- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
Bilmedigimden soruyorum, es ve elti rus mu?Bu arada Rusya'da yaşıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmedigimden soruyorum, es ve elti rus mu?Bu arada Rusya'da yaşıyorlar.
O kız,elti, beni de sinirlendirmeye başladı.Çabuk sinirleniyorum o kız beni çok sinirlendiriyor hep gerginim şu an beni sinirlendirecek sonra sinirlendirecek diye.böyle hayat mı geçer
Daha önce defalarca anlatıldı. Sen var Türkçe anlamamak?Kendim ne yapabilirimki?!her kes benden yüz çevirir
Hayır. Azerbaycanlilar ailecek.Bilmedigimden soruyorum, es ve elti rus mu?
Ben de eltiye dua ediyorum aklıma geldikçe. İnşallah kocası alır ayrı eve çıkar da mutlu mesut yaşar kadıncağız.O kız,elti, beni de sinirlendirmeye başladı.
O olmasa günlük yapmazdın burayı.
Umarım en kısa sürede kendi evi olur da kadının uzaklaşırsınız
Bu arada Rusya'da yaşıyorlar.
Ben niye bozayımMillet mi onun sinirlerini bozmuş yoksa o mu milletin sinirlerini bozmuş?
Ay evet elti fıstık gibi. Bir de kocası seviyor kadını ya. Gözünün içine bakıyor belli.bu arada elti genç çıtır nilu yaşlı haytının son baharında![]()
Millette sinir kalmadı.Galiba önceki konularınız da millet sinirlerinizi bozmuş.
Boşanırsam her kes der çocukların için sabretseydin ,çocuklar büyüyünce babasızlıkları için beni suçlarlar ama ,hem anne babam asla izin vermez asla,biz sizler gibi özgür değilizKendinize güvenip çalışıp para biriktirip boşanmak niye aklınıza gelmiyor?
Ya sen ne istiyorsun ya?!neden dolaşıyorsun sayfamda?!sen de kesin onun gibi fıstıksınAy evet elti fıstık gibi. Bir de kocası seviyor kadını ya. Gözünün içine bakıyor belli.
Sen yine sayfamdasın ?umarım sen böyle gülecek birşeyler yazarsın da ben gülerimKız Rainyy ve sen olmasan bizi kimler güldürecekti![]()
Öncesini tasdikleyemem,ama son yazdığın çok doğrubu arada elti genç çıtır nilu yaşlı haytının son baharında![]()
Haydi yallaMillette sinir kalmadı.Topluca delirdik sayesinde.
Hayal kırıklığına uğratmak istemezdim seni ama ben böyle boş şeylerle uğraşmadığımdan sormamdaSen yine sayfamdasın ?umarım sen böyle gülecek birşeyler yazarsın da ben gülerim
Nasıl yapıyorsun şunu?bana da bir yardım etseneHayal kırıklığına uğratmak istemezdim seni ama ben böyle boş şeylerle uğraşmadığımdan sormamdaKendi sorunlarımı her zaman kendim çözerim. Başkalarına sinirlenip, gıcık olarakta ömrümü geçirmem. Ama sen yine bir umut bekleyebilirsin
![]()
Yine birilerine sinir ve gıcık olmuştu. Vücudunun % %99.9'u sinirden oluşuyorDün ne olmuştu kaçırmışım![]()
Çevremde beni sinir edecek kimseyi bulundurmayarak. Daha doğrusu insanlara bu kadar kin ve nefret beslemeyerek. Yapılan bir yanlışlarında dahi bunun hata olabileceğini düşünerek. Benimde hatam olmuştur diyerek. Tüm suçu başkalarına atmamaya çalışıp orta yolu bularak. Daha çok şey var sayabileceğim çok şükür beni bu denli çıldırtan kimse yok çünkü benim tutum ve davranışlarım belirler karşımda ki insanı.Nasıl yapıyorsun şunu?bana da bir yardım etsene