• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar nişanlı kaldınız??

Para nişandan önce de biriktirilebilir bence, ben öyle yapıyorum. Allah sağlık versin tabi her şey planlandığı gibi gitmiyor her zaman.

okul bitti. işe girdim bir hafta sonra eşimle tanıştım. maaş aldım bi yandan çeyizi tamamladım bi yandan yedim . kalmadı bir şey:halay:
valla hiç planlı gitmedi. ben uzun süre nişanlı kalmam dedim bi baktım tam bir sene sonra düğün oluyor.
ama şu an bana soranlara kesinlikle gezin tozun para biriktirin o zamn nişana ve düğüne karar verin diyorum. nişanı çok uzatmayın diyorum hep.

Hiç nişanlanmadım ama olur da nişanlanırsam en fazla 2 mevsim yeterli gibi. :)

Nişan yapmadım.
Bana çok gereksiz geliyor tüm bu safsatalar ve hatta bu adetlerimizi içten içe youtubetaki bulgar düğünlerine benzetiyorum abartılı..anlamsız.. Tüketim saçmalığından başka bir şey değil ne dinde ne kanunda yeri var
Sakın kimse kırılmasın yapana saygı duyarım bunları biraz kabaca söylememin nedeni eğer size de saçma geliyorsa boşuna masrafa strese girmeyin gidin temiz temiz evlenin

Merhaba kızlar...
Sizlerin ne zaman nişanlı kaldığınızı merak ediyorum.
ya da sizce ne kadar nişanlı kalınmalı?

Şuan 10 aydır nişanlıyım düğünümüze 3 ay var.

Uzun süre nişanlı kalmayı istemezdim ancak bu 1 yılda benim okulum onun askerliği bitti ve işe girdi ancak oldu yani.

Sizi engelleyecek bir durum yoksa 6-7 aydan uzun tutmayın. Ne kadar uzarsa o kadar sıkıntı çünkü iki taraf için de....

7 ay kaldım gayet iyidi ne az ne çok ama çok uzatmayın bence

4 ay sevgili 4ay nişanlı kaldık 1 yıldır da evliyiz yıldırım aşkıydı bizimkisi şükür ki çokta mutluyuz Rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin

Ben 3 yıl kaldım ama sebeplerimiz vardı. En fazla 1 yıl kalınmalı bence

4 ay nişanlı kaldım. Ama birlikteliğin 4. Yılındaydık nişanlılığı uzatmaya gerek yoktu. Eğer birlikteliğiniz yeni ise biraz zaman tanıyın kendinize. Nişanlılık tanıma dönemi derler. Hakkınızda hayırlısı olsun.

haziranda tanistim agustosta sozlendim ekimde nisanlandim.sonraki senenin martinda evlendim yani tanisali 1 yil olmadan evlendik.baskasi soylese delirdin mi derdim ama aşk boyle bisi iste iyiki yapmisim diyorum.

Nisanli kalmadim. Cok kısa surede evlendik zaten. Tanistik 3 hafta sonra evlenme teklifi geldi. Sonra aile tanismasi ve 1,5 ayda dugun. Maddi olarak durum varsa uzun uzadiya nisanlilik gereksiz bana göre. Isteme merasim, söz merasim, nisan merasim... Gerci artik söz kalmadi gibi pek sadece nisan yapiliyor. Bence isteme +düğün güzeldir. :KK70:

Tanistiktan 3 hafta sonra evlilik teklifi aldim lakin goruculu evlenme degil. Tamamen ailelerden bagimsiz tesadufen tanistik.

Benim kendi planlarıma göre 1 sene. Erkek arkadasıma göre 3 sene :KK70:

Back
X