"Ne kadar da gençmişsin..."

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.334
20.380
598
Evet, sevgili eşimin eski resimlerimize bakarken söylediği sözler bunlar...Bundan 7-8 sene kadar öncesine ait üniversite yıllarımızın başında yurt dışı seyahatimizde çektirdiğimiz resimlere bakıyorduk. Şu anda da 26 yaşındayım yanlış anlaşılmasın :) Ama tabii o resimler ilk gençlik yıllarıma ait ve arada ciddi farklılıklar var şu anki halimle kabul ediyorum. Herşeyden önce şu anda daha kiloluyum. O zaman saçlarım daha uzun ve gürdü, boya sebebiyle saçlarımda dökülmeler ve kıvırcıklarında azalmalar oldu. Kalça bölgemdeki sivilceler için Rouaccutane kullanmaya başladım bilenler bilir, oldukça fazla yan etkisi olan bir ilaçtır. Bu ilaç yüzümde aşırı kızarıklık ve dudak kuruluğu yapıyor. Önceden bebek gibi bir cilde sahip olan ben son 2 aydır domates gibi bir suratla dolaşıyorum bu ilaç yüzünden ve bir süre daha böyle olacak. Ve dikkatli baktığımda o zamanki gülümsememin çok daha içten ve çocuksu olduğunu görüyorum...Son zamanlarda uykusuzluk, yoğun iş tempom ve stres sebebiyle göz çevremde kaz ayaklarının oluşmaya başladığını fark ediyorum ve bu oldukça moralimi bozuyor. Özellikle de gülünce artıyor. Bunu önlemek için şu an ne yapmalıyım, var mı benim yaşlarımda olup ilerisi için önlem alan?

Minyon tipli insanlar çok şanslı yaşı göstermeme konusunda mesela...Ben oldukça da uzun boylu ve iri yapılı bir kızım. Yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum. Resmen bu yaşta yaşlanma fobisi oluştu bende...Eşimin benim 8 sene önceki halime aşık olduğunu, şu anda alışkanlıktan ve kırmamak için bana güzel dediğini filan düşünüyorum elimde olmadan...Saçmalıyorum belki de, zira 3 aylık evliyiz daha...Bu düşüncelere zaman zaman kapılan, yaşlanmaktan korkan var mı benim gibi?

Ben hiç öyle düşünmüyorum ya ınsanlar gun geçtıkce daha çok olgunlaştıgı ıcın bence suratları yerıne oturuyo ..
Geçenlerde bızde eskı footograflara bakarken ayy bu halımlemı bana aşık oldun diye dalga geçtim eşime :D

Ama sen ilaç falan kullanıyormussun . Acaba başka bir ilaç yokmu yan etkisiz ?
Saçların ıcınde bol bol bakım yaptır. Zeytınyağı sur çok ıyı gelıyor benım saçlarım pamuk gıbı onun sayesınde ve inan saç kremı falan kullamıyorum zeytınyagı surmeye başladığımdan beri

sadece roccatune mi kullanıyorsunuz belki bepanthen krem biraz olsun rahatlatır cildinizi

Oğlum da benzeri ilacı(aknetrent)kullandı.O kadar iyileştireceğim derken ilk aylar yüzü o kadar mahvediyor ki.Eminim siz de kendinizi beğenmediğiniz için alınganlık yapıyorsunuz.Tedaviniz bittiğinde bu ruh halinden kurtulacaksınız:KK66:

Kötü anlamda söylememistir. Sonuçta 20 yaşınızdan bahsediyorsunuz, yeni ergenlik bitmis falan öyle düşünün. O zaman geçsiniz tabiki ama simdi de daha kadınsısınız. :) sizi güzel bulmasa evlenmezdi üstelik. :)
Ben de sizle ayni yastaki kuzenimin 20-21 yaşındaki fotograflarını görünce öyle demistim. Ne kadar da gencmissin o zaman x abla demistim. Ama simdi o halinden daha güzel. Daha kadınsı daha hoş bir hali var.
Siz bakımınızı yapın süslenin içiniz rahat etmiyorsa, ama eminim esiniz sizi o halinizden daha kadınsı ve daha hoş buluyordur. :) benim daha 23 yaşında göz kenarlarmda başladı kırısıklıklar ben ne yapayım :D

Kilo verip, uzman kisilerce yapilan cilt bakımınıza bakar her sey. Bir de ilacınüz bittigi zaman degmeyin keyfinize :)

16 yaş gençlik çocukluk yaşı, 26 yaşında ise yetişkin ayakları üzerinde duran evli bir kadın.Belki ilacın yan etkileri yüzünden kendinizi kötü hissediyorsunuz. Yani 3 ay öncede şimdide aynısınız, eşiniz rahatsız olsa bu durumdan evlenmezdiniz :)

bu ruh haliniz normal aslında azıcık hasta olsam yüzüm solsa onu bile kafaya takıyo insan ama çok şükür çözümü olmayan dert değil sizinki zaten yaşımız itibari ile cilt bakımı adına belli başlı şeylere başlamak gerek sizinki biraz daha yoğun olur

Biz kadınlar çok tuhafız hemen kendimizde bir sorun arar kompleks yaparız
Ne alakası var
Eşin eski haliyle aynı mı ? Bi sana mı uğradı bu yıllar
Bana yaşını göstermiyorsun denilmesine rağmen göz var nizam var bende eski resimlerime bakınca olgunlaşmışım diyorum
Alemsiniz

Ben hiç öyle düşünmüyorum ya ınsanlar gun geçtıkce daha çok olgunlaştıgı ıcın bence suratları yerıne oturuyo ..
Geçenlerde bızde eskı footograflara bakarken ayy bu halımlemı bana aşık oldun diye dalga geçtim eşime :KK70:

Ama sen ilaç falan kullanıyormussun . Acaba başka bir ilaç yokmu yan etkisiz ?
Saçların ıcınde bol bol bakım yaptır. Zeytınyağı sur çok ıyı gelıyor benım saçlarım pamuk gıbı onun sayesınde ve inan saç kremı falan kullamıyorum zeytınyagı surmeye başladığımdan beri

kalçamdaki sivilceler için gitmediğim uzman kalmadı. en son bir prof. bu ilacı önerdi ve kullanmaya başladım. bu yan etkilere bir süre katlanabilirim eğer sonuç verecekse, ki vermeye başladı da. bakalım...zeytinyağını ise daha önce de duydum, deneyeceğim. teşekkürler. =)

Eşiniz sizi sevdiyse aşık olduysa ne kadar değişirseniz değişin sevecektir tabii ki ilerleyen yıllarla birlikte değişiklikler oluyor ama bakımlı olabilirsiniz kaz ayakları için kremler, spor, eski neşenizi enerjinizi toplayın bir kere inanın bir erkek yapmayacak olduktan sonra yapmaz ama içinde varsa isterse dünya güzeli ol.

Kendini olduğu gibi sevmeyi öğrenin bende 33 yaşıma gireceğim 10 gün sonra 8.5 senelik evliyim ben minyon tipliyim evet yaşımı hiç ama hiç göstermiyorum ama hayat acımasız o çıktığımız evlendiğimiz dönemdeki ben ile şimdiki ben farklı yaşanmışlıklar olgunluk çöküyor insana bir kere ve evet benimde kaz ayaklarım var falan ama ben bu halimi de seviyorum bunun adı olgınlaşmak aslında hayatımızın her dönemini kabul edip yaşamamız gerekiyor.

Kötü anlamda söylememiştir yaa. Eşimle benim 14 yaşındaki resimlerimiz var. Ne kadar küçükmüşüz çocukmuşuz diye eşimle birbirimize gülüyoruz.

kötü anlamda söylemedi zaten, gayri ihtiyari çıktı ağzından. kendisi için de dedi sonra ama çocukmuşum vs diye. ama ben o ilk söyleyişine takıldım işte, sonra hakikaten de kendimdeki değişiklikler iyice dikkatimi çekti.

sadece roccatune mi kullanıyorsunuz belki bepanthen krem biraz olsun rahatlatır cildinizi
doktor hametan adlı bir krem yazdı dudaklarımdaki kuruluk için. blistex de işe yarıyor. ama bazen kuruluk o kdr yoğun oluyor ki hiçbir şey fayda etmiyor. bir de benim cildim önceden de hassastı zaten, kremle beraber dokunsan kanayacak gibi oldu. bioder in nemlendiricisini kullanıyorum, o da olmasa hepten kötü olacak.

Back
X