• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar safmışım

ezga

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
22
2
16
İstanbul
1 yıldır çıktığım erkek arkdşımın geçen hafta nişanlanmış olduğunu öğrendim...ve bana hiç bişey belli etmedi hep beni sevdiğini söylüdu benmle ömrünün sonuna kadar birlikte olmak istediğini meğer yalanmış hepsi şrfsizin tekiymiş daha 5 gün öncesiya 5 gün öncesi görüştüğümüzde bana sevdiğini söyleyen adam yazıklar olsun ona n yapacağımı bilemiyorum hiç n olur bişey söyleyin şoklardyım tepkisizim görüştüğümüz günden sonra da aradı gayet güzel konuştuk her zmnki gibi ondan sonra şu 3-4 gün aramadı o aramıyo diye bende aramadım n olur aradığında ona söylebilecğim okkalı sözler istiyorum onunda canı yansın istiyorum yada mesajmı atmayalım ararsa ne söylemeliyim hiç bilmiyorum yardım edin n olur bu acımı dindirmek istiyorum

Bence cok konusup bagirip cagirip onun rahatlamasina izin verme. Sadece ne kadar serefsiz oldugunu ve hakkini helal etmedigini soyle.. onunda iki yakasi bir araya gelmeyecektir. Emin ol yillar sonra senin bu asil gidisin dank edecek ahini aldm diye dizlerini dovecek..

Son düzenleme:
Daha ne mesaji ne aramasi.. ????
Niye cani yansin diye emek gösteresin ki? Daha ne cabasindasin? Sarf edicegin kelimelere bile degmez.
Üzülücegine bence sevin, cünkü gec olmadan ögrendin!!!
Bence Numaranida degistir.

1 yıldır çıktığım erkek arkdşımın geçen hafta nişanlanmış olduğunu öğrendim...ve bana hiç bişey belli etmedi hep beni sevdiğini söylüdu benmle ömrünün sonuna kadar birlikte olmak istediğini meğer yalanmış hepsi şrfsizin tekiymiş daha 5 gün öncesiya 5 gün öncesi görüştüğümüzde bana sevdiğini söyleyen adam yazıklar olsun ona n yapacağımı bilemiyorum hiç n olur bişey söyleyin şoklardyım tepkisizim görüştüğümüz günden sonra da aradı gayet güzel konuştuk her zmnki gibi ondan sonra şu 3-4 gün aramadı o aramıyo diye bende aramadım n olur aradığında ona söylebilecğim okkalı sözler istiyorum onunda canı yansın istiyorum yada mesajmı atmayalım ararsa ne söylemeliyim hiç bilmiyorum yardım edin n olur bu acımı dindirmek istiyorum

Nasıl ya?
1 yıldır çıktığın çocukla 3-4 gün konuşmayınca öldü mü kaldı mı diye merak etmediniz mi birbirinizi?
İletişim kopukluğu varsa zaten ilişki sallantıda oluyor.

Ne vicdansız insanlar var...
Allahım korusun cümle ümmeti muahmmedi...

O insanla konuşmaya değer mi ki?
Allah'a havale et. Allah'a sığın.

sanki yapılanlardan hesap sorulmiyacakmış gibi yaşayanlar var şu dünyada..
İyiki Rabbimiz var, o Ne güzel vekildir

kesinlikle bu kişiye bağırıp küfredip onun seviyesine inme. bende seni adam sanmıştım. arkamdan işer çeviriyormuşsun de ve çek git. böyle biriyle daha da muhattap olma. bence bu saflık değil canım. adamın pisliği, adiliği. yarın öbür gün de evlenince nişanlısına da aynısını yapar. böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin. allah sana onun gerçek yüzünü göstermiş. allah böylelerinin bellasını versin. :113:

Gün itibariyle telefonunu değiştir ne araması bu saatten sonra hiç birşey söylemeyi haketmiyorki söyleyesin
Ben senin yerinde olsam nişanlandığı kıza haber uçururum bi şekilde o da bilsin ne halt olduğunu adamın :47:

Bence bildiğini belirten bir mesaj at sakin ve kısa..sonra hattını değiştir..

off allahım ne zaman yüreğimiz yanmayacak ne zaman düzgün insanlar bizi bulacak..

siz ayrı şehirlerde miydiniz, çünkü normal bir ilişki süreci gibi gelmedi bana. hadi pat diye terk eden adamlar var ama üç gün sessiz kalıp o sürede nişanlananı ilk kez duyuyorum.:53:

yukardaki arkadaş demiş ya nişanlısına haber uçururdum dıye...
hah işte bencede! boz aralarını onlada irtibatı kes. ne benle olsun ne de onla!

inanilir gibi degil :53::53: 1 yildir sevgilisiniz ve o gidip baskasiyla nisanlaniyor ve hala birsey yokmus gibi askim cicim diyor

son bir mesaj atin ve hemen numarinizi degistirin kesinlikle size ulasmasinada izin vermeyin

inanilir gibi degil :53::53: 1 yildir sevgilisiniz ve o gidip baskasiyla nisanlaniyor ve hala birsey yokmus gibi askim cicim diyor

son bir mesaj atin ve hemen numarinizi degistirin kesinlikle size ulasmasinada izin vermeyin

aklım durdu şuan nasıl bir mesaj yazmalıyım öyle bişey olsunki içine otursun istiyorum unutamasın istiyorum

Daha beterini duydum:Flört ederken evleneni var.Sonrada evli olduğunu açıklayıp,seni kaybetmekden korkdum,evliyim mutsuzum ayaklarına yatanı.Kaıncağız nüfusdaki bir tanıdığı aracılığıyla kendisi ile flört ederken evlendiğini öğrendi.

1yıldır kurgulayıp beni de dahil ettiğin o sahte filminde harika bir rol yaptın
bundan sonrasında ben yokum nişanlınla devam edersiniz filmine
bakalım.. finali şimdiden görebiliyorum
ama sana söyleyeceğim tek şey şu ki sevgim helal bile olsa hakkım haramdır sana
ne bu dünyada ne de öbür dünyada iki yakan bi araya gelmesin
burda da orda da sakın ama sakın karşıma çıkma..
denebilir mesela
benim aklıma şu takıldı nasıl öğrendin nişanlandığını canım

1yıldır kurgulayıp beni de dahil ettiğin o sahte filminde harika bir rol yaptın
bundan sonrasında ben yokum nişanlınla devam edersiniz filmine
bakalım.. finali şimdiden görebiliyorum
ama sana söyleyeceğim tek şey şu ki sevgim helal bile olsa hakkım haramdır sana
ne bu dünyada ne de öbür dünyada iki yakan bi araya gelmesin
burda da orda da sakın ama sakın karşıma çıkma..
denebilir mesela
benim aklıma şu takıldı nasıl öğrendin nişanlandığını canım

Ev telefonundn aramıstm cnım küçük kardeşi çıktı telefona 9 yşında burak abini verrmisn cnım dedim onlar nişnlısıyla dışıra çıktılr evde yok dedi sonrda ortk bi arkdş vardı facebookta ona sordum sıkıştrdım doğru dedi

Ev telefonundn aramıstm cnım küçük kardeşi çıktı telefona 9 yşında burak abini verrmisn cnım dedim onlar nişnlısıyla dışıra çıktılr evde yok dedi sonrda ortk bi arkdş vardı facebookta ona sordum sıkıştrdım doğru dedi

nasıl bir kurgudur anlamadım valla
boşver canım kurtulduğun için bayram etmen lazım
defolsun gitsin

Back
X