"Ne kadar da gençmişsin..."

Evet, sevgili eşimin eski resimlerimize bakarken söylediği sözler bunlar...Bundan 7-8 sene kadar öncesine ait üniversite yıllarımızın başında yurt dışı seyahatimizde çektirdiğimiz resimlere bakıyorduk. Şu anda da 26 yaşındayım yanlış anlaşılmasın :) Ama tabii o resimler ilk gençlik yıllarıma ait ve arada ciddi farklılıklar var şu anki halimle kabul ediyorum. Herşeyden önce şu anda daha kiloluyum. O zaman saçlarım daha uzun ve gürdü, boya sebebiyle saçlarımda dökülmeler ve kıvırcıklarında azalmalar oldu. Kalça bölgemdeki sivilceler için Rouaccutane kullanmaya başladım bilenler bilir, oldukça fazla yan etkisi olan bir ilaçtır. Bu ilaç yüzümde aşırı kızarıklık ve dudak kuruluğu yapıyor. Önceden bebek gibi bir cilde sahip olan ben son 2 aydır domates gibi bir suratla dolaşıyorum bu ilaç yüzünden ve bir süre daha böyle olacak. Ve dikkatli baktığımda o zamanki gülümsememin çok daha içten ve çocuksu olduğunu görüyorum...Son zamanlarda uykusuzluk, yoğun iş tempom ve stres sebebiyle göz çevremde kaz ayaklarının oluşmaya başladığını fark ediyorum ve bu oldukça moralimi bozuyor. Özellikle de gülünce artıyor. Bunu önlemek için şu an ne yapmalıyım, var mı benim yaşlarımda olup ilerisi için önlem alan?

Minyon tipli insanlar çok şanslı yaşı göstermeme konusunda mesela...Ben oldukça da uzun boylu ve iri yapılı bir kızım. Yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum. Resmen bu yaşta yaşlanma fobisi oluştu bende...Eşimin benim 8 sene önceki halime aşık olduğunu, şu anda alışkanlıktan ve kırmamak için bana güzel dediğini filan düşünüyorum elimde olmadan...Saçmalıyorum belki de, zira 3 aylık evliyiz daha...Bu düşüncelere zaman zaman kapılan, yaşlanmaktan korkan var mı benim gibi?
Üzülme hayat hepimizi yipratiyor, Allah elden ayaktan düşürmesin dalgaya almaya bak
Ben eşimle 7 sene önce arkadaş oldum 22 yaşımdaydım o da 25 di bugün 6.ayimza girdik evlilikte eski fotolara bakıyorum Sülün gibiyim..o da Jön gibi..ondan önce ben diyorum Eke oldum (yaşlı gibi bisi) hih diye o da ben daha Eke oldum senden büyüğüm bak saçlarım kirlasti diyor beraber yaşlanıyor diye sarılıp gülüyoruz tavsiye ederim

Bizde de tam tersi biz eşimle tanıştığımızda ben 20 yaşındaydım şimdi o resimleri gösterip eşime kızıyorum ne güzel çıtırmışım neden beni hemen almadın bak şimdi kart bir karın var diyorum :D (bu arada yaş 25 yani şaka yapıyorum o kadar da kart değilim yani :P ) o da bana o halin bebeymiş ergenmiş asıl şimdi çok güzelsin diyor. Bence senin eşin de olumlu anlamda demiştir takma kafana daha tazecik gelinsin gez toz eğlen keyfine bak yahu

Not: Yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmazmış. Eşin senin ruhunu sevmiş ki 8 yıldır berabermişsiniz :)

Canım bence kendini bu kadar yipratma kötü anlamda söylememistir hepimiz eski resimlere bu rür yorum yapariz ne kadar genç ne kadar zayif yada kilolu gibi. Hem yeni evlisin şimdiden böyle yaparsan ileride hamilelikte dogumdan sonra daha çok yipratırsın kendini.

Ne kadar da küçük şeyleri kafaya takiyoruz. . Ben şuan 23 yasindayim . Bundan 1 yıl önce sizin gibi Ayy yüzüm mu kirişacak Ayy dip boyam geldi Ayy şöyle ay böyle herseyi kafama takardim. Hergün kuaföre gitmeden ise gitmezdim. Fönsuz gezmezdim . Ta ki kanser olduğumu öğrenene kadar. Sonra zaten saclarim döküldü kel kaldım . Fizik olarak tamamen değiştim dayanılmaz ağrılarım oldu hergün hastane köselerinde sürundum. Şuan diyorum ki sagligim yerinde olsun ağrım olmasın başka hiç bişey önemli değil.

Senin kendi düşüncelerinden kaynaklanan anlam yüklemeler bunlar.eşin böyle düşünmüyor bence.sende daha çok gençsin ne güzel uzunmuşsun keşke bende olsaydım.ilaçtan sonra yüzün de bebek gibi olacak.sabır

Ee zaten 8 sene öncesi 18 yaş oluyor o dönemde masum çocuksu yüz ifadesi de çok normal benim eski fotolarım da öyle, sanki gözlerimin ışığı sönmüş şimdi. Öyle yani insanız doğal şeyler

Ben gene tam tersi gelişme caglarimda daha kotuydum büyüdükçe guzellestim yaşım 25 :D
Hatta Sevgilim de dedi yüz hatların iyice oturdu çok daha güzel oldun diye . Kadınların en güzel zamanı 25-35 yas arası.
Bence sizde gayet guzelsinizdir. Saçlarınız için yılan yağı tavsiye ederim .

çok kompleksli biri imajı çizmek istemem arkadaşlar, çevresi tarafından güzel bulunan, hatta saç rengi ve yüz hatları sebebiyle meryem uzerli ye benzetilmekten gına gelmiş biriyim :) ben sadece zaman zaman hepimizin yaşayabileceği duygulara biraz erken kapıldım sanırım. eşim sağ olsun :) ayrıca kullanmakta olduğum ilacın da etkisi büyük bunda, bilenler bilir. çok güzel şeyler yazanlar olmuş, herkese çok teşekkür ederim :)

Senin kendi düşüncelerinden kaynaklanan anlam yüklemeler bunlar.eşin böyle düşünmüyor bence.sende daha çok gençsin ne güzel uzunmuşsun keşke bende olsaydım.ilaçtan sonra yüzün de bebek gibi olacak.sabır

teşekkür ederim. eşim öyle düşünmediğini her fırsatta gösteriyor zaten ama o laf ağzından çıktı işte bir kere. ah biz kadınlar, hiçbir şeyi unutmuyoruz ya ne fena :)

Ne kadar da küçük şeyleri kafaya takiyoruz. . Ben şuan 23 yasindayim . Bundan 1 yıl önce sizin gibi Ayy yüzüm mu kirişacak Ayy dip boyam geldi Ayy şöyle ay böyle herseyi kafama takardim. Hergün kuaföre gitmeden ise gitmezdim. Fönsuz gezmezdim . Ta ki kanser olduğumu öğrenene kadar. Sonra zaten saclarim döküldü kel kaldım . Fizik olarak tamamen değiştim dayanılmaz ağrılarım oldu hergün hastane köselerinde sürundum. Şuan diyorum ki sagligim yerinde olsun ağrım olmasın başka hiç bişey önemli değil.

ve şu yorumun üstüne söylenecek başka bir şey yok. boğazım düğümlendi vallahi. sana acil şifalar diliyorum, inşallah bugünler çook geride bir anı olarak kalır senin için.

Yaşlı göstermek yaştan değil, kişinin kendine bakımı, hayat şartlarının üzüntü ve stresin etkisi.

Ne kadınlar cıkıyor 50 yasında ama 20 yasındaki gibi kaslı ve fit.

Spor yapın ve düzenli beslenin. Aşırı makyaj yapmayın.

Evet, sevgili eşimin eski resimlerimize bakarken söylediği sözler bunlar...Bundan 7-8 sene kadar öncesine ait üniversite yıllarımızın başında yurt dışı seyahatimizde çektirdiğimiz resimlere bakıyorduk. Şu anda da 26 yaşındayım yanlış anlaşılmasın :) Ama tabii o resimler ilk gençlik yıllarıma ait ve arada ciddi farklılıklar var şu anki halimle kabul ediyorum. Herşeyden önce şu anda daha kiloluyum. O zaman saçlarım daha uzun ve gürdü, boya sebebiyle saçlarımda dökülmeler ve kıvırcıklarında azalmalar oldu. Kalça bölgemdeki sivilceler için Rouaccutane kullanmaya başladım bilenler bilir, oldukça fazla yan etkisi olan bir ilaçtır. Bu ilaç yüzümde aşırı kızarıklık ve dudak kuruluğu yapıyor. Önceden bebek gibi bir cilde sahip olan ben son 2 aydır domates gibi bir suratla dolaşıyorum bu ilaç yüzünden ve bir süre daha böyle olacak. Ve dikkatli baktığımda o zamanki gülümsememin çok daha içten ve çocuksu olduğunu görüyorum...Son zamanlarda uykusuzluk, yoğun iş tempom ve stres sebebiyle göz çevremde kaz ayaklarının oluşmaya başladığını fark ediyorum ve bu oldukça moralimi bozuyor. Özellikle de gülünce artıyor. Bunu önlemek için şu an ne yapmalıyım, var mı benim yaşlarımda olup ilerisi için önlem alan?

Minyon tipli insanlar çok şanslı yaşı göstermeme konusunda mesela...Ben oldukça da uzun boylu ve iri yapılı bir kızım. Yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum. Resmen bu yaşta yaşlanma fobisi oluştu bende...Eşimin benim 8 sene önceki halime aşık olduğunu, şu anda alışkanlıktan ve kırmamak için bana güzel dediğini filan düşünüyorum elimde olmadan...Saçmalıyorum belki de, zira 3 aylık evliyiz daha...Bu düşüncelere zaman zaman kapılan, yaşlanmaktan korkan var mı benim gibi?

Esiniz yaslanmiyormu birde onun eski resimlerine bakin eminim kucuk oglan cocugu gibidir eskiden. Ayrica bahsettiginiz 8 sene yani resmen cocukmussunuz o zaman. Hic dert etmeyin kendinize bunlari gecen bende hard diskimden 2006 daki fotolarimi buldum esimin gormedigini dusundugumden gosterdim genclik yillarim diye (30 yasindayim simdi ) oda aaa evet askim daha cocuksuymus yuzun hem daha zayifmissin dedin. Ne var bunda alinacak , ben alinacak birsey gormuyorum. Benim bu yil saclarimda ilk defa 2-3 tane beyaz oldu ilk gordugumde sok olmustum saclarim kivircik oldugunda farketmesi zor oldugundan belki cok onceden ordalardida ben yeni fark ettim. Hemen esime soyledim yaslaniyorum beyazlarim var diye :-) Olacak bunlar cildinize iyi bakin goz alti ve cildiniz icin nemlendiriciler kullanin sabah aksam, ayrica cildinize uygun bir temizleyiciyle aksamlari temizleyin, gul suyuyla tonikleyin. Turkiye yaz kis gunesin bol oldugu memleket yuzunuz icin gunez koruyucu kullanin , gunes isinlarinin cok buyuk yaslanma etkisi var cunku. Artik duzenli bakim yasiniz gelmis bende 2-3 sene once duzenli yapmiyordum ama simdi baya duzenli yapiyorum.
Ben beden saglikli kaldiktan sonra hastalik cikmadiktan sonra yaslanmaktan korkmam hele ki sevdigin insanla birlikte yaslaniyorsam. Ben minyon tipliyim ama bizdede 3-5 kilo alinca topa benzeme sorunu var bende azicik uzun olmayi istemisimdir hep, sonucta kimse halinden memnun degil sadece kendinizle barismaniz lazim. Sanirim bu yaslar tamda kadinin bedeninin en iyi tanidigi kabul ettigi baristigi yaslar, merak etmeyin en guzel yillardasiniz korkular yersiz. Cildinizde tedavi bitince duzelir.

Ben Varım. Yan komşum sağolsun bana abla diyip duruyor Hayır aynı yaştayız belki de daha büyük bilmiyorum görünüm olarak. Buraya taşınalı dört aydır ben büyük mü gösteriyorum düşünceleri geçiyor aklımdan. Saç renginiz doğal mı bu arada. Bayılırım o renge

Back
X