• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar istesem de dostum olmadı...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
T9 sebebiyle başlıkta hata oldu affola

Çok istediğim halde sahip olamadığım tekşey sanırım dostluk...Okul zamanlarımda çok ev değiştirdik okulda değişti haliyle bu sebepten hiç 15-20 yıllık mahalle arkadaşım bile olmadı.Açtığım konulardan dolayı beni antipatik bulanlarınız vardır ama gerçekte hiç öyle değilim güldürürüm güler yüzlüyüm gerçekten sempatik bir insanım.Hiçbir zaman dışarda bir arkadaşımlayken hesabı onun üstüne yılmadım hatta çoğu zaman ben hesabı ödemişimdir.Doğum günlerini hatırlarım hediye alırım gerçekten ona değer verdiğimi gösteririm ama bunun karşılığını hiç alamıyorum.Beni sevmese konuşmaz iletişim kurmaz arabada olsa hal hatır sormaz diye düşünüyorum.Beni sorsanız hepsi için iyi biriyim.Neşeli,komik,samimi ama hiçbiri bana dost demez.Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı taaa ortaokuldan 8 sene sonra evine gidip gördüm kızı daha ne yapayım.Birgün evlenirsem kınamda ne yaparım diye düşünüyordum yakın bir arkadaşım olmaz başımda mum kim gezdirir derdim sağolsun birsürü kız kuzenim var onlar olmasa yapayalnızdım.Eşimin kardeşini çok samimi biri gibi gördüm onunla bari çok yakın olurum dedim kardeş gibi oda dediğim bir sözden alınıp bana düşman kesildi kendisinin yaptığı hatalara rağmen ben birşey demezken düşman gibi bakıyor bana.Yaş olmuş 25 çok geç kaldım değil mi?...

Son düzenleme:
Belki sempatik guler yüzlü olmak yetmiyodur, insanların dertlerini dinleyip onlara yardımcı olmaya çalışıyor musunuz?
Benim her bulunduğum ortamda mutlaka dostum diyebileceğim biri vardır.
Bazen dost sandığım kişilerden kazık yediğim de oluyor.
Önceleri herkese karşı özverili olup karşılık göremediklerini eleyerek dost edinebilirsin.
Benim cevremde kesinlikle uzak durduğum kişiler bencil olanlar, hatta bencil diye nitelendirdiğim kişilerin hiç dostu olmadığını kendi ağızlarından dinledim. Farkedemediginiz bencillikleriniz olabilir mi?
Hesap ödemek ve bunu hesabı ben ödedim demek bana göre bencillik mesela. Yeri gelir o da öder para mevzusu iticilik katıyor arkadaşlığa.

Belki sempatik guler yüzlü olmak yetmiyodur, insanların dertlerini dinleyip onlara yardımcı olmaya çalışıyor musunuz?
Benim her bulunduğum ortamda mutlaka dostum diyebileceğim biri vardır.
Bazen dost sandığım kişilerden kazık yediğim de oluyor.
Önceleri herkese karşı özverili olup karşılık göremediklerini eleyerek dost edinebilirsin.
Benim cevremde kesinlikle uzak durduğum kişiler bencil olanlar, hatta bencil diye nitelendirdiğim kişilerin hiç dostu olmadığını kendi ağızlarından dinledim. Farkedemediginiz bencillikleriniz olabilir mi?
Hesap ödemek ve bunu hesabı ben ödedim demek bana göre bencillik mesela. Yeri gelir o da öder para mevzusu iticilik katıyor arkadaşlığa.
Evet dert dinler yardımcı olmaya çalışırım insanları kullanan yiyici bir insan değilim onu demek istedim aslında var böyleleri

Evet dert dinler yardımcı olmaya çalışırım insanları kullanan yiyici bir insan değilim onu demek istedim aslında var böyleleri
Bilemedim şimdi.
Peki arkadaşlarınız sizden ufak şeyler istediğinde kendinizi kullanılmış gibi hissediyor musunuz? Örnek vereyim kahve yapar mısın ? Diye sorulunca düşünmeden kalkıp yapar mısınız yoksa oyalayıp sonra isim var diyip ona mı yıkarsınız?
Kendi evinizde değil tabi başka bi ortam

Yaparım tabi hiç gocunmaz elimden geldiği kadar maddi manevi desteği hiç esirgemem
Bilemedim şimdi.
Peki arkadaşlarınız sizden ufak şeyler istediğinde kendinizi kullanılmış gibi hissediyor musunuz? Örnek vereyim kahve yapar mısın ? Diye sorulunca düşünmeden kalkıp yapar mısınız yoksa oyalayıp sonra isim var diyip ona mı yıkarsınız?
Kendi evinizde değil tabi başka bi ortam

Bazi seyler affedilemiyor dikkat edin belkide hep boyle laflar yuzunden cevrenizde kimse yok.
Mevzu şu evime perde takıldı ben ve eşimden önce gidip görümcem takmış bunu söyleyince şaşırdım gidip baktın mı dedim ne var gidemez miyim dedi bana soran kim herkes istediği gibi girip çıkıyor eve git tabi dedim mevzu bu alındığını görünce umarım uzamaz bu mevzu nikaha gelirsin falan dedim geçiştirdim nikaha geldi surat beş karış selam sabah yok beni görmemezlikten geldi düğünde ve kınadada aynı şeyi yaptı keyfibildi yani

Dost olmak evet ağır bir o kadar da güzel birşey.
Benim de dostlarım vardı.
Çok bencilliğini,cimriliğini gördüğüm ama yine de yıllardır beraber yedik içtik diye görmemezlikten geldiğim dostlarımın huyları.

Örneğin en iyi dostum vardı cimrinin önde gideniydi ama çok severdim be. (Ne zaman bize gelse annem sevmezdi cimri diye çantada sigara annemden benden içerdi)
5 yıllık ilişkisini bitirirken çok engel olmaya çalıştım.
Ama nafile hemen 2 ay sonunda biri çıktı karşısına buda hırsından kabul etti. 6 ay içinde evlilik felan.
Bu adam çingene pislik dedim diye bana küstü tam 1 sene görüşmedi. Ben yine de düğününe gidip takımı taktım oynadım geldim. Aradan 1 yıl geçti bu 7 aylık hamile bir dayak yemiş anlatamam aradı ben dururmuyum hemen gittim.
Şimdi kocası sevmez beni buda görüşmüyor benle.
Aman neyse...

Ailevi sorunlardan çok sıkıntılı zorlu zamanlarım oldu.
Şuan dururum normalin çok üstünde.
Dostum bildiklerim şimdilerde sevmez olmuş,arkamdan konuşur olmuşlar niye bilmem.

Öyle işte bu aralar dost kelimesi çok üzüyor beni.

Yaparım tabi hiç gocunmaz elimden geldiği kadar maddi manevi desteği hiç esirgemem
Valla ben maddi anlamda bişey yapmam arkadaşlarıma ama emeğimi hiç esirgemem yorgunsam soylerim onlar da esirgemez emeklerini.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .
Gorumcenizle dost olmak istemenizi anlıyorum ama o çok zor hatta neredeyse imkansız.
Dost edinmek için de çok vakit geçirmek gerekiyor. Çalışıyor musunuz? Gerçi iş ortamindan dost edinmekte çok zor çıkar çatışmaları olur.
Komşunuz var mı yaşınıza yakın çaya kahveye çağırıp gidebileceğiniz?

Valla ben maddi anlamda bişey yapmam arkadaşlarıma ama emeğimi hiç esirgemem yorgunsam soylerim onlar da esirgemez emeklerini.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .
Gorumcenizle dost olmak istemenizi anlıyorum ama o çok zor hatta neredeyse imkansız.
Dost edinmek için de çok vakit geçirmek gerekiyor. Çalışıyor musunuz? Gerçi iş ortamindan dost edinmekte çok zor çıkar çatışmaları olur.
Komşunuz var mı yaşınıza yakın çaya kahveye çağırıp gidebileceğiniz?
Ben çalışmıyorum evdeyim ama genelde arkadaşlarım çalışıp okuyor her zaman evime davet ederim kapım açık ama bazen ne yapsamda olmuyor

Dost olmak evet ağır bir o kadar da güzel birşey.
Benim de dostlarım vardı.
Çok bencilliğini,cimriliğini gördüğüm ama yine de yıllardır beraber yedik içtik diye görmemezlikten geldiğim dostlarımın huyları.

Örneğin en iyi dostum vardı cimrinin önde gideniydi ama çok severdim be. (Ne zaman bize gelse annem sevmezdi cimri diye çantada sigara annemden benden içerdi)
5 yıllık ilişkisini bitirirken çok engel olmaya çalıştım.
Ama nafile hemen 2 ay sonunda biri çıktı karşısına buda hırsından kabul etti. 6 ay içinde evlilik felan.
Bu adam çingene pislik dedim diye bana küstü tam 1 sene görüşmedi. Ben yine de düğününe gidip takımı taktım oynadım geldim. Aradan 1 yıl geçti bu 7 aylık hamile bir dayak yemiş anlatamam aradı ben dururmuyum hemen gittim.
Şimdi kocası sevmez beni buda görüşmüyor benle.
Aman neyse...

Ailevi sorunlardan çok sıkıntılı zorlu zamanlarım oldu.
Şuan dururum normalin çok üstünde.
Dostum bildiklerim şimdilerde sevmez olmuş,arkamdan konuşur olmuşlar niye bilmem.

Öyle işte bu aralar dost kelimesi çok üzüyor beni.
Hayırlısı buymuş Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın ne yapalım

Ben de öyleyim kız kuzenim yok, bi tane kız arkadaşım var yakında kınam var o gelecek tek :) başta kendimi suçlu buldum annem geçimsizsin vs dedi ama insanları neden kendimden uzak tuttuğumu anlamadı. 3 kişilik arkadaş grubuysak y gidince x arkasından konuşurdu demekki Ben gidince benim de arkamdan konuştu diye düşünüyorum, birine güvenmiyorsam zaten olmuş olsun diye de arkadaşlık yapmam. Bugüne kadar kimle arkadaşlığımı bitirdiysem aslında onlar istedi gitmeyi, çünkü 10 senedir internetten konuşup hiç görüşmediğim insanlarda var gayet iyi arkadaşlığım var. Bazen yanlış çevrede bulunuyoruz o kadar

Ben de senin gibiyim. Sana abla tavsiyesi, iyi dostluk kurmak istiyorsan aldığın kadar ver, verdiğin kadar da beklentiye gir. Tek taraflı olunca değerin olmuyor. Karşılıksız fedakarlık sadece anneden cocuguna olur

Hiç bir şeyden gocunmayınca öyle oluyor, yaptıkların senin görevinmiş gibi. Yapmayınca da kötü oluyorsun.
26 yaşındayım, nankörlük gördüm dost dediklerimden bir daha da dost edinebileceğimi düşünmüyorum, ben de uzağım artık genelde insanlara... Ufacık şeyler öyle yük geliyor ki millete.

kendisinin yaptığı hatalara rağmen ben birşey demezken düşman gibi bakıyor bana

Aynen, onlar yapar yapar, sen es geçersin, bir gün sen bir şey dedin mi de eyvah eyvah...

Şuan yalnızlıktan memnunum ama ben de düğünde kına da vs. düşünüyorum nolacak acaba diye arada sırada. Kuzenlerimden de uzağım, manen de çok yakın sayılmam ve az kişiler zaten..

Son düzenleme:
Ben de öyleyim kız kuzenim yok, bi tane kız arkadaşım var yakında kınam var o gelecek tek :) başta kendimi suçlu buldum annem geçimsizsin vs dedi ama insanları neden kendimden uzak tuttuğumu anlamadı. 3 kişilik arkadaş grubuysak y gidince x arkasından konuşurdu demekki Ben gidince benim de arkamdan konuştu diye düşünüyorum, birine güvenmiyorsam zaten olmuş olsun diye de arkadaşlık yapmam. Bugüne kadar kimle arkadaşlığımı bitirdiysem aslında onlar istedi gitmeyi, çünkü 10 senedir internetten konuşup hiç görüşmediğim insanlarda var gayet iyi arkadaşlığım var. Bazen yanlış çevrede bulunuyoruz o kadar
Çok şükrettim gerçekten kuzenlerim olduğuna onlarlada aram iyi gerçekten şükretmeyi bilmeli insan

Back
X