ne kadar nişanlı kalınmalı

Kesinlikle uzamamali diye dusunuyorum bende. İmkanlar el vermiyosa sakin nisanlanmayin imkanlariniz el verince nisan yaparsiniz 1 ay sonra da dugun... Nisanli beklemek kadar sıkıcı ve zor bi donem daha olamaz :((((

kesinlikle uzamamalı, uzadıkça suyu çıkıyor sanki. aileler işin içine girince durum zorlaşıyor. ben eşimden ayrıldım. evlenmeden önce 3 sene nişanlı kaldık. anlamadın mı, farkedemedin mi derseniz, farkettim ama çocuksun işte, aşk olunca samanlık seyran olur sanıyor insan ama olmuyor. aslında kötü bir insan değildi ama anlaşamıyorduk, nişanlıyken de anlaşamadık, evlenincede. şu bir gerçek ki iki insan anlaşamıyorsa sonradan da değişmez bu ve bu durum iki taraftan birinin kötü olduğu anlamına da gelmez. anlaşamıyor olmak farklı bir durum.

5 ay nişanlı kaldım.biraz daha uzasaydı aileler arasında kaldığımız için muhtemelen ayrılırdık.bu arada Allah herkesi dürüst insanlarla karşılaştırsın.ben insanları tanımanın zamanla doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.yani eşim ilk tanıştığımda neyse bugün de yine o.Rab'bim sonradan şeytana uymaktan,azmaktan korusun...

Back
X