- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallh oyle olur herkesın yamuk dıyıp dalga gecmesin den yoruldumÇok fazla şişlik var şuan ödemden kaynaklida olabilir ama bu şişlik inecek merak etme
Arkadsım 1 mılyara oldu devlette cok gzel cok memnunben 2100 verdim ve çok memnunum sadece isim için fiyat isteyen doktorlardan ziyade iyi bir araştırma yapmak gerekiyor diye düşünüyorum
kime oldunuz?ben 2100 verdim ve çok memnunum sadece isim için fiyat isteyen doktorlardan ziyade iyi bir araştırma yapmak gerekiyor diye düşünüyorum
artunç kaan turanoğlu gerçi daha 50 günlük burnum ama şu anlık çok memnunumkime oldunuz?
Çok güzel olmuş güle güle kullanınartunç kaan turanoğlu gerçi daha 50 günlük burnum ama şu anlık çok memnunum
2016 yılında 1800 TL'ye yaptırdım özel bir hastanede havalimanında çalışıyordum çoğu kişi o doktora gitmişti aşırı doğal yapıyordu doğal istememin nedeni iki defa kırılmış bir burna sahiptim ve yüzüm de çok küçük değil adam tam istediğim gibi yaptı gören anlamiyo estetik olduğunu bende çok uçuk fiyatlar görmüştüm araştırırken ama yapacak doktor önemli dediğiniz gibi ne devlet hastanelerinde doktorlar var çok güzel yapan bence doktor referansı önemliGidipte bir buruna 30 40k veremem. Bunu vermenin doğru olduğunu savunup 6k ya da kasap diyen arkadaşa 40 50 bin verip öncesinde beyin nakli yaptırmasını rica edeceğim. Sırf fenomenlere youtuberlere ücretsiz sponsorluk karşılığında estetik yapan ( burun olsun dolgu botox hepsi) her doktora karşıyım. Bu sayede ün kazanan doktorlar yerine referans alabildiğiniz doktorlar ile görüşün. Araştırın arkadaşlar gerçekten araştırın.cok sorunlu burunlar için Ücretsiz yapabilen eğitim araştırma hastanesi doktorları var ve cidden referansları güzel. Yine 5 10 k arasında güzel burun yapan doktorlarda mevcut. Sadece tez canlı olmak yerine araştırın
Merhaba geçmiş olsun, hangi doktora yaptırdınız hangi şehir acaba rica etsem bilgi verirmisniz? Teşekkür ederim.Paramın düşmanı değilim. Gidip bi estetik ameliyata 20 30 bin bayılacak da değilim. Ben 20 gün önce burun kemigimi aldırdım . Hafifte burnumun ucunu kaldırmış doktorum yeni yeni şekli oturuyor . Ve devlet hastanesinde oldum . 5 kuruş ödemedim. Ayrıca kimsenin kimseyi küçümsemek dalga geçmek haddi değil. 5 6 bin lirayı az bulup dalga geçenler umarım az bulduğu 5 6 bin liraya muhtaç olurlar
Merhaba sağolun. Samsun gazi devlet hastanesi/ ahmet şentürk'e oldum. Çok memnunum.Merhaba geçmiş olsun, hangi doktora yaptırdınız hangi şehir acaba rica etsem bilgi verirmisniz? Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Merhaba sağolun. Samsun gazi devlet hastanesi/ ahmet şentürk'e oldum. Çok memnunum.
Ben ameliyat oldum 3600ekesin iyi olacak diye bisey yok.. fazlasıyla katılıyorum sana
![]()
Kime yaptırdınız hangi hastahane öğrenebilir miyim2016 yılında 1800 TL'ye yaptırdım özel bir hastanede havalimanında çalışıyordum çoğu kişi o doktora gitmişti aşırı doğal yapıyordu doğal istememin nedeni iki defa kırılmış bir burna sahiptim ve yüzüm de çok küçük değil adam tam istediğim gibi yaptı gören anlamiyo estetik olduğunu bende çok uçuk fiyatlar görmüştüm araştırırken ama yapacak doktor önemli dediğiniz gibi ne devlet hastanelerinde doktorlar var çok güzel yapan bence doktor referansı önemli