılıgım var. )

Paramın düşmanı değilim. Gidip bi estetik ameliyata 20 30 bin bayılacak da değilim. Ben 20 gün önce burun kemigimi aldırdım . Hafifte burnumun ucunu kaldırmış doktorum yeni yeni şekli oturuyor . Ve devlet hastanesinde oldum . 5 kuruş ödemedim. Ayrıca kimsenin kimseyi küçümsemek dalga geçmek haddi değil. 5 6 bin lirayı az bulup dalga geçenler umarım az bulduğu 5 6 bin liraya muhtaç olurlar

Paramın düşmanı değilim. Gidip bi estetik ameliyata 20 30 bin bayılacak da değilim. Ben 20 gün önce burun kemigimi aldırdım . Hafifte burnumun ucunu kaldırmış doktorum yeni yeni şekli oturuyor . Ve devlet hastanesinde oldum . 5 kuruş ödemedim. Ayrıca kimsenin kimseyi küçümsemek dalga geçmek haddi değil. 5 6 bin lirayı az bulup dalga geçenler umarım az bulduğu 5 6 bin liraya muhtaç olurlar
Merhaba geçmiş olsun, hangi doktora yaptırdınız hangi şehir acaba rica etsem bilgi verirmisniz? Teşekkür ederim.

İş
2016 yılında 1800 TL'ye yaptırdım özel bir hastanede havalimanında çalışıyordum çoğu kişi o doktora gitmişti aşırı doğal yapıyordu doğal istememin nedeni iki defa kırılmış bir burna sahiptim ve yüzüm de çok küçük değil adam tam istediğim gibi yaptı gören anlamiyo estetik olduğunu bende çok uçuk fiyatlar görmüştüm araştırırken ama yapacak doktor önemli dediğiniz gibi ne devlet hastanelerinde doktorlar var çok güzel yapan bence doktor referansı önemli
Kime yaptırdınız hangi hastahane öğrenebilir miyim

Back
X