- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi storm_angell
-
hep böyle ama yaa sorduğum zaman da yok bişey ne olsun diyor hepBişeye canı sıkılmıştır, yanlış anlama hemen. Bişey mi oldu annecim diye sorsaydın keşke.
zaten fiks dir o ben beğenmedim der hep benim beğenmemin hiç önemi yokErkek arkadasini kabullenememe olabilir cnm..yada bir sorunu vardir
ablamın keyfi on numara kahkaha falan görmen lazım o üzülmüyor annem niye üzülüyo anlamadımKonuş annenle. Sormadan neye canı sıkıldığını bilemezsin
Ablana üzülüyordur belki, ona bir şey diyemiyordur sana söylüyordur.
bişey yok diyor canım zaten ablam bizde ev üstüme çöküyor birde annem böyle yapınca çıldırıyorumAblana canı sıkılmıştır canım,
Anneye sor neolduda bana böyle yapıyosun de
ablamın keyfi on numara kahkaha falan görmen lazım o üzülmüyor annem niye üzülüyo anlamadım
bıktım artık yaaaa nekadar soğuk nazlı bir annem var yada sadece bana mı böyle anlamadım
büyük ablam boşanıcam diye bize döndü neredeyse 15 gündür bizde hemde aptalca davranışları yüzünden
annemi arıyorum
ben: anne napıyorsun
annem: napim
ben : babam evdemi
annem : evde
ben: ne yemeği yaptın
annem : hiç bişey az bi pırasa var orda
ben:iyi işim yok şuan bi bakayım dedim napıyosunuz
annem :hı hı
ben:neyse anne görüşürüz
annem: görüşürüz.
tak kapattı
ben ne yapıyorum anlamadım sinirlerim çok bozuluyor erkek arkadaşımı onaylamıyorlar ondan mı böyle yapıyor acaba
ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum telefonu kapatınca kendimi salak gibi hissediyorum
Anneler de saksı değil herhalde,sonuçta evladının evlilik hayatı bitme nokta gelmiş,üzülmesi normal değilmi..
ablamı hazmedemiyorum geçmişte bana yaptıkları ve şuanki davranışları bana hizmetcisiymişim gibi davranıyorablanın sizde kalması niye seni bu kadar rahatsız ediyor? Sert bir üslubun var,hep böyle misin ? Annen de belki o yüzden sana böyle davranıyordur.Etki-tepki.Az yumuşasan belki o da yumuşar
ben 28 yaşındayım hayatımla ilgili artık kendi kararlarımı kendim vermek istiyorumAblanızın boşanma evresinde olması anneni çok üzüyor, belli
Buna istinaden sizinde onların onay vermediği biriyle arkadaşlığınızın olması
Annenizi içten içe yaralıyor. Yani bazen sözler söylenmeyecek kadar gerçektir ağırdır..
Annenizi dinleyin.
valla canım annemde ablamın suçlu olduğunu bile bile ablamı kayırıyor belki bukadar sırt vermese ablamda evinde olurdu
hatalı olduğu zaman da mı kii eğer öyle olursa herkes ablam gibi pılını pırtısını durduk yere toplar baba evine dönerNe kadar suçlu olursa olsun,annelik her zaman evladının yanında olmasını gerektirir.
hatalı olduğu zaman da mı kii eğer öyle olursa herkes ablam gibi pılını pırtısını durduk yere toplar baba evine döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?