• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar istesem de dostum olmadı...

dost mu dedin:KK43: niyeyse böyle konulari duyunca üzülüyorum...ben hayatim boyunca hep kendimden verdim. dogumgünlerini hatirlayan hep bendim, bir eksigi var diye düsüsnüp tamamlayan bendi...kisacasi herkesi kendim gibi sanip güvendim. ilk baslarda hersey cok güzel giderken, aniden bozuluyor. hep bir nankörlüge rastliyorum, arkamdan is cevirmeler kiskanclik benden alip vermeme vs..ve bir kez güvenimi yitirdigimde ise birdaha asla güvenemiyorum, uzaklasiyorum. aptal yerine konulmaya calisildim arkamdan is cevrilerek...ne mi oldu, birdaha eskisi gibi olmadi. cok az arkadasim olsun da öz olsun dedim. evlenirkene hepsini cagirdim, sonuc:

birisi geldi, arabam tamirhanede diye bahane bulup 1-2 saat bile durmayip öylece oynamadan oturup kina yakilmadan gitti. güya iyi arkadastik...dügünüme de gelmedi bile.

birisi de "canim ben senin dügününe gelirim, kina mi nisanmi gelemem" dedi, artik hicbirseyimede cagirmadim. cünki kina nisan zaten yasadigimiz sehirdeydi, kapisinin nerdeyse önü yakinligindakilere gelmiyor da kac sehir ötedeki dügüne mi gelecek sanki...

bi diger "arkadas" ise nefretim olan insanlarla isbirlikcigi yapiyormus meger, benden bilgi tasimis laf tasimis,, ama bu öyle böyle düsman degil ciddi anlamda uzak kalmaya calisdigim birine bilgi götürüyordu...

kimiside gelicem gelicem diyip yoktu gelmedi bile...daha neler neler...orda kimin ne oldugunu gördüm.

en acisi da neydi biliyormusunuz, tam kina yakilirkene erkek tarafinin benimle alay ettigini duymam oldu. Annem kinayi esimin yakini bir bayana verdi oda alay etti herkesin icinde benimle. kafam hep o an da oldugu icin kina yakilirkene kendimi veremedim bir damla yas bile süzülmedi. sonrasindada hep basima kakildi kv tarafindan kinaya arkadaslarimin gelmeyisi. ikidebir yalnizlikla alakali laflar sokuldu. yapildi da yapildi olan oldu gecti artik...yalniz insan cok var...yalniz takilmayi sevmek kötü birsey degil ama iste toplulugun oldugu yerde yalniz durmak insanin zoruna gidebiliyor
İnsanlar bazen çok acımasız üzülme geçti gitti hiç takma kafana yaşça büyük olacaklar birde bazen ne yaparsan yap olmuyor işte

İnsanlar bazen çok acımasız üzülme geçti gitti hiç takma kafana yaşça büyük olacaklar birde bazen ne yaparsan yap olmuyor işte
Aynen canim zaten napsam bos ben artik bosverdim, kendi basima yapiyorum herseyimi. Tanidik cok ama dost mu o yok zaten olmasin daha iyi istemiyorum bunca seyden sonra.

Mesela ben hiç kimsenin Doğum gününü hatırlamam, sevgi kuşu değilimdir hatta sert bi mizacım vardır ama başım ağrıyor desem şu anda 10 kişi Yanımda biter.
Şimdi bu kadar kişinin biriyle bile dostluk kurulmamışsa bence kendinize bir özeleştiri yapma zamanı gelmiştir.
Ya sözleriniz incitici geliyordur yada sizi samimi bulmuyorlardır.

Benim bur dostum vardi en son iki yil iyi guzeldi sonra sevgili yapti..Sevgilisi devletlisi gorusmemizi istemedi bana iftira atarak.Sonradan gorusebilirsiniz dedi hazretleri dugun gunlerinde beni gorunce.Arkadas hatri diye gittim dugunlerine.Simdi cok nadir gorusuyoruz dogal olarak kirildim
Simdi dostsuz kala kala tek kendimle olmaya alistim.Allah biktirmasin.Dua ettim bayagi kimseye ihtiyac duymayayim kendime yeteyim diye.Duam kabul oldu sanirim.

Son düzenleme:
Fazla açık sözlüysen insanları belki kırıyorsundur.yani her doğru her yerde söylenmez olayı var ya.bende açık sözlüyüm diye karşısındakini kıran döken insanlar var .yani öylesin demiyorum.böyleysen kendini değiştirmelisin..
Yoo onla alakali degil herzaman.Oyleleri de var arkadaslari olan.Kisisine gore davranir bazi insanlar.

bu saydıklarınız lütuf değil, bir insanda olması gereken temel özellikler zaten.. ülke çığrından çıktığı için kimsenin arkasından kuyu kazmamayı bir nimet olarak görüyorsunuz ama değil.. keza bu özellikleriniz size dostluk da kazandırmamış, hop döndük benim mesaja yeniden.. kendinizi geliştirin..
Yok ya office kendini gelistirmek de degil tek care.O tipler yok demiyorum ama cevrende sana uygun bir akadas da bulamayabiliyorsun.Denk dusmuyor bazen.Tabi guzel arkadaslar cekmek icin kisi kendi guzel de olmali.Ilk basamagi bu en azindan ama yetmeyebilir.Yorgun dus mus sanssiz bedevilik de var isin icinde:KK14:

Dostluk onu oldugu gibi kabul etmek, onu incitmemek, bencil olmamayi da yanında getirir. Dogum gunu olayi degil yani. Her doğum gunumu kutlayan dostum olsaydı işim vardi. Bence etrafinizi kırıyor yada incitiyor olabilirsiniz. Bencil insanlarla hic yapamam. Insanlara cok sans veriyorum ama aynısını görmezsem hic bir adım daha atmam. Karşılıklı adımlar atilacak ki arkadaşlık dostluk olsun.

Yav ne kadar yuklendiniz dostsuz kalmayi hic yasamamissiniz anlasilan.Yada konu sahibinin bir eksigini onceden gordunuz kendine gelsin diye yaziyorsunuz.
Boyle de sabote ederim ama napim kiyamadim;)

Back
X