- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Üzülme hayat hepimizi yipratiyor, Allah elden ayaktan düşürmesin dalgaya almaya bakEvet, sevgili eşimin eski resimlerimize bakarken söylediği sözler bunlar...Bundan 7-8 sene kadar öncesine ait üniversite yıllarımızın başında yurt dışı seyahatimizde çektirdiğimiz resimlere bakıyorduk. Şu anda da 26 yaşındayım yanlış anlaşılmasın :) Ama tabii o resimler ilk gençlik yıllarıma ait ve arada ciddi farklılıklar var şu anki halimle kabul ediyorum. Herşeyden önce şu anda daha kiloluyum. O zaman saçlarım daha uzun ve gürdü, boya sebebiyle saçlarımda dökülmeler ve kıvırcıklarında azalmalar oldu. Kalça bölgemdeki sivilceler için Rouaccutane kullanmaya başladım bilenler bilir, oldukça fazla yan etkisi olan bir ilaçtır. Bu ilaç yüzümde aşırı kızarıklık ve dudak kuruluğu yapıyor. Önceden bebek gibi bir cilde sahip olan ben son 2 aydır domates gibi bir suratla dolaşıyorum bu ilaç yüzünden ve bir süre daha böyle olacak. Ve dikkatli baktığımda o zamanki gülümsememin çok daha içten ve çocuksu olduğunu görüyorum...Son zamanlarda uykusuzluk, yoğun iş tempom ve stres sebebiyle göz çevremde kaz ayaklarının oluşmaya başladığını fark ediyorum ve bu oldukça moralimi bozuyor. Özellikle de gülünce artıyor. Bunu önlemek için şu an ne yapmalıyım, var mı benim yaşlarımda olup ilerisi için önlem alan?
Minyon tipli insanlar çok şanslı yaşı göstermeme konusunda mesela...Ben oldukça da uzun boylu ve iri yapılı bir kızım. Yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum. Resmen bu yaşta yaşlanma fobisi oluştu bende...Eşimin benim 8 sene önceki halime aşık olduğunu, şu anda alışkanlıktan ve kırmamak için bana güzel dediğini filan düşünüyorum elimde olmadan...Saçmalıyorum belki de, zira 3 aylık evliyiz daha...Bu düşüncelere zaman zaman kapılan, yaşlanmaktan korkan var mı benim gibi?
Ben eşimle 7 sene önce arkadaş oldum 22 yaşımdaydım o da 25 di bugün 6.ayimza girdik evlilikte eski fotolara bakıyorum Sülün gibiyim..o da Jön gibi..ondan önce ben diyorum Eke oldum (yaşlı gibi bisi) hih diye o da ben daha Eke oldum senden büyüğüm bak saçlarım kirlasti diyor beraber yaşlanıyor diye sarılıp gülüyoruz tavsiye ederim