• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar istesem de dostum olmadı...

E niye hiç dostun yok o zaman? Arkadaşım var ama dostum yok diyorsun. Yani sokakta rastladığında selam veren insanlar var ama kimse senle oturup bi kahve içmek istemiyor evine gelmek seni evlerinde görmek istemiyorlar eşin ve kendi ailen dışında kimse seninle mecburi olandan bir dakika fazla konuşmak dahi istemiyor bu kadar sevilmiyorsun
bence dostluk daha yakın olmak aileden biri gibi olması tabiki evime gelip kahve içende var evime gelip evine gittiğim saatlerce konuştuğum insanlarda ama 7-24 iletişimde olduğum bir dostum yok.

Ağzınıza sağlık. Temel insani özellikler artık meziyet addedilir oldu. Konu sahibinin açıksözlülük diye övdüğü şey de aslında nobranlık ve kabalık bence. Bir insanın kötü giyindiğini şak diye suratına söylemek gibi mesela; bu açıksözlülük değil kabalık ve kötülüktür. Örnek olsun diye dedim
buradaki bu temel insanı özellikler birçok kişide yok malesef ben göremiyorum sayıları o kadar fazlaki kendilerini norml görüyor durumdalar.

resmen beni anlatmissin...dost diye aglicam nerdeyse...aslinda benim dostluklarim oluyor ama ben oyle zannediyorum belkide bi zaman sors yalniz kaliyorum yine herkez kayboluyor

resmen beni anlatmissin...dost diye aglicam nerdeyse...aslinda benim dostluklarim oluyor ama ben oyle zannediyorum belkide bi zaman sors yalniz kaliyorum yine herkez kayboluyor
çok istememek lazım çoğu kişi muzdarip kötülük görmediğime şükrettim valla

Bence bebişi üzmeyin görmezden gelin gözardı edip geçin artık öyle yapıyorum :)

Sonra noluyor? Dostsuz kaliyorsun.

Insanlara deger ver
Anlasmazlik varsa karsiya yuklenme omce ozelestri yap
Dostluk emek ister. Farkli dusunceler de olsa saygi baglaminda paylasabilmek ister
Fikrimi anlattigimda goz ardi edip geceyim derseniz nasil arkadas olucaz?

7-24 iletişimde olduğum bir dostum yok
bu zaten sağlıklı bir dostluk kavramı değil bunu anlamak bu kadar zor olmamalı... konu açıyorlar sonra da işlerine geleni cevaplıyorlar işlerine gelmeyeni göz ardı ediyorlar sonra da kaliteli dostlukları olmadığı için üzülüyorlar
tuhaf doğrusu

Sizin birkaç konunuzu okudum, söylemek istediğim şeyler var :

1)normalde antipatik değilim, sanalda öyle görülüyor diyorsunuz ya, zaten kişi şizofren değilse veya kendini olmadığı biri gibi tanıtmıyorsa sanalda neyse gerçekte de odur. Üzgünüm ama genel olarak antipatik birisiniz.

2)ciddi anlamda sabit fikirli aynı zamanda donuk bir insansınız. Hani olur ya, bağır çağır ama bir şey söyle derler filmlerde. Aynı şeyi söyleyesim geliyor size, çok donuk ve düzsünüz. Sabit fikirli olmanız da cabası, insan bi durup düşünür. Sürekli mazeret bulup, kendinizi haklı çıkarma derdindesiniz.

3)son derece kibirli bir insansınız. Üstelik kusura bakmayın ama kibir yapması gereken belki de son insansınız, bir kazanımınız ediniminiz yok. Karşıdakini biraz idare edeyim, alttan alayım demiyorsunuz hiç, burnunuz kaf dağında.

4)oldukça sıkıcı birisiniz üzgünüm. Bunun ev hanımı olmakla ilgisi yok. Kitap okuyan, kültürlü, eğitimli, meraklı tanıdıklarım var. Siz astronot bile olsaydınız yine böyle düz, tatsız tuzsuz bir insan olurdunuz bence.

5)görümce konusunda haksızsınız, laf sokup sonra samimiyet beklemek nedir? Bi de "abisinin yanında yalandan nasılsın diyor" hayat böyle kötü niyetle, suzianla nasıl geçiyor merak ettim? Ayrıca altı üstü bi bez parçası perdeye bu kadar kutsiyet atfetmek komik olmuş.

Bunları dikkate almayacağınızı biliyorum, çünkü - bana göre zaten aynı zamanda en büyük probleminiz-kibirli birisiniz. Yine de buraya bırakıyorum, belki bi sorgularsınız kendinizi.

Hangi ilin kac oda kac salon guney cephe evinden; kacinci kahvenizi yudumlarken yazdınız bu yorumu merak ettim?
Kastamonunun ücra bir kentinden 2 oda 1 salonunda oglumu uyuturken yazdim . Kilarim namazimi okurum Kuranimi yerde gökte ne kadar insan varsa dua ederim. Kimse bana gül bahçesi veya para pul vaadetmedi olmadi cunku. Sen benim çektiğim acilarin yarisini cekseydin bu zihniyetle bu cevabi yazmazdn. Kusura bakma hanimefendi ama bu sitede sizin gibi düşünen kadinlar olduğu icin üzülüyorum. Kafalarimiz cook farkli olay bu.

Hangi ilin kac oda kac salon guney cephe evinden; kacinci kahvenizi yudumlarken yazdınız bu yorumu merak ettim?
Pençesinde olduğum ölümcül bir bir hastaliğim var akut pankreatit hastasiyim ve birdahaki atakta yoğum bakima gireceğim söylendi. Mucize gibi hic kalma umudum yokken hamile kaldim ve ilaclarimi kullanamiyorum . Ben her gün ölmeyeyim daha cocuklarim kucuk diye dua ediyorum ölmekten korktugum icin degil eninde sonunda yine ölmeyecekmiyim zaten ha bugun ha yarin . Yaşim 21 sözde ama siz gelin bana sorun .. cektiklerimin yaninda yari yaşim kalir. Simdi diyecegim asil o kahve keyfini yapacak vaktim olmuyor o cepheli evler bana cook uzak. Bi rabbim bi ailem bi de vatanim baska hic birseyim yok. Her birine canim feda olsun....

Kastamonunun ücra bir kentinden 2 oda 1 salonunda oglumu uyuturken yazdim . Kilarim namazimi okurum Kuranimi yerde gökte ne kadar insan varsa dua ederim. Kimse bana gül bahçesi veya para pul vaadetmedi olmadi cunku. Sen benim çektiğim acilarin yarisini cekseydin bu zihniyetle bu cevabi yazmazdn. Kusura bakma hanimefendi ama bu sitede sizin gibi düşünen kadinlar olduğu icin üzülüyorum. Kafalarimiz cook farkli olay bu.

Pençesinde olduğum ölümcül bir bir hastaliğim var akut pankreatit hastasiyim ve birdahaki atakta yoğum bakima gireceğim söylendi. Mucize gibi hic kalma umudum yokken hamile kaldim ve ilaclarimi kullanamiyorum . Ben her gün ölmeyeyim daha cocuklarim kucuk diye dua ediyorum ölmekten korktugum icin degil eninde sonunda yine ölmeyecekmiyim zaten ha bugun ha yarin . Yaşim 21 sözde ama siz gelin bana sorun .. cektiklerimin yaninda yari yaşim kalir. Simdi diyecegim asil o kahve keyfini yapacak vaktim olmuyor o cepheli evler bana cook uzak. Bi rabbim bi ailem bi de vatanim baska hic birseyim yok. Her birine canim feda olsun....

Ben kendimi sizin kadar iyi satamıyorum kusra bakmayin. Haydi iyi geceler.

Sana tek bir şey söyleyeceğim, herkes yanlış sen doğru olamazsın.

Ben yalnızlığı seviyorum bu yüzden içiçe olduğum, sürekli görüştüğüm insanlar yok. Arkadaşım bile olsa biri haksızsa söylerim. Kimse de bunu yani o an yüzüne karşı söylenmesini kaldıramıyor. İnsan ilişkileri daha doğrusu dost ilişkileri konusunda sınıfta kalıyorum. Yeri geldiğinde susmayı bilmiyorum. Diğer insanlara çamur atmak yerine kendi durumumu biliyorum, kabullendim. Akışına bırakmak en güzeli..

Sana tek bir şey söyleyeceğim, herkes yanlış sen doğru olamazsın.

Ben yalnızlığı seviyorum bu yüzden içiçe olduğum, sürekli görüştüğüm insanlar yok. Arkadaşım bile olsa biri haksızsa söylerim. Kimse de bunu yani o an yüzüne karşı söylenmesini kaldıramıyor. İnsan ilişkileri daha doğrusu dost ilişkileri konusunda sınıfta kalıyorum. Yeri geldiğinde susmayı bilmiyorum. Diğer insanlara çamur atmak yerine kendi durumumu biliyorum, kabullendim. Akışına bırakmak en güzeli..
Kimseye yanlış demedim aslında herneyse bende artık akışına bıraktım

dost mu dedin:KK43: niyeyse böyle konulari duyunca üzülüyorum...ben hayatim boyunca hep kendimden verdim. dogumgünlerini hatirlayan hep bendim, bir eksigi var diye düsüsnüp tamamlayan bendi...kisacasi herkesi kendim gibi sanip güvendim. ilk baslarda hersey cok güzel giderken, aniden bozuluyor. hep bir nankörlüge rastliyorum, arkamdan is cevirmeler kiskanclik benden alip vermeme vs..ve bir kez güvenimi yitirdigimde ise birdaha asla güvenemiyorum, uzaklasiyorum. aptal yerine konulmaya calisildim arkamdan is cevrilerek...ne mi oldu, birdaha eskisi gibi olmadi. cok az arkadasim olsun da öz olsun dedim. evlenirkene hepsini cagirdim, sonuc:

birisi geldi, arabam tamirhanede diye bahane bulup 1-2 saat bile durmayip öylece oynamadan oturup kina yakilmadan gitti. güya iyi arkadastik...dügünüme de gelmedi bile.

birisi de "canim ben senin dügününe gelirim, kina mi nisanmi gelemem" dedi, artik hicbirseyimede cagirmadim. cünki kina nisan zaten yasadigimiz sehirdeydi, kapisinin nerdeyse önü yakinligindakilere gelmiyor da kac sehir ötedeki dügüne mi gelecek sanki...

bi diger "arkadas" ise nefretim olan insanlarla isbirlikcigi yapiyormus meger, benden bilgi tasimis laf tasimis,, ama bu öyle böyle düsman degil ciddi anlamda uzak kalmaya calisdigim birine bilgi götürüyordu...

kimiside gelicem gelicem diyip yoktu gelmedi bile...daha neler neler...orda kimin ne oldugunu gördüm.

en acisi da neydi biliyormusunuz, tam kina yakilirkene erkek tarafinin benimle alay ettigini duymam oldu. Annem kinayi esimin yakini bir bayana verdi oda alay etti herkesin icinde benimle. kafam hep o an da oldugu icin kina yakilirkene kendimi veremedim bir damla yas bile süzülmedi. sonrasindada hep basima kakildi kv tarafindan kinaya arkadaslarimin gelmeyisi. ikidebir yalnizlikla alakali laflar sokuldu. yapildi da yapildi olan oldu gecti artik...yalniz insan cok var...yalniz takilmayi sevmek kötü birsey degil ama iste toplulugun oldugu yerde yalniz durmak insanin zoruna gidebiliyor

Back
X