• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar nişanlı kaldınız??

Nisanli kalmadim. Cok kısa surede evlendik zaten. Tanistik 3 hafta sonra evlenme teklifi geldi. Sonra aile tanismasi ve 1,5 ayda dugun. Maddi olarak durum varsa uzun uzadiya nisanlilik gereksiz bana göre. Isteme merasim, söz merasim, nisan merasim... Gerci artik söz kalmadi gibi pek sadece nisan yapiliyor. Bence isteme +düğün güzeldir. :KK70:

Tanistiktan 3 hafta sonra evlilik teklifi aldim lakin goruculu evlenme degil. Tamamen ailelerden bagimsiz tesadufen tanistik.
Bu kadar kısa olmadı ama benzer süreçlerden geçtim 2 ay en fazla nişanlı kaldım.. Aileler sadece 2 aydır tanıdı birbirini...Tabi ben de onun ailesini sadece nişanlıyken tanıdım. Ama eşimle biz biraz daha uzun süredir tanıyorduk birbirimizi. Ailelerin çok fazla içli dışlı olmadan çiftlerin evlenmesinden yanayım

Bu kadar kısa olmadı ama benzer süreçlerden geçtim 2 ay en fazla nişanlı kaldım.. Aileler sadece 2 aydır tanıdı birbirini...Tabi ben de onun ailesini sadece nişanlıyken tanıdım. Ama eşimle biz biraz daha uzun süredir tanıyorduk birbirimizi. Ailelerin çok fazla içli dışlı olmadan çiftlerin evlenmesinden yanayım

Evet ciftler kendilerince yeterli bir süre birlikte olduysa ve evlenmeye karar verdiyse aileler isin icine dahil edildiginde senelerce surmemeli bencede.

2 sene nişanlı kaldım. Mecburi bir 2 yıldı evimizin bitmesini bekledim.

Bence 2 yıl uzun bir süre.

valla canım biz 5 sene sevgili dönemimizden sonra 9 Temmuz da söz, 30 Temmuz da nişan, 15 ekimde kına, 22 Ekimde düğün yaptık. Hızlıca oluverdi :)
Tanıdığına eminsen mutlu olacağına inanıyorsan uzatmanın bir anlamı yok :halay:

1.5 ay :olamaz: aslında 6 ay diye anlaştık ama eşim tarafı çok ısrar etti..

2 ay sözlü, 2 ay nişanlı kaldım ve 5. Ayda da evlendik.

Bence bu nişanlılık süresi uzadıkça hersey b..ka sarıyor.

Ağzımı da bozdum :olamaz:

3 ay .. bence en fazla 1 yıl nisanlı kalinmali.. Sonra araya soğukluk giriyor evliliğe olan heyecan ve merak azalıyor .. yani çevremdeki örnekler öyle

Ben de yılbaşı sözlendim şubatta nişan mayısta evlilik :KK25: 4. Buçuk ayda evlendim :KK8:

7 sene oldu sevgili olalı 1,5 yıldır nişanlıyım şuan askerde 2018 de düğünümüz olacak. Aileler pek fazla yüz göz olmadan olsa bitseydi daha iyi olurdu diyorum.

7 ay ama nisanlilik donemim bi harikaydi esim uzerime titriyordu boyle ozluyorduk birbirimizi gorunce elleri titriyordu heyecandan cok baskaydi o donem evlilik de guzel ama nisanlilik donemi gibi olmuyor.

4 ay sevgili 4ay nişanlı kaldık 1 yıldır da evliyiz yıldırım aşkıydı bizimkisi şükür ki çokta mutluyuz Rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin

4 ay nişanlı kaldıktan sonra yaza evlendik. Gayet ideal bi süre oldugunu düşünüyorum.

Back
X