Ne kadar da şanssız biriyim

Çabuk sinirleniyorum o kız beni çok sinirlendiriyor hep gerginim şu an beni sinirlendirecek sonra sinirlendirecek diye.böyle hayat mı geçer
O kız,elti, beni de sinirlendirmeye başladı.
O olmasa günlük yapmazdın burayı.
Umarım en kısa sürede kendi evi olur da kadının uzaklaşırsınız

O kız,elti, beni de sinirlendirmeye başladı.
O olmasa günlük yapmazdın burayı.
Umarım en kısa sürede kendi evi olur da kadının uzaklaşırsınız
Ben de eltiye dua ediyorum aklıma geldikçe. İnşallah kocası alır ayrı eve çıkar da mutlu mesut yaşar kadıncağız.

Kendinize güvenip çalışıp para biriktirip boşanmak niye aklınıza gelmiyor?
Boşanırsam her kes der çocukların için sabretseydin ,çocuklar büyüyünce babasızlıkları için beni suçlarlar ama ,hem anne babam asla izin vermez asla,biz sizler gibi özgür değiliz

Sen yine sayfamdasın ?umarım sen böyle gülecek birşeyler yazarsın da ben gülerim
Hayal kırıklığına uğratmak istemezdim seni ama ben böyle boş şeylerle uğraşmadığımdan sormamda :D Kendi sorunlarımı her zaman kendim çözerim. Başkalarına sinirlenip, gıcık olarakta ömrümü geçirmem. Ama sen yine bir umut bekleyebilirsin :D

Odanızda dursanız hareketleri sözleri batmaz size hem. Odada vakit geçirin çocuklarımızla

Hayal kırıklığına uğratmak istemezdim seni ama ben böyle boş şeylerle uğraşmadığımdan sormamda :KK70: Kendi sorunlarımı her zaman kendim çözerim. Başkalarına sinirlenip, gıcık olarakta ömrümü geçirmem. Ama sen yine bir umut bekleyebilirsin :KK70:
Nasıl yapıyorsun şunu?bana da bir yardım etsene

Nasıl yapıyorsun şunu?bana da bir yardım etsene
Çevremde beni sinir edecek kimseyi bulundurmayarak. Daha doğrusu insanlara bu kadar kin ve nefret beslemeyerek. Yapılan bir yanlışlarında dahi bunun hata olabileceğini düşünerek. Benimde hatam olmuştur diyerek. Tüm suçu başkalarına atmamaya çalışıp orta yolu bularak. Daha çok şey var sayabileceğim çok şükür beni bu denli çıldırtan kimse yok çünkü benim tutum ve davranışlarım belirler karşımda ki insanı.

Back
X