Ne kadar kötü birşeymiş

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
6 gündür gribim halsizlik hafif ama burnum çok akıyor ve tıkalı başım çok ağrıyor kulaklarım tıkalı ağrıyor ilaç da kullanıyorum ama geçmiyor.. Üstelik yiyeceklerin kokusunu ve tadını günlerdir alamıyorum..
İnsanın yediği şeyi canı çeker mi? çekiyormuş kafayı yemek üzereyim hiç bir yemeğin tadını alamıyorum bu normal mi grip geçince bu da geçer mi?

6 gündür gribim halsizlik hafif ama burnum çok akıyor ve tıkalı başım çok ağrıyor kulaklarım tıkalı ağrıyor ilaç da kullanıyorum ama geçmiyor.. Üstelik yiyeceklerin kokusunu ve tadını günlerdir alamıyorum..
İnsanın yediği şeyi canı çeker mi? çekiyormuş kafayı yemek üzereyim hiç bir yemeğin tadını alamıyorum bu normal mi grip geçince bu da geçer mi?
Evet normalmiş bazı grip türleri tad alma reseptorlerini etkisiz hale getirebiliyormus. Geçmiş olsun.

Geçer, bu yıl grip biraz uzun ve ağır seyretti... Geçmiş olsun

Sinüzütin de var,onu tedavi ettirince öyle kötü hissetmiyorsun.
Sinüzit olduğum için iyileşme sürecim hep daha uzun olurdu,iyi bilirim.
Geçmiş olsun.

Sinüzütin de var,onu tedavi ettirince öyle kötü hissetmiyorsun.
Sinüzit olduğum için iyileşme sürecim hep daha uzun olurdu,iyi bilirim.
Geçmiş olsun.

Bu yıl deniz suyu(temizinden bulduk :) doldurduk evimize, burnumuz tıkanınca onunla temizliyoruz, çok daha iyiyiz, ve daha kısa sürede iyileşiyoruz. Eşimde kronik sinüzit vardı, bu kışı daha iyi geçirdi.

Back
X