Bebek Beslenmesi ne kadar mama vermeliyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Buna çok sevindim canim. Benim sürümde normal seviyede ama yaramıyor su gibi maalesef

maalesef her bebek mama kutusunun aekasınd ayazan kadar içmiyor. Benim kızım iki buçuk aylık. Bir haftadır mamayla besliyorum. 3 saatte bir 100 cc içiyor. Kutuya göre 150 cc içmesi gerekiyor. Ama kilo alımı iyi bir haftada 200 gram aldı başladığımızdan beri. Doktorumda, mama vereceğim saati kendim ayarlayabileceğimi ama ne kadar içeceğinin ona bağlı olduğunu söylemişti. Ben 120 verdim bitirmedi biraz zorladım içirdim ama sonra kustu bizi, idealimiz 100 şuan deneyerek öğrenmek lazım.

Canım ilk mama deneyimimde benim kızımda aynı şekilde kustu. Biz o zaman 3 gunlultuk durumum henüz tam gelmemişti ve sarılık olduğu için mama ile destekledik. Aptamil verdim o şekilde kustu sonra bebeşac verdim onu içti. Ertesi gün durum geldiği için maçayı bıraktık 2. Ayın sonuna kadar sadece beni emdi ama sonra mamaya ihtiyacımız oldu o zaman aptamili içti ama çok gaz yaptı. Bende hipp combiotic aldım. Ne gaz sancısı ne kabızlık hiç bişey kalmadı. Aptamilin conformili de iyiydi ama organik olduğu için hipp i tercih ettim.

3 saatte bir 100 cc iciyorsa super valla benimkibazen 60 bazen 100 iciiçiyor haftada 420 gr almis. Anne sutude veriyorum ben

Merhaba bende 8 ocak da 4860 bebeğimi dünyaya getirdim. 2 ölçekte başladım yarim ölçek yarim ölçek arttırarak 4 ölçek mama veriyorum.cok mu sizce.ne kadar az verdiysem doyuramadım.mamadan önce meme veriyorum ama yeterli olmuyor.ne olur tecrübeli bayanlar yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…