- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi storm_angell
-
mezhep farklılığından dolayı kaçıncı yüzyılda yaşıyorsak artıkBence annenle konus ama bence annen SIKINTIDA ablan geri dönmüs yazik anne olmak kolay deģil bu nolcak böyle ,cocuklarin sorunlari insani cok üzüyor esle atismasi birsey deģilmis cocuklarin sorunu insana daha aģir geliyor canim üzerine gtmeden güzel güzel konus..
seninarkadasini hanģi sebebden dolayi onaylamiyorlar?
ablam işe başlayınca böyle oldu eniştem hafta içi çalışır hafta sonuda lokantada çalışırdı ablam işe girdi önce yatağını sonra kesesini sonrada evini ayırdı 1 tanede oğlu var arkadaşlarının gazına geldi evliliğini ve bizi bu hale getirdiAblanız demekki boşanmayı kafasında bitirmiş ki baba evine gelmiş,öyle kolay bir karar değildir bu..
Her boşanmayı düşünen kadın da ailesinin evine gelmiyor elbette,kesin kararını vermesi gerekir burada.
ablam işe başlayınca böyle oldu eniştem hafta içi çalışır hafta sonuda lokantada çalışırdı ablam işe girdi önce yatağını sonra kesesini sonrada evini ayırdı 1 tanede oğlu var arkadaşlarının gazına geldi evliliğini ve bizi bu hale getirdi
canım eniştem ablamı dövse tamam sövse aldatsa tamam ama ablam işe başladıktan sonra eniştemi aşalamaya başladı ki eniştem haftasonları bile ek iş yapardı ablamın deyimi ile dışarıda nelerrrr varmışşş.Annenin duygularını bilemezsin. Benim annemde bana boşan gel diyor ama.bir yandanda üzülüp ağlıyor. Annen de böyle bir durumda olabilir. Sen anneni hoşgör, senin de mutsuz olmanı istemez sonuçta.
ooo ablam neleri anlatıyor onu mu anlatmayacak babamın yanında adamın vucut temizliğini bağıra bağıra evin ortasında herkesin yanında anlatan insanBelki karı koca aralarında sorunları vardı,bunuda sizlere anlatmamış olabilir.
Arkadaş gazına gelip yuva dağıltılmaz çünkü..
ooo ablam neleri anlatıyor onu mu anlatmayacak babamın yanında adamın vucut temizliğini bağıra bağıra evin ortasında herkesin yanında anlatan insan
tabiki annemi üzmek istemiyorum ama çok bunaldım ablam akşam kitap okuyorum dye benim odama girmiş ama telefonda hep ben duşa girdim çıktım odama gittim çıkmıyorki giyineyim aldım kıyafetlerimi annemleri yatak odasında giyindimBöyleyse durum karışık biraz..
Ama yinede annenizle konuşun derim,onu üzmeden kalbini kırmadan ..
Sende haklisin , önemli olan insan olmasi benim gelinimde yabanci coçuklarimin mutlulugu önemli arkadasinla tanistilarmi , belki tanisinca aileyle fikirleri deģisir zamanla bende basta kabullenmedim tanidiktan sonra fikrim deģisti 4 senedir evliler sükür sorun yasamadim
mezhep farklılığı canımablandan dolayı canı dıkılmış olabilir.
erkek arkadaşınızı neden onaylamıyorlar?
daha anlayışlı olmaya çalışsan belki ikna edebilirsinmezhep farklılığı canım
ablam bütün ayarlarımla oynuyor yapamıyorum sakin olamıyorum burada anlatamayacağım bazı şeyler vardaha anlayışlı olmaya çalışsan belki ikna edebilirsin
tabiki annemi üzmek istemiyorum ama çok bunaldım ablam akşam kitap okuyorum dye benim odama girmiş ama telefonda hep ben duşa girdim çıktım odama gittim çıkmıyorki giyineyim aldım kıyafetlerimi annemleri yatak odasında giyindim
kartlarını ehliyet parasını sınav sorularını hatta lavaboya girip pedini bile benden istiyor daraldım yaaa
ben her işimi kendim yapıyorum sende yappp saçlarımı düzleştiriyorum bana yardım etmiyor yanımdan geçip benimkinide yap diyor
kolay bir süreç değil boşanma süreciablam bütün ayarlarımla oynuyor yapamıyorum sakin olamıyorum burada anlatamayacağım bazı şeyler var
bu sert tutumum ondan
eniştemde bıktı artık önce yatağını ayırdı sonra keseyi ayırdı en sonda geri döndüAnnen bulanimda , aplan cok rahat seni kizdiģin yönler var ben annenle arani açmadan güzelce konus derim yanliz , enisten demi istemiyor mu birlesmeyi bizlerde annemizden yüz bulsaydik geri dönmüstük
ama nasılBu duruma bir çözüm bulmanız lazım bir an önce.
ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?