1 yıldır çıktığım erkek arkdşımın geçen hafta nişanlanmış olduğunu öğrendim...ve bana hiç bişey belli etmedi hep beni sevdiğini söylüdu benmle ömrünün sonuna kadar birlikte olmak istediğini meğer yalanmış hepsi şrfsizin tekiymiş daha 5 gün öncesiya 5 gün öncesi görüştüğümüzde bana sevdiğini söyleyen adam yazıklar olsun ona n yapacağımı bilemiyorum hiç n olur bişey söyleyin şoklardyım tepkisizim görüştüğümüz günden sonra da aradı gayet güzel konuştuk her zmnki gibi ondan sonra şu 3-4 gün aramadı o aramıyo diye bende aramadım n olur aradığında ona söylebilecğim okkalı sözler istiyorum onunda canı yansın istiyorum yada mesajmı atmayalım ararsa ne söylemeliyim hiç bilmiyorum yardım edin n olur bu acımı dindirmek istiyorum
1 yıldır çıktığım erkek arkdşımın geçen hafta nişanlanmış olduğunu öğrendim...ve bana hiç bişey belli etmedi hep beni sevdiğini söylüdu benmle ömrünün sonuna kadar birlikte olmak istediğini meğer yalanmış hepsi şrfsizin tekiymiş daha 5 gün öncesiya 5 gün öncesi görüştüğümüzde bana sevdiğini söyleyen adam yazıklar olsun ona n yapacağımı bilemiyorum hiç n olur bişey söyleyin şoklardyım tepkisizim görüştüğümüz günden sonra da aradı gayet güzel konuştuk her zmnki gibi ondan sonra şu 3-4 gün aramadı o aramıyo diye bende aramadım n olur aradığında ona söylebilecğim okkalı sözler istiyorum onunda canı yansın istiyorum yada mesajmı atmayalım ararsa ne söylemeliyim hiç bilmiyorum yardım edin n olur bu acımı dindirmek istiyorum
inanilir gibi degil1 yildir sevgilisiniz ve o gidip baskasiyla nisanlaniyor ve hala birsey yokmus gibi askim cicim diyor
son bir mesaj atin ve hemen numarinizi degistirin kesinlikle size ulasmasinada izin vermeyin
1yıldır kurgulayıp beni de dahil ettiğin o sahte filminde harika bir rol yaptın
bundan sonrasında ben yokum nişanlınla devam edersiniz filmine
bakalım.. finali şimdiden görebiliyorum
ama sana söyleyeceğim tek şey şu ki sevgim helal bile olsa hakkım haramdır sana
ne bu dünyada ne de öbür dünyada iki yakan bi araya gelmesin
burda da orda da sakın ama sakın karşıma çıkma..
denebilir mesela
benim aklıma şu takıldı nasıl öğrendin nişanlandığını canım
Ev telefonundn aramıstm cnım küçük kardeşi çıktı telefona 9 yşında burak abini verrmisn cnım dedim onlar nişnlısıyla dışıra çıktılr evde yok dedi sonrda ortk bi arkdş vardı facebookta ona sordum sıkıştrdım doğru dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?